Header

Första hela dagen avklarad här på Skogsslotten! Efter lite små trassel med husvagnen så verkar saker och ring börja ordna sig😉 Idag så startade Hedvig en LC och sedan har vi kollat lite andra klasser, roligt roligt. Har fått uppdatering hemifrån att alla värme var borta i Lolas hov idag och att hon inte visade någon hälta! Så fruktansvärt skönt!! Men det är fortfarande lite mysko hur detta kommer och går. Eller ja, de har bara varit några dagar nu som de vart lite fram och tillbaka. Men vi håller tummarna för att allt går åt rätt håll så vi kan fortsätta framåt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Rosett tavla

Nämnde lite kort för någon dag sen att jag hade gjort en rosett tavla och det är verkligen hur enkelt som helst. Jag använde mig av en helt vanlig ram och fäste hönsnät i de. Så simpelt är det verkligen. Efter det är det bara att hänga upp rosetterna. Dock fick jag flytta runt på dem lite när jag satt upp tavlan då den blev tyngre på ena sidan och hängde snett, hehe! Men detta är något jag verkligen rekommendera om man inte vill göra massa små hål i vägen om man hänger upp snören för att hänga rosetterna på. En ändå fin detalj och då resterande av mitt rum är svart/vitt/grått! Någon mer som har gjort en sån här rosett tavla?

Likes

Comments

Lola reds ut igår och var väldigt nöjd med livet. Vädret var perfekt för en tur i skogen och med sällskap blev det inte sämre! Idag joggas hon banan lite lätt och sedan kommer hon bli longerade och liknande när Zara tar hand om henne ett par dagar framöver nu. Jag själv ska in till skolan idag för två lektioner och direkt efter vidare till Hedvig. Sedan lär vi åka mot Norrköping och Majpokalen ganska direkt! Hedvig tävlar torsdag, fredag och söndag i en av cuperna. Tror det kommer gå bra för dessa två, dom har gjort massa fina rundor senaste! Om jag inte sagt det är det alltså Hedvig som har Challe som jag fick låna första omgången av div3. En såå finponny verkligen, lagom avis😉
Likes

Comments

Man märker tydligt av nu i skolan att det snart är sommarlov. Vi gör inte mycket längre och allt blir mer kravlöst. Idag fick vi tillbaka matte nationella som var en glad överraskning. Det gick mycket bättre än förväntat, vilket var superroligt. Sedan fick vi även sluta mycket tidigare och det klagar jag inte på. Läsårets sista fys imorse var också roligt, när träningen är såhär förstår jag inte varför det tar emot så mycket att åka till gymmet vissa dagar? I alla fall har jag börjat packa lite nu inför Norrköping och ska packa de sista ikväll så slipper jag de imorgon. Men innan de ska jag iväg till stallet. Lola ska ridas ut tillsammans med Elin och Bubblan, fint väder är det också, det gillas. Lär bli en bra kväll i stallet helt enkelt!

Snart är vi där igen! Har kollat över mer tävlingar nu inför sommaren och det känns bra. Är sugen på att debutera LB snart, det är bara den där himla kombinationen som gör mig lite osäker. Vi får helt enkelt se hur det blir!

Likes

Comments

Idag är det dags för detta läsårets sista fys med alla ryttare! Vi har inte haft de på väldigt länge då det har legat nationella dumt för oss. Men nu är det dags igen. Sedan går vi lång dag,, men det är okej eftersom de är näst sista dagen för veckan! Lola ska ridas ut ikväll med Elin och Bubblan i stallet. Får se vart vi rider, men vi har en runda vi brukar ta! Red ut igår med och då var hon fin. Avslutade med att skrittjobba henne på banan för att få henne lite lösgjord. Det är just detta hon tappat nu lite, hon blir lite väl stel i sidorna. För energi finns det gott om kan jag säga er! Hon kollade in alla hinder på banan kan jag säga er. Tror att vi både var rätt sugna på att ta några språng egentligen!😉

Likes

Comments

Måndag: Skola, Lola: Ut

Tisdag: Skola, Lola: Ut

Onsdag: Skola, åker till Skogsslotten på kvällen. Lola: Lätt jogg

Torsdag: Skogsslotten, Lola: (Zara)

Fredag: Skogsslotten, Lola: (Zara)

Lördag: Skogsslotten, Lola: (Zara)

