Header

Hejsan, nu tänkte jag ta och skriva lite vad som händer och har hänt under min paus på bloggen. Jag tog som sagt studenten i somras, så blev godkänd undersköterska eftersom jag gick vård och omsorg och klarade alla ämnen. så gick ett så kallade student tåg man går och sjunger " för vi har tagit studenten .. " genom hela stan och det regna den dagen så det blev inte som man hade hoppats på när det regnade och man inte kunder vara ute och ta fina student bilder. men hade en bra studenten ändå fick som sagt en systemkamera i student present av hela släkten. sedan dagen där på så var det balen och funderade in i det sista om jag skulle gå eller inte men bestämde mig för att gå, och jag tror att jag tog rätt beslut hade nog ångrat mig annars. men det var en bra kväll bara att sminket blev lite fuckat eftersom det var sol den dagen och man råka titta in i den och då blev som tårar och ögonsminkningen blev helt knas, men så fick det bli.

Direkt efter studenten så började jag jobba på ett äldreboende under hela sommaren var inte ledigt någonting, bara några dagar som var på mitt schema. så gjorde inte mycket under sommaren, de ända jag fick till att göra var att åk till mina släktingar i Jämtland under en ledig helg. Efter hela sommaren så har jobbat på en privat hemtjänst som heter Monitorhjälpen men bara kvällar så det varit en 50 % tjänst men nu den 14 januari går jag upp till 80 % och kommer jobbat både kvällar och dagar. Har även gått i skolan efter sommaren men pluggar bara engelska två gånger i veckan och kommer fortsätta med det. tills jag är godkänd i Engelska.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet att det var längesen sedan sist! Nu är det nytt år och nya möjligheter. har bara ett nyårslöfte i år och det är att jag ska börja träna, äta rät och gå ner i vikt. har haft det flera men i år är det på riktigt för gör det med min faster och det ett års kort på ett gym i julklapp, så då måste ju det användas också och ska gå med i viktväktarna också, allt händer den 16 januari för då flyttar min faster hem.

Kommer skriva lite mer i senare inlägg om vad jag gjort och vad mina framtidplaner och så är.

Likes

Comments

​Om ni brukar titta på Idol så känner ni säkert igen denna tjejen, hon kom trea år 2014 när Lisa Ajax & Mollie Lindén var med och har nu släppt sin allra första singel som jag tycker ni ska lyssna på för jag själv tycker den är riktigt bra! 😍

Likes

Comments

Dem jag köpte i lördags och älskar verkligen dem, perfekt när solen och våren kommit nu!

Likes

Comments

Rebecka är en ung talang som har stor potential att bli något stort i framtiden, Hon har varit med i talang två gånger, den videon som är ovanför tillägnar hon sin bortgångna bror.

Likes

Comments

Efter att vi hade varit och ätit på max, vi åt där för att klockan blev så mycket eftersom vi hade varit hos min farmor och bytt däck på min bil. så efter max cykla jag ner på stan och var med min bästavän Erica och vi har blivit riktigt duktiga på att gå promenader så även ikväll tog vi en 2 timmars promenad, vi gick först längst hamnen och strandpromenaden sedan när vi kom in till stan igen bestämde vi även oss att gå ett varv runt lillfjärden. Måste säga att det var riktigt skönt att ta en lång promenad som vi gjorde igår för det är väldigt befriande och när man går med Erica blir det att man kan släppa allt och berätta saker som tynger en. Allt som man har inom sig kommer fram.

Likes

Comments

Den 20 november 2012 gick en av mina närmaste vänner bort, han var den mest omtänksamma personen som jag "kände", han behövde inte säga mycket så blev man glad av att vara med honom, han var en person som alltid frågade hur man mådde som inte så många gör. När man var med Simon så hade man alltid roligt man kunde få skratta så man nästan ramla och hur han gjorde har jag ingen aning om. Minns verkligen minnen med Simon när vi har flera stycken som sitter på möjlen (ett ställe i stan som alla sitter vid på sommaren och umgås) och vi spelar musik och bara har det bra, bara en sån liten sak är värdefullt. Om det är någonting som jag ångrar så är de väl att jag hade vilja hade mer speciella minnen med honom och det är någonting som gör mig ledsen. 

I Början både jag extremt dåligt gick inte i skolan på någon vecka, försökte vara tuff och gick dagen efter, minns det så väl att min lärare säger att jag ska göra ett prov och då tittar jag på flaggstången som hänger på sne som den gör när någon har gått bort, då bryter jag ihop totalt så jag får gå hem. Samma dag då, har dem en liten minnesstund i kyrkan och den klarade jag knappt av, inget öga var torrt inte en sekund från att jag gick in i kyrkan. Det tog en lång tid innan jag åkte till hans grav för det var så jobbigt men det blev lättare när väl hade varit där för hade en press på mig att han hatade mig för jag inte hade varit där. Men idag är det väl lättare men jag tänker på honom varje dag och kan väl få tårar men det är ju för att jag saknar honom så extremt mycket och önskar att han hade kommit tillbaka men jag vet att vi kommer ses på andra sidan. 

Likes

Comments

HELLO! Just nu har äntligen våren börjar kommit och det är vi enormt glada för, solen lyser verkligen idag så det var väl en tur att jag köpte två par solglasögon igår då. vill verkligen att det ska bli sommar så man kan sitta ute utan att frysa när man har linne. sitter just nu och kollar på reprisen från gladiatorerna igår, vilka utmanare. idag ska jag försöka skriva lite på mitt gymnasiearbete så jag får klart det snart, sen ska jag sammanställa beställningarna från det jag sålt, vi säljer salami, ost och pralliner för vi ska få pengar till studenten och karnivalen.

Likes

Comments

Work, work, work, work, work, work

He said me haffi
Work, work, work, work, work, work!
He see me do me
Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt!
So me put in
Work, work, work, work, work, work
When you ah gon'
Learn, learn, learn, learn, learn
Meh nuh care if him
Hurt, hurt, hurt, hurt, hurting

Likes

Comments