I helgen fick Loui inviga sitt nya set från Lindex. Tror vi var först i butiken att köpa detta fina set som precis kommit in, under tröjan har han även en matchande t-shirt.

Nu när man ser vad mycket fina vårkläder det kommit kan jag knappt vänta på sommarens kollektioner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Twistshake.com.

I veckan fick vi hem denna nylanserade flaska från twistshake, en sippy cup - fruit splash där man kan blanda barnens favorit bär/frukter med vatten. För att få 20% på hela twistshakes sortiment ange fridamandersson20 i kassan.


Info från twistshakes hemsida: Detta är den perfekta flaskan för barn som har vuxit ur sin nappflaska och lär sig att dricka ur glas eller muggar. Den spillfria pipen stödjer barns aktiva livsstil utan att riskera spill och kladd. Det lättgreppade handtaget tillåter spännande lekar. FruitSplash är en revolutionerande uppfinning från Twistshake. Vi är först i världen med denna geniala lösning som låter både barn och förälder skapa fantastiska drycker. Blanda vatten och dina favoriter från frukt- och bärvärlden i din sippy. Skaka sedan för att skapa en välsmakande, naturlig och hälsosam fruktdryck.

BPA, BPS, BPF-fri - säker för både dig och ditt barn. PP-plast - tillverkad i förstklassigt polypropen. Spillfri pip - så att ditt barn kan leka utan kladd. Extra bred flaskhals - otroligt lätt att rengöra och fylla på. Ergonomisk design - lätt att greppa och hålla i även under energisk lek! Frukt-mixer - Genial frukt-mixer som ger drycken en hälsosam och välsmakande frukt-kick!

Likes

Comments

Godmorgon på er, hoppas ni mår bra! Vi har precis promenerat hem till mamma och ska spendera vår förmiddag här. Idag jobbar Mathias halvdag så han dyker snart upp han med, så skönt att ha honom hemma nästan en hel dag extra. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan kommer två väninnor till mamma och då bjuds det på smörgåstårta.

Likes

Comments

Klockan närmar sig 05 och jag ska strax lägga mig igen men är helt lyrisk över vår fjärde natt som går mot sitt slut. Loui har ju vaknat vid 01 och 02 varje natt tidigare (nästan jämt senaste två månaderna) men inatt var första uppvaket 04.40!!! Hoppas ju såklart att det är för att vi slutat med nattmatningen och inte en engångsgrej.☺️

Likes

Comments

Två nätter till har passerat av vårt första försök att avvänja nattmat för Loui, precis som första natten vaknar han två korta stunder runt 01 och 02 där han somnar om efter max fem minuter. Sen kommer den absolut jobbigastes stunden enligt mig, klocka 04.15, nästan på minuten varje natt. Senaste två nätterna har han somnat om efter 20 minuter så det går sakta framåt.

Den stora anledningen till att vi valt att avvänja nattmaten är att han börjat äta mer och mer under natten och haft dålig aptit på dagarna. Trots några uppvak per natt där vi erbjuder Loui vatten istället för mat kommer det äntligen, efter tre nätter med bara vatten. Idag har han ätit större portioner mat och inte alls varit lika svår matad. Nu håller vi tummarna för bättre sömn och bättre aptit.

Likes

Comments

Sprang bokstavligt talat in i brevbäraren när han levererade detta paket, mer om innehållet så fort jag hunnit fota!

Likes

Comments

Som rubriken lyder rockar vi sockorna här hemma idag, alla är vi olika och olika är bra⭐

Likes

Comments

Första natten utan nattmat är över och det gick över förväntan, tre uppvak där han fick vatten istället för ersättning och välling. De två första gick superbra och han somnade om efter bara någon minut, tredje gången var vi däremot uppe i 40 minuter innan han somnade om igen. Hoppas på att natten som kommer blir ännu bättre eller minst lika bra som denna.

Endel kan beskriva att sluta med nattmat ofta blir en kamp och långa nätter men flyter det på såhär bra vet jag inte riktigt om jag håller med. Imorgon kommer ett nytt inlägg om hur det går med avvänjningen och förhoppningsvis får Loui ett mindre moment som stör hans sömn. Hur gjorde ni när ni slutade med nattmat och hur gamla var era små?

Dagens Loui, med ett set från Newbie i en vårig grön färg.🌟

Likes

Comments