det är med stor sorg i hjärtat, när jag säger att vi fick extremt tråkiga besked hos veterinären. han ville röntga siri, sagt och gjort, som visade förändringar till artros i vänster höft samt tappat muskler och vi åkte in för att hon haltar på höger. på höger var det något konstigt med hennes knä (som dom inte riktigt kunde se vad som var problemet) men mest troligen slitit på någon led eller stuckat knät. jag grät som ett jävla barn hos vet, i bilen, hemma. vi fick utskrivet antiflammatoriskt + smärtstillande för att se om knät vill ge med sig.

artros kan man tyvärr inte behandla, men såg inte så bra ut när hon är bara över året. köpte kosttillskott för lederna, som hjälper lite plus att vi ska byta till helfoder, som är anpassade för hundar med ledbesvär. och sen får man anpassa vardagen efter vad hon klarar av. artros går att leva med, man får bara se efter vad hon klarar av/hur ont hon har. i dagsläget verkar det inte beröra henne as much, det var himla tur vi fick det svart på vitt idag, men såklart jättetråkigt. det blir en vardagshund av siri, för att hon ska leva as long as possible med mycket simning. tråkigt när jag ville så mycket mer.

har även bestämt mig för att sälja sally (med sorg i hjärtat), för att siri inte ska springa och jaga henne för att bli ännu sämre. siri är min bästis, bebis, älskling, mitt allt och just nu fokuserar jag på henne. hur mycket jag älskar katter och hur gärna jag än vill ha en i mitt liv så måste jag tänka på siri i första hand. och sen kan jag inte hålla på och ha dom separerade, typ stänga in dom i olika rum. det funkar inte.

x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

har haft sån vandringsryggsäck-ångest i flera veckor nu. det finns så många och hur vet man vilken som är bäst? det landade iallafall i denna osprey kyte 66, ett norskt märke, som är väldigt lätt och har inbyggt regnskydd. fick den tipsad av systers pojkvän och även min kollega, som själv äger en osprey. det stod mellan denna och en fjällräven abisko, men känns ibland som att man bara betalar för märket.

denna kostade 1800kr men jag fick 10% rabatt since det var mitt första köp hos tindeberg, så jag betalade 1620kr för en 66-liters ryggsäck. ett jävla kap enligt mig! nu är jag redo för tågluff, bestiga kebnekaise och fjällvandring i norge. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Lördag. Har äntligen landat i soffan, tänt ljus och lyssnar på min favoritlåt just nu. Jag är ensam hemma ett tag och det pirrar i magen. Jag är lycklig hos mig själv, kan man säga så? Funderar på inredning, livet om fem år och människor. Tusen tankar i min adhd-hjärna och aldrig blir jag klokare, snarare mer stressad över allt jag måste, vill och ska göra samtidigt. Känner mig inte alls som 23 år. Busig, galen och jävlig som en 18-åring. Och klok, självständig och ansvarsfull som en 23-åring kanske. I vilken ålder landar man i? Jag vet inte.

Just nu känner jag ingen stress iallafall. Och ikväll bjuder Linda mig på hämtmat. Så jävla underbart, att hitta sånna vänner i vuxen ålder. Ha en trevlig lördag hörrni x

Likes

Comments

tjugotre. allvarligt, känner mig fortfarande som arton. har iallafall fått massa fint och superglad över alla som kom, för att fira mig. tänk att man levt i tjugotre jävla år? jag är helt död just nu och laddar verkligen inte för jobb imorgon. wish me luck hörrni! puss x

Likes

Comments

Titta vad söt lilla grodan är bland dom fina löven. Nästa torsdag har vi tid hos veterinären, för att ta reda på vad det är som spökar, när hon haltar till och från. Detta sätter stopp på all träning, bus och roliga aktiviteter. Siri har haft så otur med allting, klumpigast och gör illa sig väldigt lätt.

Förhoppningsvis så får vi den hjälp och medicin Siri behöver, så man kan börja leva normalt igen. Det värsta är ändå, när dom inte kan berätta vad som är fel. Min bebis.

Likes

Comments

älskar ihjäl läppstiftet jag fick av bästis. mörkgrått från mac (obviously) och heter deep rooted. dom fick bara in fem stycken, så just nu är jag unik. ;-) anyways, tack än en gång kerstin, du är verkligen min favorit person i hela världen. vet inte vad jag skulle göra utan dig.

Likes

Comments

herre min gud vad skönt med en ledig dag. har varit in till stan, för att byta muminmuggen jag fick av mandis (hade redan den jag fick) och bytte till denna söta. och så fick jag min födelsedagspresent från robin lite tidigare igår, en kaffemaskin. hur fin? och nu viker jag in tvätten, dammsuger, skojtränar med siri och myser. x

Likes

Comments

Okej. Dagen blev mycket bättre nu på kvällen. Jag har hunnit med allt det jag ville hinna med. Plus att Sanna följde med på min promenad likamed snacka skit i en timma samtidigt, som man får röra på sig. Goals. Fick även min sängkappa, som jag beställde till sängen idag och sakta tar sig somrummet sig framåt. Och så har jag varit rolig på snapchat, älskar att jag får mig själv att skratta. Tio plus för den egenskapen! Tack för idag onsdag.

Likes

Comments