Header

Igår var jag och mamma och handlade lite på stan och vi gick in på en ny affär som öppnat som hette Club Xprs. Det var fina kläder till väldigt bra pris, så jag passade på när jag ändå var där. Jag köpte mig två basic t-shirts. En vit och en grå. Jättesköna verkligen.

Sedan köpte jag mig en så skön höst/vinterklänning. Den var lite kortare vilket jag tycker är bra för då kan jag ha mina overknee till. Det kommer bli så snyggt! Denna kommer jag definitivt att använda de kommande månaderna! Det är så svårt att ta kort på klänningar och få fram exakt hur den ser ut men det här borde duga. Outfitbilder kommer komma!

Kram

Likes

Comments

​Hej på er! Hur mår ni? Jag har precis kommit hem från skolan och sitter nu och äter. Idag gjorde jag min redovisning så nu kan jag slappna av. Så skönt att få det gjort! 

Idag är det fredag och jag tänkte dela med mig av lite härliga tips eftersom det är fredag och då är alla på glatt humör. Det finns en jätte stor rea just nu som pågår en hel vecka från och med idag. Massor av höst kläder säljs nu för mycket billigare pris så jag tycker definitivt att ni ska gå in och kika, det ska jag iallafall! 

Här nedanför finns rabattkoder till de olika dagarna och även till vilket plagg rean gäller på! Så in och shoppa nu! 

​Inlägget innehåller adlinks.

Fredag 21/10 - KOD: Knits50

50% på stickat + Gratis frakt vid köp över 500:- BILD

Lördag 22/10 - KOD: Uwear40 FINNS INGA BILDER
40% på underkläder +Gratis frakt vid köp över 500:-

Söndag 23/10 - KOD: Shoes40 BILD
40% på skor +Gratis frakt vid köp över 500,-

Måndag 24/10 - KOD: Dress50 BILD
50% på klänningar + Gratis frakt vid köp över 500,-

Tisdag 25/10 - KOD: Brands30 BILD
30% på varumärken + Gratis frakt vid köp över 500,-

Onsdag 26/10 - KOD: Owear40 BILD
40% på ytterkläder +Gratis frakt vid köp över 500,-

Torsdag 27/10 - KOD: BOTTOMS INGE BRA BILDER
50% på underdelar +Gratis frakt vid köp över 500,-

Fredag 28/10 - KOD: RESSEN HOPPAR
50% på R-Essentiel +Gratis frakt vid köp över 500,-

Lördag 29/10 - KOD: Home40
40% på hem +Gratis frakt vid köp över 500,-

Söndag 30/10
30% på ALLT +Gratis frakt vid köp över 500,-

Likes

Comments

​Hej på er! Ikväll var jag, mamma och pappa på stand up! Min första gång och det var jättekul, nästan bättre än vad jag hade förväntat mig. Vi kollade på Tomas Pettersson och det var kul att se honom i verkligheten och inte bara på tv. Vi satt på andra raden så det blev perfekt! Det var ett bra avslut på denna kväll. 

Jag har varit frånvarande den här veckan och det beror på att jag har haft mycket att göra och så blev jag sjuk i tisdags och har varit hemma. Sedan fick jag ögoninflammation också så allt kommer samtidigt... Just nu är ögonen bättre än vad de var igår men det är inte helt borta än. Imorgon har jag också min redovisning och sen är denna vecka äntligen över! Det kommer att bli bättre uppdatering men just nu vill jag bara bli frisk. Jag känner mig så hängig av förkylningen + att jag har ögoninflammation så det kunde ha varit bättre just nu. Hoppas att ni förstår mig. 

Ha en fortsatt bra kväll! Kram

Likes

Comments

Måndag: Redovisning i foto + dans

Tisdag: Redovisning i hälsopedagogik + personalmöte

Onsdag: Kolla på hockey (förhoppningsvis)

Torsdag: Kolla på Thomas Petterson, ser verkligen fram emot det

Fredag: Redovisning i svenska

Som ni ser har jag mycket i skolan och det behöver jag lägga ner tid på, vilket leder till att uppdateringen kan vara dålig men jag ska försöka prioritera rätt så att jag hinner med båda! Har ni mycket i skolan?

Kram

Likes

Comments

Hej på er! Den här helgen blev inte så som var planerat. I fredags skulle jag åkt till Isac egentligen men det var så himla dyrt den här veckan med tåget så det blev inget med det. Igår firade vi min kusin som fyllde år och efter det gick vi på bio med familjen. Vi såg Inferno och den var jättebra! Rekommenderar. Jag hade även ont i halsen igår så det var tur att jag inte åkte till Isac för det hade inte blivit så kul då. Men som tur är mår jag mycket bättre idag så jag kunde följa med pappa, Albin och Emelie till Norrköping där vi tittade på fotboll. Tyvärr förlorade Norrköping, men vad ska man göra?

Så har min helg sett ut och det har varit kul även fast jag kände mig lite sjuk. Den kommande veckan är fullbokad med planer. Mer om det i ett senare inlägg. Hoppas att ni har haft en bra helg!

Kram

Likes

Comments