View tracker

Onsdag och snart helg. Helt ärligt, så är min kropp helt jävla död. Så mycket jag vill göra, men inte klarar av bara för att jag är så himla trött och hjärnan tom på energi.

Detta är iallafall vad jag hunnit med i veckan; varit på vägledningscentrumet och lämnat in min ansökan till djurvårdare (rektorn där måste godkänna, att dom bekostar den för mig) och även hittat en annan utbildning, som jag ska söka - målare. Alltså, vet inte vad det är med mig, men är extremt pepp på att börja plugga. Känns som att man bara står och trampar på samma ställe just nu. Vill utvecklas, klättra och trivas på mitt jobb. Jag brinner inte riktigt, för yrket jag har nu och speciellt inte när tröttheten+dåligt humör går hand i hand. Har även hunnit jobbat massor, letat efter den försvunna kvinnan tillsammans med missing people, sett julkalendern, gått en lång promenad i -18 med min finaste tjej och snart ska jag träffa Linda.

Idag när jag kom hem, hade jag fått två böcker jag beställt, det är något som inte stämmer av Martina Haag och arvet efter dig av Jojo Moyes. Älskar fan att läsa! En arbetsdag till och sen är det helg för min del, ska krama sönder min bästis och dricka mycket vin. X


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår efter jag tränat ben med Linda och ätit tacos till middag, fick jag ett il av att baka. Sagt och gjort, detta är mina supergoda saffransbullar med smörfyllning. Herrejäv.. vad goda dom blev, jag har nog aldrig bakat så goda bullar tidigare? 

Första december. Och julkalendern har börjat! Den var verkligen supermysig, så jag har höga förväntningar. Resten av dagen har jag gjort nödvändiga men himla tråkiga sysslor: varit och tagit blodprov inför magnetröntgen som sker på måndag, städat toaletten, rengjort mina leriga alpina-kängor samt impregnerat dom, mailat min hostmum, bokat tid hos en yrkesvägledare och ansökt till en utbildning. Yey! Om jag blir antagen så börjar jag plugga till djurvårdare med D9-behörighet i mars 2017. Jag hoppas så väldigt mycket, att jag blir antagen. X

Likes

Comments

View tracker

Gah. Mitt huvud explorderar. Är verkligen inne i en svaka just nu, när allt bara snurrar runt som en karusell.

Likes

Comments

Ouch, måndag kom som ett slag i magen. Jag har sovit ganska dåligt senaste dagarna och det beror nog på mitt fluffiga täcke, som jag köpte på black friday. Är inte ett stort fan av förändringar, stora som små, och detta var nog inget undantag. Dock var inatt den första natten jag verkligen sov som en ängel. Blessed för det.

En annan grej som verkligen totalrubbar mitt liv: tröttheten. Den visar sig extra mycket just nu under vinterhalvåret. Jag sover helt seriöst mellan nio-tio timmar under natten och måste ändå powernapa minst en-två timmar efter lunch. Och när jag blir trött, det går inte ens att förklara hur jävla trött jag blir. Dumma sjukdom. Och sen får jag världens barnsligaste humör, när jag är trött; bråkar om skitsaker, blir offended av att nån inte svarar på min snap, lättirriterad och beter mig som en fucking tre-åring. ): Jag vet om att jag beter mig fel, men det går liksom inte att behärska.

Well, slut med struntprat. X

Likes

Comments

Åh. Fick veta lite tidigare idag, att min stockholmsbrutta kommer hem en snabbis om två veckor! Överexalterad över det. Och så kommer hon över jul också, hon stannar egentligen bara några ynka dagar men det är bättre än ingenting. Bästa som hänt på hela veckan!

Tidigare idag började jag spika upp några tavlor, som jag tog ner då vi tapeltserade om. Har även hunnit bjuda Linda på plättar och snacka skit. Och nu ser jag grinchen. X

Väldigt gammal bild på två unga tjejer men jag verkligen älskar ihjäl denna människa. Världens bästa vän.

Likes

Comments

Hej. Så jävla trist, att det är söndag? Sa till mig själv, att det kommer bli skönt med en helg där man inte gör ett skit, förutom att jag tänkte baka (vilket ändå inte blivit av) men i slutändan den blev helt fullspäckad med aktiviteter. Och jag har hunnit med tre kompisar. Rätt ovanligt, för att vara jag egentligen. Och se bio, äta gott, shoppa, skratta och ba älska livet. X

Likes

Comments

Hallå! Och äntligen har jag tagit helg. Har haft en ganska down-vecka och känt mig allmänt tom, obrydd och likgiltig. Fast idag efter jobbet, så tränade jag ben i två timmar med Linda. Promenerade till och från gymmet, vilket kändes sjukt skönt! Kanske blir resten av veckan bra, för imorgon ska jag till Luleå med Emma. Shoppa, äta gott och se bio. Livets liv.

På lördag ska jag äta plättar har jag bestämt och baka saffrans-florsocker bullar med smördegsfyllning. X

Likes

Comments

Måndag. Ligger kvar i sängen och tänker *fyra jobbdagar kvar till helg*. Idag hade jag tänkt fara till gymmet och träna ben innan kvällsjobb. Ungefär såhär rolig, är min måndag. Känns som att jag har hundra saker, att göra typ som att maila min värdmamma, ringa studievägledaren, ringa vårdcentralen ect men istället skjuter jag upp på det. Suck.

Likes

Comments

Vart ser du dig själv om 10 år?
- Jag är "frisk" utan symtom och mår bra. Bor i ett stort hus, med barn, sambo och hund. Jag har ett jobb, som jag trivs med och ger mer energi än tar. Och så gör jag bara saker, som gör mig lycklig på fritiden. Jag träffar vänner och familj regelbundet. Jag fjällvandrar och reser till nya platser, så fort jag får chansen.


Vill du gifta dig?
- Absolut inget måste (och inget jag drömmer om egentligen), men visst hade det varit roligt att uppleva något sånt mysigt.

Vill du flytta, varför?
- Nej, det vill jag faktiskt inte. Känner mig ganska "okej" med att bo här atm. Har liksom redan varit iväg och vidgat mina vyer i över ett år, så jag känner mig "klar" med att flytta runt. Dock så skulle jag kunna flytta, men det är inget måste eller behov liksom.

Vill du ha barn?
- Ja! Kanske om 2-3 år om situationen tillåter det. Vet inte riktigt hur många, men vi kan ju börja med ett iallafall.

Hur ser ditt drömhus hus?
- Jag vill ha en norrbottensgård, med stor tomt och staket runt om, så barn och djur kan leka ostört. Vill inte ha nära till grannar, så det får gärna vara lite glest mellan varje tomt. En stor altan, med kvällssol. Och jag har ingen aning om hur det ska se ut. Hemtrevligt, jordnära och varmt. Vi får helt enkelt se om tio år, hörrni.

Vilket är ditt drömjobb?
- Att testa sängar. Det hade varit drömmen, att få sova på jobbet. Nä men jisses, jag vet inte. Gud, stressad jag blev av denna fråga så lets go to the next one.

Nämn fem saker du vill göra innan du dör?
- Oj fem saker, this is going to be hard:

Ett. Få barn. Och barnbarn.

Två. Vandra i Canada.

Tre. Hoppa bungyjump.

Fyra. Utforska Nya Zealand mer.

Fem. Besöka Zürich.


Är du rädd för framtiden?
- Gud nej, jag är så jävla ivrig och otålig på att se vad framtiden har att erbjuda!

Likes

Comments