Header
View tracker

Instagram@fridalun

Klockan är strax efter elva och jag ur hunnit tränat haft utbildning i 2,5 timmar och nu väntar ett besök hos sjukgymnasten innan det blir lunch med än fin vän på stan.

Ikväll tänkte jag ta en kväll för mig själv, tv popcorn och en kall Cola, är ju ändå idol final!

Och kan behövas in för den kommande jobbhelgen.

Hoppas ni har en fin fredag, och får en bra helg!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livsviktig utbildning i dag med en del av friskvårdsgänget. 30/2 är siffror som ska sitta i rygg Märjen, vilket alltid ät bara att repetera. Efter utbildning blev det ett snabb genomgång om lördagens jobb. I morgon är det dags för utbildningsdag två, men innan det tänkte jag och Jenny köra ett core pass, frågan är om man tar sig upp😇

Efter dagens utbildning å möte så träffa jag Jenny för en härlig Pw och massa snack min fina vän och kollega.

Ännu en tidig morgon i morgon så nu blir det sängen och liter serier.

Godnatt på er

Likes

Comments

View tracker

Idag är ingen vanlig dag. Min fina vän fyller år. Min stöttepelare, min syster, min stjärna, hon som får mig vara spontan,galen, och upptäcka. Skulle aldrig kunna vara utan dig Julia! Älskar dig och hoppas du får en toppen dag, för om det är någon som är värld det så är det du, tack för du finns och stort grattis!❤️

Likes

Comments

En lång och mysig frukost hans med i morse, när jag till sist fick liv i Julia. Vi slog på pippi och njöt av det på bilden ovan. Otroligt gött, dock fick det bli extra många celcius i dag då vi pratade alldeles förlänge, älskar den bruden alltså. Som den syster jag aldrig fick!

Nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet, duschat och krypit upp i sängen i morogn väntar ännu en jobb dag som resten av veckan, längtar till måndag och ledig dag!!

väckaren står på 05.30 så kanske försöka få ihop lite sömn, det lilla som går.


Likes

Comments

Hade en riktigt toppen dag i Umeå i går lite shopping och massa mys. Alltid lika kul att umgås med Matilda S.
Hoppas hinna fota min shopping idag innan en kväll på jobbet.

Igår kväll kom Julia hit, vi sig film och åt popcorn. Kul att hon dessutom stannade för natten med. Hon ligger och sover än och jag håller på hungra ihjäl måste snart vecka henne så vi kan äta.. och fortsätta med julfilmer.

Hoppas bi får en fin tisdag

Likes

Comments

Lite roligt att träningen blir roligare då man har nya och fina träningskläder. Då jag i vanliga fall spederare en hel del timmar i gymmet så är träningskläder det som oftast klickas hem.. Men nu var det länge sedan, sitter och drömmer mig bort till dessa. Och då jag kanske kommer behöva utöka min träningsgarderob i och med ett erbujdande som väntar runt hörnet vore dessa en perfekt början.

Fast egenltigen behöver man alltid nya träningskläder...

.

Likes

Comments

Strax hoppar vi in i bilen och styr mot Umeå, hoppas på att hitta sista julklapparna och kanske någon fin klänning att ha under jul. Laddat upp med Celcius och alvedon så ska jag nog överleva denna dag med och täcker jag över det trötta facet med lite smink så är det inte som något har hänt.

Hoppas ni får en fin Måndag!


Likes

Comments

En mysig tur på julmarknaden på nordanå här i Skellefteå med mamma och Matilda S. Otroligt mycket folk och doft av jul. Väl hemma sov jag en timme innan jag tog tag i lägenheten dammsög och skurade. I kväll har ett gäng härliga tjejer varit här och fikat och snackat igen massa, Gud vad jag saknat dem alltså!!!


Nu blir det några timmar vi datorn med mejl innan jag däckar kudden, i morgon Umeå för lite shopping med Matilda S.

Hoppas ni haft en trevlig andra advent❤️

Godnatt

Likes

Comments

Bjöd mamma på lite lunch innan vi begav oss upp till hockeyn och nu spenderar jag kvällen med sällskapsspel och vänner. Mycket skratt och alldeles för mycket godis...
Imorgon väntar julmarknad och lite julfika hemma hos mig. De hade önskat något juligt så kanske måste baka i morgon eller om vi dukar fram juligt te och mackor i stället.

Hoppas ni haft en bra lördag!

Likes

Comments

Mys frukost denna kalla lördag morgon, tempen visar - 15 grader. Tänker bädda upp mig i soffan med något juligt te och titta på Gåsmamman 2.

Senare i dag hade jag tänkt mig ut på en promenad längs broarna innan jag infinner mig i lördags mod, men ett gäng härliga vänner..

Likes

Comments