Header

Instagram@fridalun

Bjuder på en mindre fager bild efter dagens intervall pass...45 intervaller stod på schemat. Jobbade i 20 sek och vilade 10. Sjukt effektivt och mycket roligare än att springa som vanligt.. känns även mycket lättare på något vis.

I morgon väntar ett rygg och axel pass, och har kroppen åter hämtat sig från dagens intervaller kan det hända det blir 20 intervaller imorgon.

Nu väntar en skön dusch och sängen.


Godnatt

Likes

Comments

Blev grillning hemma hos mamma och pappa. Sen körde vi den årliga minigolfmatchen... tyvärr ingen vinst för mig ( denna gång heller.) vi avslutade sendan kvällen med att skruva ihop mitt nya köksbord.

Nu väntar dubbelpar på gymmet, lunch med en kollega och sendan en tur till stugan.


Hoppas ni får en fin Fredag🌸

Likes

Comments

Haft några riktigt tunga dagar bakom mig. Känt mig svullen,ful, äcklig ja anmält bläää. Vet inte om det är för pms-veckan närmar sig eller om det är en svacka. Tidigare i dag på väg till gymmet möte jag en saknad vän. Hennes ord värmde mig blev så glad! Och det hon sa visar att jag kanske lyckas med min träning trots allt. Jag tar med hennes komplimang och bygger vidare på min träning och min hälsa.

Likes

Comments

Så jäkla stolt över tjejen på denna bild. Om du visste vilken resa du gjort! Wow, säger jag bara. Jag kom in i ditt liv för 6,5år sen. Men känns som vi känt varandra hela livet. Jag lärde känna dig då du var sjuk, jag har låtit dig fall, jag har slitit dig upp, tråkat dina tårar, vi har skrattat ihop. Jag har aldrig sätt ett hinder du inte skulle klara, frågan har varit vilken väg ska jag ta för att lyckas bäst.

Jag har sett till att allt de dåliga inte få ta över, även om du ej velat kliva upp ur sängen, har du inte alltid haft ett eget val, jag har tagit ut dig, sett film bars strykt dig på kinden/rygg. Jag har inte stämplat dig sjuk. Jag lämnade aldrig din sida och kommer aldrig göra det heller.


Älskar dig!

Likes

Comments

Varit barnvakt till finaste Tilda, mys, lek ute och på Leos, härliga promenader i värmen. Avslutade helgen i stugan med vänner och familjen. Grillat och sällskap spel. Helgen får tummen upp. Nu väntar en lång vecka, med massa som ska fixas innan jag åker till Norge.


Hoppas ni får en fin Måndag☀️

Likes

Comments

Ett lende är inte alltid äkta, det är lätt att "bara" sätta dit. Man orkar inte alltid visa sig svag, eller ledsen. Man kanske kämpar i det tysta, man berättar inte allt, man orkar inte. Man vill ge enerige till andra men ibland tar den slut och folk förstår inte varför man kasnke är reserverad eller ej glad, drar sig undan.

Dagens samhälle är inte lätt, alla bär vi på en historia. I en arbetsgrupp finns det olika individer, där det är som i en klass, någon har skadat sig själv/ gör nu, haft elle har ätströrningar, blivit sexueltuttnytjad och dessa är bara exempel på historier, det skrämmer mig Det måste börja ske en förändring nu, så tänk både en och två gågner vad kan du gör, har du en vän som kanske behöver en kram, ett sms elelr någon annan i din närhet. Vi måste börja prata och acceptera psykiskohälsa, det är okej. Men när ska stämpeln försvinna? Ingens liv går på räls, livet är en berg och dalbana.

Likes

Comments

Efter jobbpasset stannade jag kvar i stugan, släkten från Göteborg kom förbi och vi plockade blåbär, körde gräsklippare och planerade in surströmmings middag till veckan. Längtar!!


Nu ska tvätten hängas och klockan är ställd på 05:30😴😴 träning 06:30 väntas innan sista jobbpasset för denna vecka.

Hoppas ni haft en fin torsdag!

Likes

Comments