Header

Var på maxi arena show i fredags! Var ICAs 100-års jubileum som skulle firas och som tur var valde dom Ängelholm! Kan inte bli mycket bättre med gångavstånd! Det var verkligen en fantastisk show får jag säga, Lasse Holm och Jessica Andersson var konferencierer för kvällen, med uppträden från: Carola, Pernilla Wahlgren, Tommy Nilsson, Lenny Norman, Micke Rickfors, Rebecka Karlsson, Gunhild Carling, LaGayla Frasier, Johan Boding och Christer Sjögren! Alltså verkligen Sveriges artist elit! Hade en underbar kväll! Kan ju bara lägga upp en video här på Nouw i taget, så får bli min favvis Tommy Nilssons ”dina färger är blå”, får alltid gåshud när jag hör den!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig från skolan då vi alla skulle ut för att besöka våra övningsförskolor! Så nu har jag varit ute hos min och det känns jättebra, otroligt fint där då den är väldigt ny, så ser mycket framemot måndag! Imorgon är det dags för min första muntliga tenta, är väldigt nervöst men känner att jag kan det jag ska säga iallafall! Så har satt flera larm inför imorgon då jag verkligen inte kan försova mig haha! Wish me luck ✨

Likes

Comments

Hej! En månad sen jag skrev senast, varit så otroligt mycket i mitt liv på senaste tiden. Snart gått 6 veckor i skolan och sen jobbar jag på helgen. Imellan allt detta vill jag få in att umgås med vänner, familj och bara få ha lite egentid. Så det har varit stressigt minst sagt!

För att återkomma till skolan så trivs jag bra, det är mycket mer intensivt än vad jag trodde. Men det känns som att jag har börjat komma in i det nu! På fredag har jag min första tenta.. den är uppdelad i två delar; en muntlig del där jag och mitt arbetslag ska presentera en studie vi har gjort nu dessa veckorna, inför klassen. Sen är det ett vetenskapligt paper som vi ska skriva enskilt och lämna in på fredag också. Känner mig ganska säker men är såklart nervös ändå. Är ju ändå 4 år sedan jag fick något betygssatt senast!

Nästa vecka börjar även min VFU (praktik) som jag ska ha i två veckor! Ser mycket framemot att få komma ut och testa på yrket på riktigt!

Nu ska jag vila ut i soffan och öva på min presentationstext innan Lovisa kommer över ikväll!

Likes

Comments

Har köpt en golvlampa som får stå på andra sidan sängen och soffan. Har alltid saknat lyse på den sidan, men nu är det fixat! Och det mest perfekta var att den kostade 99 pix på Ikea 😎 Ikea in my ❤️

Likes

Comments

Var i Apple butiken på väla igår, köpte ett skyddande skal till min nya data! Känns ändå stilrent och viktigast det skyddar bra. Tech 21 heter det, finns i 4 färger i Apples butiker och kostar 869:-!

Likes

Comments

Igår så hade vi lite trekamp inom familjen haha, började med bowling, följt av Möllky och sist pilkastning! Mycket skratt och sjukt kul! Kvällen rundades av med supergod mat, dryck och härliga skratt hos Emma & Chrille. Perfekt 👌🏼

Likes

Comments

Idag införskaffade jag mig en ny dator inför skolan! Hade först tänkt att jag inte behövde det (snål) men fick inse att den var nödvändig! Så en sprillans ny MacBook Air fick det bli! Smidig och lätt, precis vad jag behöver! Ska köpa skal och fodral till den också, så fort jag kan bestämma mig för vilken färg jag vill ha! Köper man något lite dyrare så ska det tas hand om!

Likes

Comments

Lite bilder på min myshörna och min underbara säng. Min fina bror kom hem från USA idag för att hälsa på ett par veckor så man vill ju ha städat och fint 😉 Så kul att ha han här!

Likes

Comments

Idag var det upprop på högskolan! Så nervös inför det men nu efteråt känns det toppen! Lärt känna ett par tjejer i klassen nu också så det känns verkligen jättebra! Var i skolan ett till fyra och sen åt vi pizza efteråt i Halmstad! Vart så himla fint väder idag och så varmt, kunde inte blivit en bättre dag! Nu ikväll har Lovisa och Frida varit hos mig så jag kunde berätta om allt för dom!

Likes

Comments