Header

Matlådor fixade för resten utav veckan, blev lite köttfärslimpa med bulgur, mums!
Nu har vi bosatt oss i soffan framför CSI Miami. Ska snart gå och lägga oss, imorgon blir det till körskolan klockan 8.30 sen hämta trollungen och mysa och plugga. Älskar hösten men hatar verkligen när det regnar, men kläder efter väder heter det väl ;)
Ha en bra kväll, godnatt 🍂

Likes

Comments

Då var det tisdag igen, nu är det inte långt kvar tills vi ligger på stranden i Thailand och njuter av värmen ☀️🐚
Var på jobbet en snabb sväng innan, jobbade 1 timme innan det var dags för brandutbildning. Lärorikt att veta hur mycket risker det finns i hemmet men även på jobbet!
Nu är jag på väg hem för att dricka lite te och plugga körkort 📚

Ska även ringa på en häst!! Både jag och mamma har blivit sugna på att skaffa en för ett litet projekt och sedan sälja vidare för att sedan kanske hitta en storhäst som kommer få stanna hos oss. Vi får hålla tummarna!

/F

Likes

Comments

Den 23-25 september hade jag en helt underbar weekend med min kärlek! Vi mös så otroligt mycket och njöt av varandras sällskap.
Världens bästa 20års present av den finaste killen som finns!

Likes

Comments

Ja då var det den siste april och Valborg kom, dagarna och veckorna går så otroligt snabbt nu. Hade en underbar Valborg till en början, på natten blev det lite klabb men det är sånt som händer.
Lite bilder sen gårdagen!

Likes

Comments

Godmiddag, Iza vaknade klockan 6 och var pigg det var inte denna mamman iaf! Mös lite sen bakade vi och gjorde frukost bullar. Nu sover mini och jag sitter och dricker kaffe och kollar serie. Städ dag idag och tvättning, wiho.. Hörs sen!

Likes

Comments

Godmorgon

Stängningen gick bra i tisdags, var inte lika svårt som jag trodde faktiskt. Delikatessen i onsdags & torsdags & nu idag med. Jobb imorgon i deli sen kalas därefter, ledig söndag sen är det dags igen. Skönt att ha något att sysselsätta mig med men fy vad jag är trött på allt som har med skolan att göra. Alla inlämningar som måste vara inne.. Men det är väl bara att kämpa vidare, kommer ut något gott ur det iallafall!!

Likes

Comments

Då var det måndag igen, vaknade av Iza sisådär 05.15 imorse och hon var pigg och glad som vanligt, klädde på oss och mös innan vi skulle åka till dagis 6.25. Åkte till praktiken och började, delikatessen är mycket svårare än vad det ser ut & kläderna ska vi inte prata om haha.. Kände mig så sjukt löjlig när man är van vid de andra kläderna liksom. Men det gick bra tillslut iallafall! Påväg till dagis nu och ska hämta hem lillan, laga lite middag och bara ta det lugnt resten av eftermiddagen/kvällen.

Mycket som står på schemat imorgon, skolan halv 9 sen möte vid 2 och 3 börjar jag jobba till 22.15, första stängningen ska bli spännande.

Hoppas i hade en fin dag / F

Likes

Comments

Cause friendship and love

They're totally different things
One always burn
Making you yearn
Seemingly giving you wings
The other one lasts
A little bit longer
But never be making you sing
Ever be wondering
Randomly pondering
"will this ever last"
Thoughts are overrated
Throw them out and have a blast

I'm hurtin' hurtin'
Lemme tell you this
From my heart to my soul
To my fingertips

Likes

Comments

Hade en trevlig kväll i fredags med goá vänner 💃🏼🍾

Likes

Comments