View tracker

Då var det äntligen gjort. Är så himla nöjd! Har haft navelpiercing förut men den lossnade så nu efter ca 1år tog jag om den. Var orolig att det inte skulle gå att göra det på samma ställe men hon sa att det inte var några problem alls! Känner mig inte naken utan den längre, har verkligen gjort det när jag inte haft den, men nu är allt som det ska igen 😃

  • 22 readers

Likes

Comments

Hittade ett par as snygga träningstights igår inne på Gina Tricot . Sitter hur bra som helst & är sjukt sköna.💪🏻👊🏻

  • 22 readers

Likes

Comments

Vart än sväng på stan igår tillsammans med Johan igår, mycket trevligt. Mat & shopping kan inte bli bättre.

Likes

Comments

Var hur trevligt som helst igår med god mat & bra sällskap.

Likes

Comments

Dagen bestod av jobb idag, 9-15.Efter det så åkte jag och Johan till Willys och handlade lite saker sen träffade vi min syster och bara hade allmänt trevligt med godis & roliga klipp.

Kom precis hem till Håkan efter att ha hämtat honom från jobbet & nu ska vi bara fixa till oss lite , innan vi möter upp Malin & Johan på pinchos, för lite mat & god dricka. Imorgon är jag äntligen ledig & det behövs verkligen.

(Bilderna är från, premiären på Pinchos i Norrköping )

Likes

Comments

Vart ska jag börja.. Känner mig helt tom inombords. Vart är den här världen egentligen på väg. Vem ska man lita på? Vem hugger alla i ryggen .. Bli utfryst av ingen anledning alls. Allt som sker just nu är åt helvete rent ut sagt. Hur mycket ska man behöva ta! Hur mycket ska man behöva få utstå innan man bryter ihop på marken.. Jag är snart där & det är det värsta som jag kunde tänka mig. Trodde verkligen aldrig att det någonsin skulle kunna bli såhär. Har gråtit till och från i säkert 2 timmar idag. Ska man behöva göra det på grund av att en del människor snackar skit?!

Jag mår så himla dåligt just nu.. Jag orkar inte med såna här problem. Jag vill inte. LÄMMNA MITT PRIVATLIV i fred och sköt ert eget snack.


Likes

Comments