View tracker

Keps: HÄR / Kappa: HÄR / Tröja 3:HÄR / Skor 1&2:HÄR /
Väska 1: HÄR / Väska 3:HÄR / Jeans 2:HÄR / Jeans 3:HÄR /Jeans 1: HÄR / Väska 2: HÄR

En person som inspirera mig när det kommer till mode är Kendall Jenner. Hon kan klä sig både väldigt feminint men ibland klär hon sig lite tomboy aktigt, vilket jag tycker väldigt mycket om. Hon har en cool stil helt enkelt. På bilderna ovan har jag länkat liknande plagg så att det blir lättare för er att hitta plaggen. Vissa är dyrare än andra men det är inga sjuka priser.

Hejdå! Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Igår var det en trög dag. Det hände inget särskilt förens på kvällen då jag och 8 tjejkompisar gick ut och åt på Phil's burger. Vi lyckades även få 45% billigare på allt. Väldigt nöjda var vi efter det.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Vaknade cirka 10.30 för att jag tittade på film till tidigt idag. Jag tittade på Love, Rosie. Med Sam Claflin och Lily Collins i huvudrollerna. Verkligen värd att se. Nu har jag precis ätit frukost och jammar till Ed Sheeran.

Klockan 13.00 ska jag till min kompis som bor 10 minuter bort, inte så jättetaggad på att gå i snön som kommit, det är ju lixom slask fortfarande.

Vi hörs sen, Puss!

Likes

Comments

View tracker

Hej igen. Idag var det i princip första riktiga dagen på höstlovet. Det är riktigt najs med lov. Men igår hände det inte så mycket, jag gjorde lite yoga och tränade dock inte så mycket mer. På kvällen å andra sidan, då begav jag mig till min kompis med 2 andra tjejkompisar. Vi åt tacos och snackade i några timmar sen tittade vi på The Perks Of Being A Wallflower. Det är en jättebra film, med Emma Watson och Logan Lerman i huvudrollerna.

I morse gjorde 2 av mina kompisar en jättegod minipizza till frukost (kanske inte jättenyttigt). Sen efter frukosten tittade vi på 2 skräckisar (det är ju halloween). Den första var jätteläskig och hette The Collector, det var verkligen jätteobehaglig. Innehöll mycket blod. Efter denna skräck injagade händelse såg vi på Warm Bodies, jättemysig fast ändå lite läskig. Fast mest mysig. När dessa filmer var slut var klockan cirka 14.00 och vi gjorde lunch, inget märkvärdigt lite pasta pesto. Sen hängde vi en stund innan vi begav oss hem.

Hejdå! Puss.

Likes

Comments

Hej, det här är då mitt första inlägg. Men jag tänker bara köra. Jag heter då Frida, 15 år och bor i Stockholm. Idag var jag med mina bästa vänner inne stan, vi åt först på Vapiano. (Finare än donken men inte lyxrestaurang.) Sen gick vi runt i stan och tittade lite och jag köpte hem ett par prydnadskuddar. De var i en jättefin grå färg. Efter det drog vi hem och då behövde jag hjälpa min lillasyster för hon har just nu halloweenfest. Det var lite av min dag.

Outfit: Tröjan är från mango, jeansen är från lee och väskan är från Zadig et voltaire. (Min absoluta favorit väska.)


Tack för mig. Puss!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw