Header

Instagram@fridalun

Ibland förstår jag mig inte på Sverige, och specielt inte straff på brott. Det är helt sjukt, att skattebrott kan ge en hårdare dom en att sexsueltt uttnytja någon, inte bara någon untan barn. Det är så jävla fel, det gör ont inom mig, det ska inte vara så här.

Har här i dagaran varit en rättegång här i Skellefteå, som handlar om en nära ännhörg gjort sexuella övergrepp på en minder årig flicka, hans straff 2,5års fängelse och under 200 tusen kroner i skadestånd, alltså för det första pengar kan aldirg täcka den skada denna flicka fått och 2,5 år är inget alltså jag blir så arg så ledsen. Hur kan vi ha högre straff på skattebrott, dags att vakna sverige Siffrorna där barn blir sexsuellt uttnytjadde är hemska, Enligt en undersökning är det tre i varje klass ( Om man tar en klass på 20 personer) Tänker det är nästan en fjärde del av en klass.

Så nu Sverige dags att vakna, tänk om. När detta hände första gången var denna flick inte ens tio år, idag är hon arton, hon vågade berätta, hon är otroligt stark som vågade, men skada kommer aldrig försvinna från den lilla flickan, och jag lovar hon bär en skuld, jag kunde väl ha sagt nej, men det är inte lätt. Hon var ett barn, hon är ett barn.


Nu har han fått sitt straff, men han är ute lika fort.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Redan börjat ned räkningen för träningsresan 2017, bland det bästa som händer under året faktisikt, Att få träna och sol samtidigt, Så jäkla underbart, att vi är en sån blandad grupp, med olika förutsättningar, ålder, bakgrund, är det inte för underbart?

Blir så glad när seniorerna som är med på resan kommer och kör tabat, bootcamp, ja det ger sig inte, Det kan stänga baren på kvällen, med jag går och lägger mig innan 22, förstår inte ens hur det orkar, med det är förebilder om någon.

Måste snart lägga en beställning på mer träningskläder, så jag kan få svårt att få mig mig allt jag vill, att köpa matchande linnen, shorts och thigts, även nå snygga skor kanske, men inte än får hejda mig lite ialla fall.Likes

Comments

Kan inte annat en skratta år denna bild, farfar vill verkligne att jag skulle fota honom, han var ju hulken, hahah. Du var även så nöjd du fick äntligen åka till solen igen, du har alltid älskat att resa, önskar att jag skulle få ta dig på en till resa, till solen. Du ska få fortsätt leva, upptäcka så länge du lever, tack för du tror på mig, tack för du är du!

Likes

Comments

Dagens humör: Upp och ner som en bergochdahlbanan

Dagens borde: Städa

Dagens frisyr: En toffs mitt på huvudet

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Just nu, träningskläder

Dagens planer: Städa, middag med familjen

Dagens materiella vill ha: Hmm.. Kommer inte på något!

Dagens fundering: Många tankar idag, kan inte välja ut en enskild

Dagens beroende: Celcius

Dagens tråkigaste: Måste städa

Dagens längtan: Längtar såklart till Stockholm om två veckor (lite mindre än två veckor kvar)

Dagens bok: Ljudboken " Medan han lever"

Dagens låt: " Dör för dig" med Danny

Likes

Comments

Ett härligt träningspass med syrran, vi är verkligen som piff och puff. Tänk att vi varit som hund och katt som små, men nu skulle jag inte klara mig utan henne.. Hon är min ledstjärna även om vi inte ses ofta så vet jag vars hon finns, tack,tack för du finns i mitt liv och just du blev min lillasyster!

Likes

Comments

Tillbaka blick till en bra sommar dag i Piteå, något bakis på denna bild, men jag var lycklig. Spederadet tid men fina vänner, bekymer fanns men det var inte lika stora, eller med rätt ord jag gömde undan dem det fick inte äga min kropp. Mer än den tragiska känslan som många unga bär i dag, jag duger inte, måste banta, shit blir tjock om jag äter eller egenltigen bara tittar på den kakan. Blir så less,jag lider med dagens ungdomar, det är inte lätt att vara ung och det blir inte lättare, vi måste stötta och hjälpa varandra, för tillsmammas är vi oslagbara.

Likes

Comments

Fredagen försvann lika fort som den kom. Spenderade dagen med fina Matilda, pratade igen massa förlorad tid och åt lunch, mycket trevligt!

Kvällen bestod av grillning med Julia,Mimmi och Vendela. Mycket lyckad kväll. Senare anslöt ett gäng härliga killar, blev då bestämt att vi skulle köra kurragömma fast med bilar, mycket trevligt då det även ansökt ett till gäng härliga människor.

Avslutade kvällen hos L och C där det planerades in middag och en trevlig kväll där i morgon, längtar. Nu sömn, inte blivit många sista dagarna, så imorgon blir det att sova ut och njuta av ledigheten

Godnatt❤️

Likes

Comments

Vaknade av mig själv 05:15... beslöt mig för att ta vara på denna morgon. Slog på Therese Lindgrens bok #Iblandmårjagintesåbra
Nog nocco ur kylen och gick. Lite små kyligt ute men så himla skönt. En bra start på dagen helt enkelt.

Likes

Comments

Längtar till ljumna sen sommar kvällar. Promenad längs älven. Grillkvällar med vänner, fotboll. En middag på en uteservering, grillkväll vid en grillring, sena badkvällar (även fast jag är badkruka nummer ett.) mysiga frukostar på balkongen, grillat till middag, kanske en glass nu och då, kubb spelade, minigolf, spendera tid i sommarstugan. Ja finns mycket jag längtar se framemot bara börja längta.

Likes

Comments