Better Blogging Nouw

 

Presentation picture
fridalindgren
17 år, Hudiksvall
En spontan och sprallig tjej född året 97 som älskar allt i klädväg. Jag pluggar andra året av samhällslinjen på Thorén Business School i Sundsvall. I min blogg kommer ni att få läsa om allt jag tycker är intressant dvs vardag, mode, träning och inspiration. Jag fotar med min Canon E0S 1000D och spenderar flest timmar om dygnet bakom kameran, macbooken och iphonen. Hoppas att ni kommer att trivas!
Instagram: ffridalindgren

Q/A - NYÅRSKLÄNNINGAR

Q: Hej! jätte fin blogg! skulle du kunna länka alla klänningar som är på bilden? :) skulle vara jätte schysst eftersom jag behöver lite tips till nyårsklänningar!​​

A: Tack så mycket! Och absolut kan jag göra det! 
Klänning nr.1Klänning nr.2Klänning nr.3, Klänning nr.4 är tyvärr slutsåld så jag kan inte länka till den..., Klänning nr.5

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

NYÅRS INSPIRATION

Alla klänningar ovan kommer från Nelly.com

Tycker att det är så himla fint med ganska enkla klänningar på nyår som man gör lite extra fin med smycken.
Jag kommer att ha på mig klänning nr.4 på bilden ovan samt lite guldsmycken. Har ni ingenting att ha på er så är mitt tips att köpa en enkel helsvart klänning och lite extra mycket assesoarer, funkar alltid! Som ni ser så är guld min favoritfärg på assesoarer och tillbehör på nyårsafton haha! Min nyårsafton kommer att spenderas med tjejerna. Först vankas det middag och förfest hos Tila och sedan fest hos Nathalie innan 12-slaget. Hur ser eran nyårsafton ut i år? har ni bestämt vad ni ska ha på er?​

 

BÄST

Hon är inte bara min kusin och min bästavän. Hon är också min klasskompis som jag spenderar 90% av mina dagar med. Alla borde ha en som hon. Hon är bäst.

 

FOR HER

Har jag gett tips till honom måste jag också ge tips till henne​, eller hur? Jag hade blivit jätteglad om jag fick något av det ovan så det blir nog din mamma/syster eller flickvän också. Eller varför inte köpa något fint till farmor eller mormor?

 

FOR HIM

Satte ihop ett collage på lite saker man kanske skulle kunna ge sin pappa/bror eller pojkvän i julklapp. Ser nu att det blev ganska mycket saker som passar pappa då jag utgick från honom när jag satte ihop detta, haha. Tycker att det är så svårt att komma på vad jag ska ge pappa i julklapp, men nu har jag en idé! Hur går det för er med julklapparna?

 

DECEMBER

(Ett lite sent december inlägg haha) Bilder från weheartit och @hannalicious

Har fått sån julkänsla de senaste dagarna. Snön har kommit och det är mindre än en vecka????!! kvar till julafton. Jag är som vanligt sen med julklapparna och kommer förmodligen inte köpa klart alla förens dagen innan, men vad gör det om hundra år? haha.  
Ska bli så himla skönt med lov och jag ska verkligen fokusera på mig själv under denna mysiga högtid. Jag ska ta en låååång dusch och unna mig nya fräscha hudvårdsprodukter. Jag ska använda ansiktsmask och tända ljus i hela rummet. Jag ska sova så länge jag vill och ta långa promenader ute i snön. Jag ska göra varmchoklad och mysa ned mig i sängen framför en bra serie. Och jag ska verkligen försöka ta hand om dom jag tycker om - vilket just hör julen till. Spendera julen med dina nära och kära och lova mig att inte ta något för givet! ​Hoppas att ni får världens mysigaste december allesammans! XOXO

 

LOUIS VUITTON

 

HAR PLANER MED BLOGGEN

Hej kära läsare! Jag tänkte lägga upp ett inlägg och informera er om vad som händer just nu och vilka planer jag har med bloggen framöver. I oktober kraschade mitt och mammas internet och jag har därför inte kunnat blogga någonting. Vi har beställt nytt vilket väntas komma inom 1-3veckor. Jag har haft hur mycket som helst i skolan vilket har gjort mig jätte stressad och jag har inte alls mått bra de senaste veckorna. Har kämpat jätte hårt för att ligga i fas och bli klar med allting innan jullovet. Igår lämnade jag in den sista uppgiften och nu ska jag vara ledig och inte ens tänka på skolan förrän någon vecka innan vi börjar igen då jag har två stora prov att plugga till. Utöver detta så har mitt liv enbart bestått av skola och träning. Det har inte funnits tid över till något annat. Men så fort vårt nya internet kommer har jag tankar på att satsa lite extra på bloggen. Jag ska försöka vara mer aktiv och publicera saker som ni vill se. Kanske lite mer outfits, tips, träning, inspiration, recept osv osv??. Kanske kommer det även att slinka in någon video om ni skulle vara intresserade av det. Så hit me med era bästa tips på hur jag ska få bloggen att bli ännu bättre än vad den någonsin varit! Lova mig att hålla utkik på bloggen framöver!!! Puss!

