Då var de ny vecka igen , och jäklar var tiden går fort. Den här veckan består av praktik och jobb! Så skönt, det ska bli att jobba igen plus att de för en gångs skull är på ett BRA ställe. 👌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag är det plugg/städ & tvätt dag, fullt upp helt enkelt. I morgon är det fest som står på schemat det ska bli super roligt, något roligt att se fram emot mitt allt plugg. 

Likes

Comments

Idag är de återigen hemma studier som står på schemat, är just nu hemma hos en klasskompis och pluggar på ett grupparbete.

När vi stog och vänta på den tredje fick vi syn på en häftig sak, solen WOW eller hur, nä men hur häftigt ser det inte ut? 😳

Likes

Comments

Härlig start va,? Ingen sovmorgon och tvätt tid kl 7 😴 skämt o sido, sånt måste ju göras också. Nu ska jag dricka min typ av morgonkaffe och kolla på någon serie 💪🏻

Likes

Comments

​Helt underbar låt, en av mina favoriter!🎧

Likes

Comments

Dags att åka till Linköping för att möta upp några klasskompisar o göra ett studiebesök. Energidrycken är med, så man orkar med dagen😉

Likes

Comments

Äntligen helg fast den till 100% kommer bestå av plugg, men så är det ibland. Håller på att skriva en uppgift om genus och funktionshinder, den är väldigt svår men nu börjar det äntligen rulla på och de är väldigt intressant, så det gör väl saken lite bättre.

Likes

Comments

Detta var min lunch idag & det var något som jag bara slängde ihop, ibland får man ´stunder då man får inspiration.               Det som jag använde mig utav var ; avokado, champinjoner, persilja, tomat, groddar, suger snaps & diverse kryddor.

Super gott.

Likes

Comments

Sitter i soffan och kollar på Margaux på YT, man blir så glad av hennes videos. Har pluggat en del idag, bland annat läst en bok som handlar om en man som föddes utan armar och ben. Det går över förväntan faktiskt, och de är en av få böcker som man fastnar lite för. 

Ska försöka skriva lite smått på recensionen nu och kolla runt lite på internet om jag hittar användbar information. Blir att träffa en kompis ikväll och bara umgås lite , det ska bli trevligt. 


Likes

Comments

Idag är det schemafri dag från skolan, och det innebär hemmastudier. Så idag kommer min syster hit så ska vi plugga umgås & självklart äta något. Har precis duschat & städat lite hemma och medans jag väntar på Malin så sitter jag med en ansiktsmask och kollar på youtube.

Likes

Comments