Header

Hej på er

Jag har funderat på en sak. Vad menas med normal (att vara normal)? vad tycker ni?

Vem är det som bestämmer vad som är normalt? Hur är en normal människa och hur fungerar den som är normal i vardagen? Finns det någon som är normal?

Normen Normal är bullshit jag anser att det inte finns någon som är normal. Alla människor fungerar på olika sätt men kan till viss del agera på samma vis i vissa sittuationer.

Vad är det som gör att vi vill vara normala? är inte det tråkigt i så fall? vem vill vara som alla andra och om man då är det, vad är då personlighet i deras ögon? för det är väll endå personligheten som skapar dem vi är?

Alla tillhör väll någon typ av grupp men det betyder inte att alla beter sig på samma sätt.

Jag tror i alla fall att de som anser sig vara normala är en minoritet i gemnförelse till alla andra

Jag skulle säga att alla har sin "fel", jag tror att det alltid finns något hos alla som gör att ingen kan ses som normal.

Är det då normalt att vilja vara normal, då det begreppet är väldigt luddigt och faktiskt svår att förstå? Jag tror i för sig att alla någon gång har tänkt den tanken men det är en väldigt bra tankeställare vad som är normalt för en enskild person.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God jul på er!
Sitter i bilen just nu, stressig morgon som vanligt när man ska iväg 😨 men nu är vi på väg iaf. Morgonen började så klart med gemensam frukost med gröt, julskinka, vörtbröd och julost så klart!
Vi får höras senare kram på er🎄🍾

  • 131 Readers

Likes

Comments

Hej på er!
Nu sitter familjen och dricker lite glögg! Snart dags att fixa lite mat och sen blir det uppesittarkväll med Bingolotto mer glögg, pepparkakor och massa annat gott. Någon mer som också kör på uppesittarkväll? Det här är faktiskt första året jag gör det om jag ska vara ärlig, så det ska bli spännande! Imorgon åker vi till min syster skapligt så får hoppas att jag hinner med allt jag måste fixa innan😁

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag i stort sätt varit på språng hela dagen! innan lunch gick jag till vårdcentralen någon killometer bort och jag måste passa på att säga att jag hade bästa sällskapet med mig, tråkigt att gå helt själv.. så gudmors plutt fick följa med mig helt enkelt! Det gick snabbt och smidigt. Var hemma en stund efter och sen gick vi till stan för att handla! Nu har hundarna varit ute också så för tillfället är jag helt slut.. så nu tänkte jag passa på att ha ett litet "hemma spa" och det sitter inte helt fel en dag som denna haha✌

Vi hörs senare!

Kram på er!🎄

  • 136 Readers

Likes

Comments

Hej på er!

ikväll tänkte jag bada hundarna och göra även dom fina tills jul, trist bara att det är blött och jävligt ute...Måste klippa dom och borsta dom också så att tovor försvinner! Det jobbiga med detta väder är att hundarna skräpar ner som fan på golven, så får försöka komma på en lösning som gör det lättare att tvätta av tassarna efter promenaderna!

Gizmo är en sant bernad och som många vet så dräglar dem så in i helvette vilket gör att dom bokstavligen stinker... så därför är det extra viktigt att tvätta honom ordentliget med både shampo och balsam!😣

Charle är dock mycket lättare att hålla ren!👌

Även jag ska fixa lite bland annat färga mitt hår eller lättare sagt utväxten som inte är så snygg, noppra ögonbrynen och fina till naglarna lite till!

Vi hörs sen! 🎄

  • 141 Readers

Likes

Comments

  • 133 Readers

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka igen! naglarna är färdiga och det gick smidigt. Dock måste jag verkligen öva på att måla med nagelack.. det kan jag inte alls påstå att jag är bra på 😱

Leah ville också ha julnaglar

Och sötaste kim och andreas gav mig en flaska vin!

Vi hörs senare

Kram på er🎄

  • 144 Readers

Likes

Comments

Hej på er, nu ska jag gå till Kim för att göra hennes naglar julfina! det ska bli spännande att göra på någon annan än sig själv. Bild kommer upp senare.

Hörs sen kram på er🎄

  • 141 Readers

Likes

Comments

Nu är jag äntligen klar med nagloarna. Det var mycket lättare än jag trott faktiskt, de tog tid dock. Jag är nöjd över att detta är första försöket men att måla naglarna överlag måste jag nog träna mer på haha, skämt och sido nu ska jag faktiskt göra mig i ordning noch krypa ner i sängen för nu är jag trött!

Natti natti!🌙


Likes

Comments