Header

Tänkte att jag skulle försöka mig på att blogga igen, saknar att få skriva av mig lite om dagarna.

Dom gamla inläggen är raderade, eftersom det hänt mycket sen sist jag skrev så blir det lättare att börja om helt från början.

Så ja, vart ska jag börja?.. hänt mycket sen sist jag skrev på bloggen, sista inlägget var om nedräkning för studenten och studentresan som är gjord för ett par månader sen haha.. kunde väl ha haft både en bättre studentresa och student med tanke på att jag åkte på någon förkylning direkt när jag kom ner till Ayia Napa.. när jag kom hem vart det värre och det slutade med penicillin kur för bihåleinflammation.. haha, är det typiskt mig? Ja. Men annars, är jag stolt över mig själv som gick ut med mitt yrkesexamen bevis och jag kunde nog inte haft en bättre studentdag med tanke på den fina familj jag har!

Jag och Albin har även flyttat till hus, känns skönt att få något större och mer "eget" om ni förstår vad jag menar? Så nu är vi en liten familj här hemma med våra små älsklings katter som jag har nämnt en gång tidigare i bloggen att vi skulle skaffa. Ja.. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer? Då va då, nu är nu eller? Haha.

Imorgon så ska jag ner på arbetsintervju hos Lidl, måste verkligen ha jobb nu! Börjar bli tomt i plånkan, går ju inte att leva på Albin hela tiden 😉 haha. Tänkte att jag skulle lägga upp ett inlägg imorgon om hur vi bor, sen annars så kommer jag bara fortsätta att lägga upp inlägg om hur dagarna sett ut!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments