Header

Som alltid, "ska komma/vill komma igång med bloggen" men som vanligt så får jag inte tummen ur röven till att göra det. Hade jag haft en dator tror jag nog det hade varit lite mer roligare att blogga.. konstigt nog? Så min prio ett på önskelistan iår är en ny bärbar dator.

Gick upp 05.00, började jobba klockan 06.00-09.00 👍🏻 ett väldigt skönt arbetspass med andra ord nu när det äntligen är fredag igen! Helt sjukt vad man uppskattar helgerna när man har börjat jobba, och vad kroppen ställer om sig? Är trött redan vid åtta på kvällen haha..

Skrev i förra inlägget att jag skulle på arbetsintervju, och minst sagt så fick jag mig en anställning! Gått tre veckor nu, och jag trivs hur bra som helst! Bra arbetsplats och väldigt bra personal!
Jobbar även imorgon 06.00-10.00, ett lugnt pass det med så det ska bli skönt!

Just nu ligger jag i sängen och mest bara tar det lugnt, har fixat lite små "ärenden" så som ringa runt till klarna för borttappad räkning och sen rensat e-posten, hatar att ha en massa onödiga mail! Är det bara jag eller är det någon mer som har samma "ordningsproblem" ?

Trevlig helg på er!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle försöka mig på att blogga igen, saknar att få skriva av mig lite om dagarna.

Dom gamla inläggen är raderade, eftersom det hänt mycket sen sist jag skrev så blir det lättare att börja om helt från början.

Så ja, vart ska jag börja?.. hänt mycket sen sist jag skrev på bloggen, sista inlägget var om nedräkning för studenten och studentresan som är gjord för ett par månader sen haha.. kunde väl ha haft både en bättre studentresa och student med tanke på att jag åkte på någon förkylning direkt när jag kom ner till Ayia Napa.. när jag kom hem vart det värre och det slutade med penicillin kur för bihåleinflammation.. haha, är det typiskt mig? Ja. Men annars, är jag stolt över mig själv som gick ut med mitt yrkesexamen bevis och jag kunde nog inte haft en bättre studentdag med tanke på den fina familj jag har!

Jag och Albin har även flyttat till hus, känns skönt att få något större och mer "eget" om ni förstår vad jag menar? Så nu är vi en liten familj här hemma med våra små älsklings katter som jag har nämnt en gång tidigare i bloggen att vi skulle skaffa. Ja.. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer? Då va då, nu är nu eller? Haha.

Imorgon så ska jag ner på arbetsintervju hos Lidl, måste verkligen ha jobb nu! Börjar bli tomt i plånkan, går ju inte att leva på Albin hela tiden 😉 haha. Tänkte att jag skulle lägga upp ett inlägg imorgon om hur vi bor, sen annars så kommer jag bara fortsätta att lägga upp inlägg om hur dagarna sett ut!

Likes

Comments