Header
View tracker

Instagram@fridalun

Kvällen blev ej som planerad. Skulle egentligen på spa/bad men blev inte av. Så då planerade jag en skön kväll hemma, städning och slappa framför serie, med en taco tallrik! Slutade dock att jag jobbade 14-21.30 på lasarettet, år sen sist och kände mig så virrig, typ dement och oduglig. Inte nöjd över min insatt men saknade till de jobba kröp ändå fram. Blev även så att jag ska hänga där imorgon några timmar. Sen får vi se vad som händer, nytt försök till att städa kanske?
Hoppas ni haft en fin fredag och får en bra morgon dag, jag hänger på lassa med brudarna ovanför🌸

Likes

Comments

View tracker

Efter en lång nattsömn så laddar jag upp för dagen med en te kopp ihopkrupen i soffan. Mitt humör som var allt annat än bra ingår känns lite bättre i dag och tankarna är lite bättre. Har massa saker att göra men kommer ta dagen som den kommer innan jag ska på jobbet. Några samtal och mejl ät det viktigaste att hinna med, man måste ta det lugnt ibland och vila, ta hand om sin kropp.

Hoppas ni får en fin torsdag❤

Likes

Comments

View tracker

Måndag och ny vecka är ingång. Började den med ett intensivt corepass följt av 7km pw snabbt gick det och vädret var underbart! Ikväll har jag spenderat men ett gäng härliga tjejer, så mysigt med kvalitets tid. Det har precis farit hem och jag ska hämta tvätten och strax slå på lite serie och sova. I morgon är dagen full späckad trotts ledig dag..

Likes

Comments

Har snöat nu nå jävulst sista dygnen, mängder med trafikolyckor, halkigt,blåst och snö. Så lite sol och värme skulle ingen dö av just nu.. sitter och kolla resor och funderar vars man borde åka, och önskar att man hade någon resa i bokad snart...

Likes

Comments

Älskade vän, vad jag saknar dig... tre jäkla månader...snälla kom bara hem..❤

Likes

Comments

View tracker

Nu ska denna trötter, kicka igång denna fredag med en tungt benpass innan hon kliver på jobbhelgen. Tur jag har min celcius och vapen dragare Jenny! För annars finns en risk att hon stannat kvar i sängen. Nej nu är grötenklar, nyhetsmorgon i gång och snart redo för gymmet. Hoppas nu får en fin fredag!

Likes

Comments

Enbild jag kanske inte är bekväm med att visa. Men ett av mina mål detta år är bli mer bekväm mes mig själv. Och det ska jag klara av!

Fick till ett grymt ben/rumpa pass i går, (även lite core träning) har inte vågar kliva upp än, rädd att benen kanske inte bär mig😜

Detta var vad jag körde, tre sett av varje och femton repitioner. Kan vara svårt i bland att få all kontakt att stämma men är grymt kul, för är så lätt få se skillnad på hur man lär sig och blir starkare.


Benböj 3x15

Sumomark 3x15

Utfall 3x15

Hiptrusers 3x15

Kickbacks 3x15

Fällkniven 3x15

Sidoblöjning 3x15

Benlyft 3x15

Idag väntar ännu ett pass på gymmet innan trevligheter med några kollegor❤

Likes

Comments

Sitter och trycker i mig lite frukost innan jag ska dra till gymmet för ben/rumpa pass innan jag drar i väg på jobb några timmar på en cup här i Skellefteå. Så kom gärna förbi och tävla om träningskort eller pt-pass på friskvårds!


Likes

Comments

Med träningen är detta 10mål.

❤ gå ner 7kg
❤minska fett procent
❤minska x cm kring mage
❤klara en-två chins
❤springa fem km under tjugofemminuter
❤klara 80kg i mark
❤minska sötsug
❤boosta mitt självförtroende
❤snyggare rumpa
❤sundare bild på mig själv, kroppsligt och i det jg äter utan att få ångest

För mig själv.

❤ till låta mig själv att vara lycklig
❤spara pengar
❤resa
❤ träna för mitt mående
❤ spendera tid med familjen och vänner

Vad är dina mål?❤

Likes

Comments

Lycka med nya träningskläder!! Längtar att testa spinning skorna, kläderna är redan använda. Första träningspasset för 2017 är gjort bara några kvar nu då...💪🏼

Dags att packa väskan och ladda för bad i Piteå med jennys familj, blir mysigt❤ vilodag från träning och i morgon är vi med igen, jobb med friskvårds, jobb på boendet, träning och mys med Julia, blir en lång dag, Heheh.

Hoppas ni får en fin onsdag!✨

Likes

Comments