Idag kom det in en modig tjej som hade hår till naveln och ville göra en tuffare grej lixom, fick bli en slags undercut och hon bar upp den otroligt bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vill även passa på att tipsa om detta märket, mer skandinaviskt kan man inte komma åt och det är helt underbart!

Likes

Comments

Idag kom en ung tjej in och va trött på sitt mörka urtvättade hår så drog i lite freelights och tada!

Likes

Comments

Idag har jag och min käraste daniel varit och åkt runt till olika bilfirmor och kikat på lite bilar, känner att vi lär byta ut min lilla seat om man någon gång i framtiden ska bilda familj så räcker inte den lilla plutt bilen långt inte! men såklart så hade dom flesta söndags stängt, är ledig på tisdag så då tar vi en sväng till in för att kanske iaf få prov köra lite olika. så himla svårt det där! Jag kan ju i princip inte ett skit, vill ha en suv det är det enda,så får förlita mig på daniel 😃 nu är jag så skit trött och jobb väntar imorgon så ska nu krypa till kojs,  godnatt!

Likes

Comments

Från en gammal blond färg och en kort page till en sån jävla härlig lila färg & ett ex antal centimeter längre hår där vi använt oss utav tape hair (dåligt ljus på helhets bilden men men)

Likes

Comments

Idag har det varit jobb dag, blev helt själv på salongen vilket är ganska lång tråkigt men kära jannice kom och gjorde dagen lite bättre , tog ur hennes gamla löshår, gjorde lite inpackning & lyx lite innan jag skicka iväg henne 💆 fick lite tid över så färgade in hennes blonda nya hår till grått och imorgon blir det till att sätta i allt igen, älskar dessa löshårs kunder, så kul! återkommer med efter bild imorgon 😄🙌

Likes

Comments

Jag vill inte förlora någon mer i min närhet, en är för mycket! bli månads givare ni med!

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig, är oftast det på måndagar, så skönt att slippa söndagsångest!
började dagen med ett rejält gympass,  brukar i vanliga fall gymma med min storesyster hanna men hon jobbade så fick göra det själv, hatar att gymma ensam 😂

har även varit och förnyat mitt pass inför prag resan och det är helt sinnessjukt att man alltid ska ta och bli så ful på varenda pass, fyfan.
Men fick trösta mig med att åka hem till Ida och gosa med deras hundvalp Gibson , så go! Sedan har det enbart vart storstädning & stor kok av kålpudding och nu ligger jag helt utslagen i sängen och väntar på min daniel & taggar inför farmen, är så kluven inför hon vegetarianen som är med som ja glömt namnet på, helt dum i huvudet men ja gillart endå,lite hat-kärlek till henne tror jag!

Likes

Comments