i påskas så flyttade jag,min daniel & så självklart kattorna ut till ett hus på landet, dagarna går så fort så jag tror väl att vi är inne på våran 2-3 vecka här i huset iallafall! vi storm trivs verkligen, så himlans härligt!

som sagt, dagarna bara swishar förbi ordentligt, idag är det 86 dagar kvar tills lillen ska komma och jag längtar så efter att få träffa den där lilla personen som buffar å bökar å stökar för mig på nätterna , mornarna och dagarna! ska de fortsätta såhär efter lillen är ute så kommer det inte bli en lugn stund 😅 i förrgår fick jag nå sånt där roligt preggo anfall och börja stor gråta för att jag längtar så mycket , alla dessa hormoner 😂   fick även hem en kallelse idag om att vi ska till lasarettet och göra glykosbelastning eller vad det heter imorgon , älskar att dom har sån framförhållning! så får se hur det går!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag började vi morgonen med att upptäcka att det bara är 100 dagar kvar tills lillskiten är beräknad, helt tokigt! Det går så fort så herregud! Vi passade även på att ha ett möte hos barnmorskan med, allt såg bra ut och hon/han växer på som attan, dock låg mitt socker lite högt jämfört med vad det brukar, hehe kan kanske va för att ja fick ett galet infall på frostis flingor med mjölk imorse, istället för min vanliga gröt såå ja hon tyckte att vi skulle bli skickad på såndär glykos belastning? Har hört lite om vad det är och så, och det är väl lika bra att göra det så man är på den säkra sidan, allt för att bebis ska må bra!  Ska även passa på att Gratta min underbara storebror som fyller år idag när jag endå är igång! Och nu ska jag pallar mig till salongen och färga lillasysters hår innan jag börjar jobba, hej!

Likes

Comments

Idag åkte vi in till Uppsala och införskaffade oss en ny säng, vi kände att det var välbehövligt. Speciellt nu när vi blir 3 om sådär exakt 109 dagar, så jävla sjukt.. Det har gått såååå fort och sablans vad lillen lever rövare där inne! Hela ca 30 cm lång och snart 1 kg tung! Ojojoj!

Det blev iaf en 210*210 säng haha, så nu kommer vi verkligen få plats! Ny soffa har det oxå blivit, va väldigt välbehövligt det å! Nu vill jag bara flytta till huset, håller på att möblerar i hjärnan hur de ska se ut och blir helt nipprig av mig! Låt nu dessa dagar gå super fort fram tills påskhelgen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var vi iväg till Heby på tacos & spel kväll hos mina föräldrar, vi kom väl hem runt halv 2 inatt så idag har jag känt mig så bakis.. Trots inte en enda droppe alkohol haha så himla skumt att det blir sådär! Men pga av detta så har jag inte riktigt klivit upp ur sängen än ens, men man behöver såna 
dagar ibland tror jag. Iaf jag.

Men jag skulle strax dra på mig ett par byxor och kila iväg till åkrahallen men just nu så började lillaskiten sparka som attan och leva rövare i magen på mä, kan tillåmed känna "henne" utan på magen nu och jag älskar det verkligen och jag älskar "henne" så mycket redan, helt sjukt att det faktiskt ligger en liten människa där inne och väntar på oss, "henne" säger vi just för att det är ca 70% chans att de är en liten tjej, hon ville inte riktigt visa upp sig på ultraljudet så på torsdag får vi veta till 100%

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta är nu 3 dagen jag ligger hemma och  synd om mig själv, men planerar att ta mig till jobbet imorgon. Har som sagt haft turen att dra på mig bältros, alltid trott att det inte varit någon större grej att gnälla över men jorå, jag önskar nog ingen människa detta. Det gör så sjukt jävla ont så har i princip ätit Alvedon och legat i sängen dessa dagar.
Och eftersom jag är gravid så får jag inte nå medicin emot det heller så det är bara att ut helt enkelt.. Så himla tråkigt att ligga hemma bara med what to do

Likes

Comments

Älskar att ha Jannice hos mig på salongen,  med lite färg och löshår så blir det så helt magiskt snyggt!

Likes

Comments

Jag är aldeles för dåligt på det här känner jag, men jag har iaf börjat på mitt nya jobb,(lindas beauty center) sen 21 november och jag trivs som fisken i vattnet. Allt är bara så himla bra , salongen är super mysig och sån stämning, underbara och roliga kollegor, ja allt är verkligen toppen! Älskar att dom har så mycket spännande saker, allt inom hudvård/behandlingar,  naglar, massage , taffy och ja så mycket mer roligt 😍💎

Likes

Comments

pga av dålig uppdatering så slänger jag in lite före & efter bilder som jag gjort på senaste

Likes

Comments