Header
View tracker

​Om ni brukar titta på Idol så känner ni säkert igen denna tjejen, hon kom trea år 2014 när Lisa Ajax & Mollie Lindén var med och har nu släppt sin allra första singel som jag tycker ni ska lyssna på för jag själv tycker den är riktigt bra! 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har precis ätit frukost efter att jag vaknade vid 10, ska snart börja gå ner på stan hade jag tänkt för börjar jobba halv tre och istället för att ta bussen tänker jag gå ner eftersom annars får jag inte min promenad idag. känner mig duktig som tar och går ner. Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har duschat och kollat på tv, det var gossip girl och jag älskar den serien. TIPS PÅ INTRESSANTA INLÄGG?

Likes

Comments

View tracker

Dem jag köpte i lördags och älskar verkligen dem, perfekt när solen och våren kommit nu!

Likes

Comments

Rebecka är en ung talang som har stor potential att bli något stort i framtiden, Hon har varit med i talang två gånger, den videon som är ovanför tillägnar hon sin bortgångna bror.

Likes

Comments

Efter att vi hade varit och ätit på max, vi åt där för att klockan blev så mycket eftersom vi hade varit hos min farmor och bytt däck på min bil. så efter max cykla jag ner på stan och var med min bästavän Erica och vi har blivit riktigt duktiga på att gå promenader så även ikväll tog vi en 2 timmars promenad, vi gick först längst hamnen och strandpromenaden sedan när vi kom in till stan igen bestämde vi även oss att gå ett varv runt lillfjärden. Måste säga att det var riktigt skönt att ta en lång promenad som vi gjorde igår för det är väldigt befriande och när man går med Erica blir det att man kan släppa allt och berätta saker som tynger en. Allt som man har inom sig kommer fram.

Likes

Comments

Den 20 november 2012 gick en av mina närmaste vänner bort, han var den mest omtänksamma personen som jag "kände", han behövde inte säga mycket så blev man glad av att vara med honom, han var en person som alltid frågade hur man mådde som inte så många gör. När man var med Simon så hade man alltid roligt man kunde få skratta så man nästan ramla och hur han gjorde har jag ingen aning om. Minns verkligen minnen med Simon när vi har flera stycken som sitter på möjlen (ett ställe i stan som alla sitter vid på sommaren och umgås) och vi spelar musik och bara har det bra, bara en sån liten sak är värdefullt. Om det är någonting som jag ångrar så är de väl att jag hade vilja hade mer speciella minnen med honom och det är någonting som gör mig ledsen. 

I Början både jag extremt dåligt gick inte i skolan på någon vecka, försökte vara tuff och gick dagen efter, minns det så väl att min lärare säger att jag ska göra ett prov och då tittar jag på flaggstången som hänger på sne som den gör när någon har gått bort, då bryter jag ihop totalt så jag får gå hem. Samma dag då, har dem en liten minnesstund i kyrkan och den klarade jag knappt av, inget öga var torrt inte en sekund från att jag gick in i kyrkan. Det tog en lång tid innan jag åkte till hans grav för det var så jobbigt men det blev lättare när väl hade varit där för hade en press på mig att han hatade mig för jag inte hade varit där. Men idag är det väl lättare men jag tänker på honom varje dag och kan väl få tårar men det är ju för att jag saknar honom så extremt mycket och önskar att han hade kommit tillbaka men jag vet att vi kommer ses på andra sidan. 

Likes

Comments

HELLO! Just nu har äntligen våren börjar kommit och det är vi enormt glada för, solen lyser verkligen idag så det var väl en tur att jag köpte två par solglasögon igår då. vill verkligen att det ska bli sommar så man kan sitta ute utan att frysa när man har linne. sitter just nu och kollar på reprisen från gladiatorerna igår, vilka utmanare. idag ska jag försöka skriva lite på mitt gymnasiearbete så jag får klart det snart, sen ska jag sammanställa beställningarna från det jag sålt, vi säljer salami, ost och pralliner för vi ska få pengar till studenten och karnivalen.

Likes

Comments

Work, work, work, work, work, work

He said me haffi
Work, work, work, work, work, work!
He see me do me
Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt!
So me put in
Work, work, work, work, work, work
When you ah gon'
Learn, learn, learn, learn, learn
Meh nuh care if him
Hurt, hurt, hurt, hurt, hurting

Likes

Comments


Tänkte ta och skriva lite kortfattat lite om mig själv så ni får en bild om vem jag är. 

Jag är tjej som heter Madeleine och är precis fyllda 20 år i december. Bor i en liten stad som heter hudiksvall, men är född i bollnäs fast där bodde jag bara i ett halv år sedan flyttat vi hem till hudiksvall där min pappa bodde för det var bara så att dem gick i skolan i bollnäs, för dem ar bara 19 år när dem fick mig. Jag har en bästavän som jag i princip har känt hela livet och hon heter Erica som är också är en av dem som jag litar på till 110 % , det gör jag även med linda min faster också. Mina favorit färger är Vit, Svart & grå. nu på senare tider så har jag nästan bara kollat på sorgliga filmer men jag tycker faktiskt sånna filmer kan vara bra. Min favoritlåt just nu är work av Rihanna. Det finns en person som jag saknar av hela mitt hjärta och det är Simon som gick bort för lite mer än 3 år sedan. Min favorit mat är utan tvekan Tacos skulle kunna äta det nästan varje dag. Den som jag använder mest av alla sociala medior är INSTAGRAM. Dem personerna som vet mest om mig är Linda och Erica. Jag har som ett favorit minne och det är för några år sedan tror det var 2012 och det var sista april när jag var med en vän som jag var väldigt nära då men inte längre, vi var i Iggesund på gamla ankarmon med massor av andra människor.  I september förra året så lyckades jag fixa mitt efterlängtade körkort som jag hade slitet med i några månader och har nu också köpt bil, det är en väldigt frihet med både körkort och egen bil. Jag har en dröm resemål i mitt liv och det är att resa till USA vilken stat vet jag inte men New york eller Los angeles!. jag har brunt hår just nu och har blå gröna ögon. mina planer efter studenten är att flytta hemifrån och sedan plugga upp engelskan som jag inte har klarat riktigt. 

Likes

Comments