Header

Instagram@fridalun

Startade morognen på bästa sätt eller, nej vaknade en timme senare än jag skulle, så var bara slänga sig i duschen och försöka lägg lätt makeup snabbt för att vara klar lagomt till jag skulle behöva åka in till stan,, så jag som hade planerat tändaljud och en kall celcius... Men är bara att göra det bästa av situationen.

Sitter nu inne i stan och väntar på att planerings dagen ska starta,, tur vi börjar med fika så man kanske vaknar till liv!1


Ikväll blir det Pinchos med föredetta kollegor, blir mycket trevligt.Glad Lucia!kram på er❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan är inte ens nio, och jag har hunnit kört ett grymt benpass och nu är frukosten snart i magen jag njuter av lugnet med tända ljus och serier. Önska alla dagar kunde starta på detta vis!

kram på er❤️

Likes

Comments

Go morogn! Kan inte riktigt förstå att det är mindre än två veckor kvar till julafton, 2017 är snart slut och nya kapitell ska börja skrivas. Men först ska vi ta oss igenom sista delen av 2017. Hur ser era planer ut för vecka 50, något roligt inplanerat?

Min vecka ser ut som följande..

Måndag: Beställa pynt till nyår, morgon träning 06.45 och sedan core 11.00 från 12.00 spenderat jag tid på jobbet.

Tisdag: Kliver av mitt jobb pass, sedan blir det en tur till umeå. läkarbesök och sedan shopping och kvalitets tid med mina kollegor/vänner.

Onsdag: Morogn träning, sedan planeringsdag med jobbet, och avslutar kvällen med middag på Pinchos med kollegor från förra boendet jag jobbade på.

Torsdag: Ledig, så blir träning och shopping med en fin vän. Avslutar kvällen med styrelse möte.

Fredag: Träning, och tvätta... Jobb från 15.30

Lördag: Kliver av jobbet 11.00 då blir det träning sedan hem och sova för att vara på nästa jobb 15.00

Söndag: Jobb 08.30-20.30, sedan kankse det vankas personlfest om man orkar, det åter står att se. Hoppas ni får en fin start på veckan.


suddig, men ett glatt träningsgäng från Turkiet 2015

kram på er❤️

Likes

Comments

Igår friade vi en fin vän som fyllt 25, med vin och utgång, väldigt trevligt, och skönt att inte vakna bakis idag samt att det väntade en ledig dag och måste säga att jag fick en perfekt ledig dag. Gjort bort all veckans måsten utom städa lgh så det måste göras ikväll och i morgon innan jobbveckan kickar igång.

Passet på gymmet idag blev FysMys vilket härligt pass, insåg dock direkt att ett träningsmål nästa år måste bli gå mer på yoga och bodybalance, gör jäklar så stel man är/var. Vet att man ska blanda träning allt från styrka,kondition, dans, rörlighet, samt yoga och bodybalance.

Har dessutom hunnit se på massa sport och serier, så nu börjar seriekontot vara tomt.. så har ni förslag tar jag tacksamt i mot dem!

Hoppas bi får en fin söndagkväll


kram på er❤️

Likes

Comments

Idag kändes kroppen mer på spåret igen jag har tränat,, umgåtts med en vän, vilat och spenderade kvällen på ladan, då vi tog i mot Mora. Efter många om och men blev det vinst, skönt!

Resten av kvällen spenderas i sängen, med julmusik och planering och listor för januari månad, haha ja jag är väldigt inne på lister och plnering,. Hehhe kan skriva listor vad det är jag ska göra varje dag, eller fram till en viss dag tillexempel. Men då har man oftast koll och kännslan av att styrka bort något är såå skönt.!!


Imorgon väntas först ett 7-14 pass på kommunen och sen blir det 15-02 på restaurangen.


Gäller att ladda upp med bra mat, sömn och celicus i morgon.


Hoppas ni haft en fin torsdag!kram på er❤️

Likes

Comments

På denna bild ser ni en glad Frida, eller kanske nästa. Men just idag kan jag verkligen inte sätta ord på mina känslor, det är som en karusell som ej går att stanna.. Jag lät tårarna rinna, jag tillät mig själv vara nere, jag tillät mig själv låta kroppen låta vara i denna karusell, jag älskar egentligen det som snurrar men nu är jag alldeles för yr, jag vill få ett stopp på karusellen jag orkar inte mer...

kram på er❤️

Likes

Comments

Snön ligger där den ska, minusgrader och mer snö väntas innan jul! Är så lycklig lottad som bor här uppe som oftast har turen att få ha snö till jul!
Hur har du det där du bor, har ni snö till jul?

kram på er❤️

Likes

Comments

Julen är viktigaste högtiden för mig. Och det viktigste för mig är att alla barn ska få en fridföljd jul. Att ge klappar och se släkten bli glad är en varmkänsla inom mig. Sen att få rå om min familj, spedera extra tid med min mamma,,pappa, syster och hennes kille är så värdefullt, Massa gott och filmer och sällskapspel är aldrig fel. Många kanske skulle säga julmat, men det är inget jag är förtjusit i direkt. Så för att sammanfatta detta flumiga inlägg så får det bli familjen och julpyntet.
Nu njuter jag av gott kvällsfika och kolla på repriser från skidtävlingen från helgen, ett perfekt avslut efter ett härligt boxpass, jäklar vad man fick jobba idag, men känslan efter är magisk.

kram på er❤️

Likes

Comments

Måndag: Ledig dag, men två möten inbokade, umgås med en vän, laga matlådor, träning på kvällen.

Tisdag: Buss till Umeå, och jobb på kvällen, hoppas hinna med ett pass på gymmet efter jobbet.

Onsdag: Träning, frisörbesök och dygns pass på jobbet

Torsdag: Går av jobb dygnet, träning och jobb på ladan

Fredag: Jobb på kommunen på dagen, kväll/natten Show pass på Verandan

Lördag: Jobb kommunen, fira fina Julia som blir 25, utgång kanske väntas med,.

Söndag: Lugn och skön dag, hoppas på bra väder så det blir en härlog promenad till gymmet och ett hätligt pass där, för att sedan avsluta kvällen med chips och söndagsfilm.

kram på er❤️

Likes

Comments