Dags för ett jobb pass ! Men först lite frukost 😊 och jag måste säga av alla proteinpuddingar jag smakat är denna den godaste av dom alla ! 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är oftast en person som säger vad jag tycker och tänker. Ibland kommer det ut bra och ibland mindre bra. Är det något jag inte tål är det folk snackar skit och sen inte kan stå för det.

Jag tycker som så att har någon/några synpunkter på hur man är eller om man betett sig så kom gärna och prata direkt med mig då. Tyvärr tänker inte alla på det sättet.

Jag är ingen prinsessa. Men jag står hellre upp för mig själv & mina vänner & min familj än att bara höra snack och tråkigheter. Min attityd kanske inte alltid är den bästa jag har ett hett temperament och det vet dom flesta om. Men en sak är säker jag kommer alltid ALLTID stå upp för dom jag älskar.

Älskar mina vänner och familj ❤️

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag börjar jag sent & det är hur skönt som helst. Så Fram tills att jobbet börjar blir det endast att ta det lugnt och bara va. Är så taggad på att gå till jobbet, det blir så när man verkligen trivs på ett ställe. Ända sen jag började där mår jag bättre faktiskt alla är hur trevliga som helst & jag tänker satsa på det här nu till 100%. 

PUSS

photo by me.

Likes

Comments

Idag var jag ledig och sov ut ännu en gång. Hade även sällskap med Emelie till hennes jobb, skulle ändå hämta bilen där. Sen var jag & Håkan en sväng i min lägenhet och kollade de sista som behövdes packas ner. Vi ska ju bli sambos 😊😊

Var även lite fika med , då Håkans kompis kom på besök. Super trevligt & härlig människa 🍩🍩

Kvällen bestod av ännu en skräckfilm med Emelie & Håkan. Men de är våran grej typ. Älskar er ❤️

Likes

Comments

​Är det något klipp som alltid får mig att skratta , så är det detta!!😄 HAHA, så skön kille och skrattet 😄

Likes

Comments

Nu är det kallt & snöar igen ... Vintern var tydligen inte över än 😑 Kan ta att de är kallt , men vill inte ha snö mer.

Hur som helst , nu är jag på väg till jobbet men på vägen blir det ett stopp för att köpa redbull. Något som jag måste ha varje dag eller i alla fall på morgonen. Det är som mitt kaffe. Den första på morgonen är alltid godast😉

Likes

Comments

Då var det söndag igen, och det märks verkligen seg dag. Det är konstigt det där.

Idag fick jag äntligen sova ut ordentligt vilket var välbehövligt. Sen har dagen endast bestått av soffhäng, mat & netflix. Jag & Håkan tog även en sväng förbi Nicke och hängde där en stund.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova , för imorn är det dags att jobba igen.

Likes

Comments

H e l l o.

Äntligen ledig efter en veckas jobb. Det har varit jätte roligt och jag trivs superbra på det nya jobbet verkligen, toppen kollegor och en bra chef. Idag var tanken att jag skulle sova ut ordentlige men så vart det inte, vakande vid halv åtta och kände mig as pigg, vad är oddsen haha ?

Åkte & hämtade Emelie när hon slutade jobbet, sen drog vi till stan och käkade sallad på Lindahls, hur gott som helst (nyttiga för en gångs skull ? ) Hahah ja en liten stund i alla fall, för efter ca 30 minuter gick vi till hemmakväll & shoppade loss.😄 Om en stund nu, så ska jag & Håkan över till Emelie och mumsa i oss det vi köpt och kolla på skräckfilm.

En väldigt bra lördag helt enkelt.

Likes

Comments

​SÅ JÄVLA BRA.

Likes

Comments

Då var det äntligen gjort. Är så himla nöjd! Har haft navelpiercing förut men den lossnade så nu efter ca 1år tog jag om den. Var orolig att det inte skulle gå att göra det på samma ställe men hon sa att det inte var några problem alls! Känner mig inte naken utan den längre, har verkligen gjort det när jag inte haft den, men nu är allt som det ska igen 😃

  • 168 readers

Likes

Comments