Söndag: Skogsslotten, Lola: (Madde) - vila

Igår kväll red för första gången på en vecka, både jag och Lola var nöjda och glada! Dock började vi turen med att jag höll på att trilla i backen, haha! Men jag höll mig kvar tur var. Hon kändes fräsch och fin. Inga konstigheter alls, skönt! Nu ska hon ridas ut två dagar till lite lagom lugnt och sedan joggar jag henne lätt på onsdag om allt känns bra. Sedan efter de tar Zara hand om henne tre dagar och Madde en. Får se vad Zara gör med henne, men hon motioneras på något sätt. Onsdag kväll åker jag alltså till Majpokalen på Skogsslotten med Hedvig som ska tävla under hela meetinget. Hade mer än gärna tävlat själv, men ska bli roligt att följa med och agera hästskötare! Och juste, har ni sett min rosett tavla jag gjort nu! Jätteenkelt och smidigt!

Likes

Comments

Heja Kumla Ridklubb

Alltså vilka tjejer vi hade i laget detta år av div3 dressyr! Dom vann dagens omgång, vilket även gjorde att vi vann totalen!! Så till och med jag och Lola fick rosett och segertäcke för totalvinsten. Synd bara att vi inte kunde vara med och rida idag, men de andra skötte sig super. Hela morgon och förmiddagen spenderades alltså på Wittvång idag för att heja fram tjejerna, helt klart värt de. Jag ska strax åka till stallet för att rida ut på Lola, tror hon kommer uppskatta de. Hon får vara igång några dagar nu och sen blir det tyvärr lite off när jag åker bort, men hon kommer motioneras på något sättet hur som!

Idag måste jag även säga grattis till världens bästa Clara som fyller 17år!!! Love U och hoppas att du har det bra i Spanien idag, träna hårt så ska du bli mer firad här hemma sen igen!

Likes

Comments

Att älska de man gör

Denna sport är verkligen en riktig balansgång. Man vet aldrig när man kan tappa balansen och falla. Har man tur hinner man rädda upp det och hålla sig kvar, men ibland inte. I denna sport handlar det om små små saker. Allt ska funka. Red jag ofokuserat och dåligt i torsdags för 4 veckor sen kan de spegla sig på tävlingen om 3 veckor. Allt hänger ihop och allt ska på något sätt funka. Men starkast av allt är kärleken till dessa djur. Det skulle aldrig funka att leva de liv alla hästmänniskor gör om man inte älskar det man gör. Vissa dagar är det svinjobbigt, men det är alltid värt de. Alla timmar är dessa djur värda. Speciellt mitt galna lilla djur. Jag vet att en dag kommer allt jobb visa sig riktigt ordentligt. Men fram tills dess ska alla detaljer sitta och det finns inget utrymme för misstag.

Likes

Comments

Skönt med sovmorgon

Skönt det var att kunna sova ut imorse! Imorgon måste jag upp tidigt även fast jag inte ska tävla. Ska bort till ÖRT och lämna ett av lagschabraken och kolla på laget! Men blev en dags sovmorgon. Nästa vecka blir det ingen sovmorgon, vi går endast i skolan måndag - onsdag, men jag ska med en kompis till Skogsslotten på meetinget sedan resterande vecka. Men det ska bli superroligt!! Men idag har vi varit bort till de nyöppnade Örebro Ridsport för att kolla lite. Var och fixade allt till Lola sedan och hon sprang på linan. Imorgon ska hon ridas ut! Hon såg fin ut, lite stel fortfarande i högervarv i trav. Men när hon hade sprungit lite syntes inget. Blir mycket lösgörande arbete ett par dagar nu och sedan är vi fit for fight igen! Nästa tävling blir i Viby 6 juni, då hoppar hon LC och sedan LD+ lagklass - finalen av div3. Längtar!!

Likes

Comments

Och vinnarna är...

Nu är tävlingen i samarbete med @lb.luckycharms avklarad och vinnarna är....

FELICIA ENDERBORG & WILMA NYBERG

Stort grattis till er!! För att ta del av ert pris bör ni höra av er till @lb.luckycharms (på instagram) så hjälper hon er vidare. Antigen om ni vill designa en helt egen eller få någon hon redan har klar! Tack till er som deltagit i tävlingen! Hoppas att ni gillade denna tävling, så ska jag absolut se till att vi kan ha fler liknande tävlingar igen!

Likes

Comments