Header

Nytt soffbord och en god fika från i måndags ❄️☃️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är verkligen så dålig på att ta bilder när det är fest, förutom på Snapchat då, så det fick bli några sådana bilder från gårdagen haha. Jobbade först hela dagen och sen firade vi Louise på kvällen! Kul att träffa många av tjejerna jag inte träffat på länge!

Likes

Comments

I lördags var jag på julmarknad i hembygdsparken med min systers familj, så mysigt att få se barnens miner när de ser tomtar och annat spännande! Julen är verkligen barnens högtid (jag räknas definitivt som ett barn där 😏) Efteråt gick vi hem och julfikade tillsammans, mysig lördag! I söndags var de hos oss igen då Emma skulle frisera mamma och mig litegrann. Så verkligen haft en riktig familjehelg!

Likes

Comments

Förra söndagen var jag i Köpenhamn med Lovisa, Frida och Emmie! En heldag på ströget och tivoli, så mysigt var det! Vädret var inte helt på vår sida haha men man fick göra det bästa av de!

Likes

Comments

Var på bio igår med Lovisa på premiären av ”Justice Leauge”! Vi har längtat efter denna filmen sen vi var små och såg den tecknade serien på tv! Den var helt klart värd väntan! Så bra 🙌🏼
Idag och imorgon är jag hemma för egen studier, skönt att få en liten break innan en hektisk helg som kommer upp! Börjat julpynta idag i rummet och det börjar kännas så mysigt och fint! Fick även tillbaka resultatet på min hemtentamen idag, högsta betyg! Sjukt lättad och lycklig när jag fick mailet, nästa vecka kan jag hämta ut den och se deras kommentarer också 😄

Likes

Comments

I lördags jobbade jag först under dagen, var en väldigt rolig dag att jobba då vi hade mycket folk och tiden flög förbi! Åkte direkt hem till min syster efter det och fikade med familjen, för att sen få en lugg klippt(!) Inte haft lugg sen jag var 14 men kände det var dags för en förändring! Känner mig nöjd iallafall. På kvällen sen hade vi lite halloween fest hos Klara och Casper. Insåg senare när vi gick ut att det var helt dött på stan tyvärr, så vi gick så småningom tillbaka till lägenheten och kollade på en skräckfilm istället haha! Mysigt avslut iallafall

Likes

Comments

I fredags lämnade vi in vår första hemtenta, så nu är första kursen avklarad på högskolan! Detta firade vi med en jättegod lunchbuffé på Lotus i Halmstad! På kvällen var jag på bio med Frida och Lovisa, såg Bad Moms 2: A bad moms christmas. Längtat länge efter den då jag älskade 1:an haha, helt klart sevärd men inte bättre än den första!

Likes

Comments

En liten del av vårt hus som fått en makeover! Innan stod två stora, tunga vitrinskåp där. Nu känns det så mycket luftigare och öppnare! Allt är ifrån MIO! 

Likes

Comments