 

-

Q: Jag funderar att gå tbs sundvall, men jag undrar hur det är osv?är lärarna bra? Hur är skolan? Ät det höga intagningspoäng? Hur många poäng hade du då du sökte in? Hur stor är din klass? Är det mycket redovisningar? Jag är väldigt blyg och osäker, tror du att jag skulle kunna klara att gå tbs ändå? Skulle vara kul om du kunde berätta mer om tbs och om du trivs oså! Älskar verkligen din blogg och du verkar vara en väldigt snäll person, och du är verkligen hur fin som helst!

A: Först och främst vill jag be om ursäkt för sent svar. Jag har inte haft tillgång till internet och har därav inte kunnat blogga eller svarat på kommentarer..

Jag läser Communication program på Thorén Business School Sundsvall, vilket är samhällslinjen. Jag läser även ledar- och beteendevetenskap då jag valde det istället för Medier, information och kommunikation. Jag tycker att TBS Sundsvall är en jätte bra skola. Det är en bra miljö på skolan, allt är rent och fräscht. Lärarna är super trevliga och hjälper till extra om det behövs. Eftersom vi inte är så många elever (runt 230 tror jag) så har vi också ganska bra sammanhållning mellan klasserna. Skolan ligger centralt, mittemot IN-köpcenter, vilket jag som pendlare tycker är jätte skönt!

De lägsta intagningspoängen till samhällslinjen på Thorén brukar ligga runt 185p och medelvärdet på intagningspoängen runt 226p. Jag hade 295p när jag sökte Thorén, men hade inte alls behövt så höga för att komma in! Vi är 30stycken i min klass. Alla är hjälpsamma och trevliga och jag trivs verkligen! Det är någon som Thorén är riktigt bra på. Att skapa bra stämning i och mellan klasserna.

När det kommer till skolarbete/uppsatser/prov så är Thorén en väldigt hård skola. Det gäller att man lägger ned tid och energi på att plugga och göra sitt bästa, I ALLT. Vi har högre krav än andra gymnasieskolor vilket känns jobbigt under gymnasietiden. Men jag lovar att det kommer vara värt det efteråt! Det är i stort sätt min motivation i skolan just nu, att allt hårt jobb jag lägger ned nu kommer löna sig i slutändan!

Vi har ganska mycket muntligt på skolan, vilket jag älskar! I början var det nervöst och jobbigt, men nu är det en vana. Om du är blyg och osäker tycker jag absolut att du ska våga ta en chans och börja på Thorén! Man blir så himla mycket bättre muntligt och självförtroendet växer.

För att sammanfatta detta är Thorén en jättebra skola som ger dig stora möjligheter inför framtiden. Det är höga krav som man måste peppa sig själv mycket för att klara. Men om du tappar motivationen och inte pallar mer så hjälper lärarna och klassen dig upp på fötter igen!

Jag måste även tillägga att vi har jätte mycket roliga tävlingar och uppdrag på skolan. Vi jobbar ofta med olika case som går ut på att genomföra ett projekt under ett x antal veckors tid. Jag trivs jätte bra med upplägget på skolan och jag tycker det är så himla roligt med alla tävlingar. Roligast kommer det dock att bli i 3an när man tävlar om studentpoäng. Den klass som samlat ihop flest studentpoäng i slutet av trean får kliva av båten först. Alltså kommer längst fram i studenttåget.

Ta chansen och sök till Thorén! Det är värt ett försök, och om du inte trivs kan du alltid byta linje eller skola. Tack för alla fina ord! Hör gärna av dig igen om du undrar något mer. Kram!

 

MAT MED FINA VÄNNER


Innan jag skulle åka och jobba igår bestämde jag, Victoria och Linnea oss för att gå ut och äta. Hur gott som helst och välbehövligt att få komma ut och göra något annat än det man brukar. Nu måste jag skynda mig till bussen. XOXO