La mig precis i sängen efter en tjejkväll tillsammans med Jessica och Emelie. Det blev att kolla på talang och äta en massa godsaker.

Vi sågs även tidigare idag och handlade inför imorgon för då blir de fest!! Känns dock konstigt att de är på en söndag , man blir helt mindfucked 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag rast och om 3 timmar är denna arbetsdag slut. Har varit bra den här veckan , det mesta har flyt på. Känns skönt med att jag har långhelg nu. På söndag ska jag ut med ett gäng kompisar och se vigiland på Hugos/puls och det kommer bli toppen. 🍍😎

Likes

Comments

Nu är det äntligen dags att sova efter en jobbvecka så himla härligt. Är även ledig i helgen med så jag ska verkligen ta årets största sovmorgon. Inget speciellt planerat men det kan vara skönt det med.

Lyckan som upptog i dag på jobbet när en jobbarkompis hittar en nocco ananas , som de endast var en kvar av! Jag bara " den ska jag ha ". Beroende .. Hmm ja 😂
Gillar även att vår praktikant efter en dag visste vilken min favorit dricka var utan att jag ens sa något🍍


Likes

Comments

​Alltid kul att kolla på gamla bilder haha. Hashtag 2010 eller bara hashtag fjortis ? haha 😄

Likes

Comments

Helt klart min nya favorit dricka överlag, slår både redbull och powerking som jag annars dricker väldigt mycket utav. Hoppas verkligen den kommer finnas ett bra tag framöver, annars är det väl bara att jag bunkrar upp ett lager. 

Likes

Comments

​I morse hade jag tid hos frisören , vilket verkligen var på tiden. Har färgat hemma under 2 års tid och det har gått sisådär, ett tag gick det bra för då höll jag mig enbart till svart, men en dag fick jag ett infall och fick för mig att bleka sen ha i rött (därav fläcken i nacken på bilden). Hur som helst vart super nöjd och kommer garanterat att gå tillbaka till den salongen jag var på, proffsiga och väldigt trevligt/bra service. 


Likes

Comments

Dagen har bestått av jobb till kl 15, sen har jag bara tagit de lugnt. Var inne på stadium outlet förut idag & hittade 2 as snygga Helly Hansen tröjor samt en Henri Lloyd keps 👌🏻 perfekt till våren. Har precis även avslutat ett långt Skype samtal med Martin nu, är så himla skönt att man har en så bra vän. Att man bara man prata om allt mellan himmel o jord.

Nu ska jag dock sova för imorn är det dags för jobb igen 💋

Likes

Comments

Dags för ett jobb pass ! Men först lite frukost 😊 och jag måste säga av alla proteinpuddingar jag smakat är denna den godaste av dom alla ! 😃

Likes

Comments

Jag är oftast en person som säger vad jag tycker och tänker. Ibland kommer det ut bra och ibland mindre bra. Är det något jag inte tål är det folk snackar skit och sen inte kan stå för det.

Jag tycker som så att har någon/några synpunkter på hur man är eller om man betett sig så kom gärna och prata direkt med mig då. Tyvärr tänker inte alla på det sättet.

Jag är ingen prinsessa. Men jag står hellre upp för mig själv & mina vänner & min familj än att bara höra snack och tråkigheter. Min attityd kanske inte alltid är den bästa jag har ett hett temperament och det vet dom flesta om. Men en sak är säker jag kommer alltid ALLTID stå upp för dom jag älskar.

Älskar mina vänner och familj ❤️

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag börjar jag sent & det är hur skönt som helst. Så Fram tills att jobbet börjar blir det endast att ta det lugnt och bara va. Är så taggad på att gå till jobbet, det blir så när man verkligen trivs på ett ställe. Ända sen jag började där mår jag bättre faktiskt alla är hur trevliga som helst & jag tänker satsa på det här nu till 100%. 

PUSS

photo by me.

Likes

Comments