Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och så var måndag över. Idag har jag hunnit svampa min hummingbird och målat den svarta målningen för hand. Var skeptisk till att måla för hand först, men blev faktiskt riktigt nöjd över resultatet. Och sen var det raka vägen till jobb men jag blev glatt överraskad, när jag kom hem och såg att min poster kommit! Titta va fint den hänger där i mitt kök!

Ligger däremot i sängen as we speak och värmer mig, since jag har frusit hela dagen. Börjar tro jag ska bli sjuk och det hade ju varit fruktansvärt trist. X

Likes

Comments

Jag vill säga att jag inte bryr mig men min hjärna skriker att jag gör det. Well, i'm fucked.

Likes

Comments

Denna helg har bestått av jobb, kick-off med laget, kompisar, mera jobb och sömn.

Jag hade det riktigt roligt med laget. Vi lekte indiansmyg, ambassaden och musikquiz. Kändes som att man var jätteliten igen. Så kul! Och så åt vi gott också. Efteråt umgicks jag med Emma och Simon en stund innan jag däckade i sängen. Himlarns vad trött jag varit dessa dagar, förmodligen för att jag somnade halv fyra i fredags och vaknade nio.

Idag har jag jobbat, ätit denhär underbara glassen, städat hos pappa och nu har jag äntligen lagt mig till ro i soffan. X

Likes

Comments

Inatt drömde jag, att jag åkte bräda så när jag vaknade var jag supertaggad på att åka. Nästa vinter ska jag bli snowboardproffs. Är sugen på denna och förhoppningsvis finns den kvar till hösten.

Likes

Comments

Det är så tråkigt, att spara så jag kan ha råkat beställa hem allt ovan. Hehe.

Likes

Comments

Och så var valborg över. Gårdagen får 10/10. Beerpong, bra musik, roligt folk och jävligt roligt var det. Vi kom hem ganska tidigt och runt ett sov jag som en bebis. Och idag skulle jag ha jobbat men har feberyrat hela natten, så jag fick snällt stanna hemma. Är så extremt less på dessa febertoppar jag får från ingenstans och försvinner jättefort, vad är grejen? Det känns bättre nu, men jag är helt öm i kroppen. Har sovit mycket, knarkat ipren och druckit mycket vatten, förhoppningsvis är man pigg nog för skolan imorgon.

Jag har faktiskt tyckt synd om mig idag, förra veckan stuckade jag båda fötterna på träningen och ena foten värker fortfarande jättemycket. Och nu feber. Jag är en otursmänniska helt enkelt, så jag tröst-beställde en tröja från nelly; tänker att den kommer vara fin i sommar till min midjekjol och den nya väskan.

Likes

Comments

Dagen har spenderats i kåbdalis med detta underbara gäng. Vi hade extremt tur med vädret och väldigt roligt. Är helt slut nu, som man alltid blir. Jag, mattias och robin har precis ätit grillat till middag som bestod av fläskfilé, majs, fyllda paprika med potatis västerbottensost grädde ägg kryddor. Matkoma. Och imorgon blir det fest för hela slanten. Glad valborg.

Likes

Comments

Hallå! Denhär dagen? Oklart hur man ska beskriva den, men kvällen har iallafall spenderats med denna människa. Vi köpte snacks och tittade på geordie shore, youtube, flätade håret, lyssnade på musik, skrattade och sedan fick vi för oss att locka mitt hår med en penna. Alltså, spare yourself the time det vart katastrof.

Ska alldeles strax sova, för imorgon ska vi åka till kåbdalis ett gäng. Och senare på kvällen ska vi grilla och spela spel med några kompisar. Kalaskul! X

Likes

Comments

Titta min fina bebis. Hon som älskar människor och barn, snö, att åka bil, äta vattenmelon och bada, men avskyr att gå i vattenpölar under promenaderna. Det värsta hon vet är att få klorna klippta, öronen tvättade och grindar. Hon är skeptisk till det mesta på promenaderna. Det bästa hon vet är att åka skoter, vara ute på stugan eller i skogen, bli kliad på magen, kramas och bita sönder fotbollar. Hon som ser farlig ut men egentligen är världens snällaste. Och när man duschar ska hon gärna vara med.

Lilla schäfern som aldrig springer ifrån mig när hon är lös, men gärna jävlas om man ska koppla henne. Du märker direkt, när jag är arg eller ledsen och ibland testar du mina gränser så mycket, att jag vill slita av allt hår. Du tycker det är jätteroligt att busa med matte eller husse. Vi skrattar ofta och mycket åt alla dina knasiga saker du har för dig. Du är min bästis Siri.

Likes

Comments