View tracker
View tracker
View tracker

Idag är det Äntligen FREDAG!!!!!!
Nyss har jag ätit min favoritmat tacos och ska kila upp och kolla på youtube eftersom jag har missat SÅ MÅNGA yt klipp eftersom vi inte hade nått wi-fi i ca 1 vecka.
Förresten så är det höst! Fast det har det ju varit i snart 1 månad.☺️
Det är så mysigt när det blir kallare, mörkare och så dricker man te och tänder ljus och ser på film och åååååå det är så MYSIGT!!!!
Idag och igår hade vi matteprov och det gick faktiskt riktigt bra, tror att jag får mellan D,C,B i betyg, vilket är grymt gjort enligt mig.😙
Men usch nästa vecka är det biologiprov och till det ska man helst läst 200 sidor, det är ju jättemycket..😌😌
Och imorgon är det fotbollsmatch! Yaay! Mörsil har äntligen (haha) förlorat en match så vi ligger 1:a i ÖP liret! Hoppas vi håller 1:a platsen nu!
Vad ska du göra i helgen? <3
Btw så ÄLSKAR jag nya snapchat uppdateringen!❤️

Likes

Comments

Just nu sitter jag o mina systrar på lilla caféet och är inne på sociala medier för vi har inget wi-fi hemma! Någon har kapat av telefonledningen så det kan ta till torsdag nästa vecka att fixa, så jag kommer inte kunna var inne på bloggen, instagram, snapchat ect.😓
Idag har Lina och jag varit ute i skogen och plockat bär för att sen ska vi baka några pajer nu när det är så "dåligt" väder ute. Men iallafall nu har vi ätit lunch på lilla caféet och ska snart handla lite till bakningen innan mamma kommer och hämtar oss.
Vad gör ni idag?😘

Likes

Comments

Idag var det ingen vanlig dag på skolan, för det var hösttemadag för högstadiet. Min klass åkte iväg till Funäsdalen och gick runt på fjällmuseumet och vi guidades och fick veta lite mer historia. Jag tycker att det är ganska häftigt med allt de gamla, kläderna osv. Men det är ingenting jag är intresserad av!
Sedan åt vi lunch på deras skola och sedan bar det av till ett annat ställe, där vi kollade på myskoxar! Dom var så söta!!😍

Likes

Comments

Hejsan bloggen! Igår hade vi fotbollsmatch och då hände något som jag är jätte rädd för.. Jag var målvakt! Det var första gången på flera år och jag är ganska så bollrädd, men jag släppte inte in en ända boll. Jag blundade inte och försökte inte skydda ansiktet med händerna när bollen kom, utan jag tog den faktiskt. Fast jag tyckte att det var läskigt. Vem vet, jag kanske blir en målvakt framöver?
Senare på kvällen var jag och min finaste vän Olivia barnvakt till mina småkusiner. För att deras föräldrar moster och Magnus, mamma och morfar var på en fest som heter "jaktbal" då man äter god mat och dansar. Så idag är jag jättetrött. Så nu ska jag äta pizza till middag och bara ta det lungt, kanske kolla på film eller på yt. Ha en skön söndag!

Likes

Comments

Eftersom jag nästan aldrig är inne på bloggen nästan och skriver så har jag bestämt ett schema om hur många inlägg det ska komma upp under 1 vecka. På ett ungefär kommer jag skriva 3 inlägg/ vecka. Men det kan ju också komma mer eller mindre än det, det beror på vad jag gör och om jag har nån inspiration.😙
Och eftersom jag bara är inne ibland och skriver så kan det oftast bli långa inlägg för jag har endel att berätta, det blir så mycket att läsa!

Idag var det ganska chill lektioner på skolan, vi hade hemkunskap, matte, engelska, biologi och bild. Sedan efter skolan städa jag mitt rum. IT WAS A MESS! det ska inte hända igen! Är det bara jag att när man ska sova i ett stökigt rum så känns det som en spindel ska krypa upp i sägen...
Och efter att jag städat på soptippen så pluggade jag matte.

På senaste tiden har jag börjat kollat på youtube medans jag pluggar. Det blir mycket roligare då. Och JA jag får faktiskt mycket gjort. Denhär vecka har jag pluggat 2-4 timmar nästan varje dag... Oopsi! Man blir väldigt trött i huvudet men det är värt det.☺️
Just nu sitter jag med en riskudde över foten för att kunna bli bra så jag kan spela hemmamatch på lördag. Ni kanske blir nyfikna på vad jag har gjort?

Förra torsdagen så var jag på match och spelade för första gången på 11manna plan om du läst mina andra inlägg. Då glidtacklade jag en svegare och liksom knäckte tån bakåt så det blev en blödning och jag kunde knappt gå, det kändes VERKLIGEN som att jag hade brutit tån och det var så otäckt och det gjorde så ont!😓
Nästa dag var jag ledig från skolan för jag kunde knappt gå så vi åkte ner på hälsocentralen och röntga och jag hade bara stukat den eller ja "knäckt bak tån" så nu hoppas jag att jag kan spela på lördag!

Likes

Comments

Äntligen september! Min favorit årstid är äntligen här.❤
️Jag har sett fram emot hösten för det blir kallare & mörkt ute. Och när man tänder ljus och dricker te blir det Supermysigt!!❤️❤️

En grej som jag inte ser fram emot med denhär månaden är att jag och Tilde inte ska äta godis på hela september-månad!😭 bara naturgodis, popcorn och hemmagjorda chips är tillåtet och läsk tror jag (hoppas).

Men choklad!🍫🔫 förut åt jag choklad nästa varje dag och nu ska jag inte äta det på en hel månad, hur ska jag klara detta?! 

Men men, eftersom jag är en godisråtta så är dehär nog nyttigt för mig😊
Ett snacks som jag kom på jag kan äta är en hemmagjord dipp (créme fraiche & sötsur sås) med grönsaker. Det tyckte jag var jätte gott när jag var liten.

Tycker du om choklad lika mycket som jag gör? (Ingen kan älska choklad mer än mig)

Btw så har jag slutat med youtube och raderat alla videos. Det var inte riktigt min grej.

Likes

Comments

Hejsan! Nu har skolan börjat, jag har faktiskt gått i skolan 4 dagar men idag och igår var det mer "seriösa" dagar med riktiga lektioner.

Ibland undrar jag vad det har blivit med mänskligheten haha. Folk har börjat blivit så taskiga och själviska. Dum mot andra liksom. Jag önskar att jag kunde sopa bort alla människor som beter sig så och slänga i sopkorgen. Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Fotbollen går bra också. Jag och mina systrar spelar med 03 - 02:orna och vårt lag ligger 1:a i ÖP-liret. (Typ) för att dom som ligger först nu har nån poäng mer men vi har spelat mer matcher än dom. Och på torsdag är det träningsmatch mot Sveg på 11mansplan för första gången. Jag längtar!

Förresten så har jag färgat mitt hår också i askblont och blont på topparna. Slänger in en bild på de också!❤️

Likes

Comments