Header

En mumsig middag hos Fridis förra veckan med mina finaste ❤️

Likes

Comments

Måste bara visa lite bilder från i söndags kväll, var i Klaras föräldrars sommarhus i Ranarp. Så otroligt mysigt och fint! Hade lätt kunnat flytta in direkt! Hade en så trevlig kväll tillsammans, gjorde pizza, kollade på en av mina favvisfilmer "Burlesque" och så fick jag lite försenade birthday gifts! Det var väl värt väntan kan jag säga! Har så fina vänner ❤️

Likes

Comments

Till något mer happy än att jag ligger hemma sjuk just nu haha, så har vi bokat nästa USA resa! Den 25:e juni nästa sommar i två härliga veckor! Känns verkligen som mitt andra hem ❤️ Längtar så mycket, men som tur är så kommer min bror hem till Sverige ett par veckor nu i slutet på augusti! Ska bli så kul att få hem han ett litet tag här iallafall!

Likes

Comments

Ett så mjukt och fint nattlinne från Kate Spade, håller helt med om citatet "EAT CAKE FOR BREAKFAST" känns väldigt mycket jag haha.
Ett enkelt och fint sovlinne från Victorias Secret, helt sjukt mjukt är det i materialet. Love it

Likes

Comments

Outfit från jobb i torsdags.

Blivit sjuk once again, så sjukt trött på att dra till mig allas sjukdomar 🤒

Ligger i sängen och matar PLL avsnitt, glömt hur mycket jag älskar den serien.

Likes

Comments

Mina underbara födelsedagspresenter från Fridis, verkligen designat efter att jag ska börja högskolan nu. Helt enkelt perfekta presenter! ❤️

Likes

Comments

En underbar volangblus med axlarna öppna och en cool tisha från Michael Kors! Älskar blusen, väntar bara på perfekta tillfället att använda den! Den är väldigt tung haha så den faller så fint när man får den på sig!

Likes

Comments

Tack mina fina vänner för en underbar fredagskväll med skönsång, kaka och presenter. Ni är bara för underbara ❤️

Likes

Comments