Header

Idag blir det äntligen lite sovmorgon! Hade tänkt ta stallet på morgonen men passar faktiskt på att sova lite längre nu när jag fick chansen. Jag ska in till skolan sen för två lektioner. Älskar att jag alltid endast har en eller två lektioner på fredagar! I eftermiddag kommer Ellen ut till stallet och rider Lola. Paddocken går att rida i så det får trimma där! Kan tro att Lola kommer vara väldigt pigg😉 Kvällen sen avslutas med bio tillsammans med Smilla, en ganska vanlig fredag helt enkelt. Med det gillas!

Likes

Comments

Sanna blev tyvärr sjuk och kunde inte rida Lola idag, men Ellen kommer ut och rider henne imorgon istället. Jag passade istället på att mysa massa med min bff. Satte mig i boxen när allt var klart och myste massa med henne bara. En väldigt bra torsdag helt enkelt! Skoldagen var väldigt bra. Debatten gick super bra och det var faktiskt väldigt roligt! Hoppas att ni med har haft en bra torsdag❤️

Likes

Comments

Idag är det den där himla debatten som gäller, ser inte fram emot den! Det ända bra med den är att jag får sluta en timma tidigare än vanligt, haha! Efter skolan följer Sanna med och rider Lola igen. Hopps verkligen på att paddocken hinner bli ridbar. Det ska vara plus hela natten och dagen så den borde vara hyfsat okej. Tror Lola annars kommer va lite skeptisk till trim på gärdet när det börjar bli lite mörkt😉 Jag har tur nog inte så ont längre så efter helgen är jag nog uppe i sadel igen, läääängtar!!!

Likes

Comments

Hade endast en lektion idag, hur skönt? På teckenspråket hade vi ingen lärare men vi fick en uppgift att göra. Så har skrivit den och ska filma den nu någon dag. Men eftersom jag skulle till gymmet med Sanna var jag tvungen att vänta på att hennes språk skulle sluta. Vi gick i alla fall till gymmet sen. Sprang/gick först 30min på löpbandet och sedan körde jag lite armar/axlar i ca 30minuter. Dock väldigt lätta vikter för att inte belasta axeln för mycket. Så var väldigt skönt idag även fast jag var väldigt trött efteråt! Nu ska jag ta och läsa igenom allt om våran debatt imorgon så jag är förberedd (eller hoppas på de bästa!😉)

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fixat stallet helt själv igen, rätt skönt måste jag ändå säga. Släppte även ut hästarna, tur att de är snälla så att det går bra jämt! Fixade allt sen och måste bara säga att Lola älskar sina nya mineraler. Hennes krubba är helt ren nu när hon har börjat fått dem. I alla fall gick det bra att mocka, lite ont har jag nu men måste röra på axeln för att den inte ska bli stel. Då lär det bara bli ännu värre. Jag tog en promenad med henne i skogen efteråt och hon var duktig för det mesta. Skönt nog nu får jag massa tid innan jag behöver åka till skolan när stallet inte tar riktigt lika långtid som vanligt. I eftermiddag väntar gymmet igen, blir kondition idag. Sen hoppas jag på att någon här hemma vill med till Hööks för att kolla in deras rea ikväll!

Likes

Comments

Trött som vanlig efter en lång tisdag. Imorse körde jag lite spinning, var rätt skönt för bena efter penpasset igår. Tog det lite lugnt sådär och satt och pratade och körde lite intensivare kortare stunder. Sen rullade hela dagen på innan jag skulle åka hem som vanligt, dock blir det lite fel där kan jag säga er, hehe.. Jag gick upp till bussen med en kompis som jag brukar göra. Hans buss kom så han åkte sen. Jag stod då och pratade i telefon med Smilla och frös för att min buss var försenad. Det kommer en buss och ja tänker "äntligen". Jag går på bussen med det bara känns som att något är fel. Det tar inte långtid innan jag inser att jag sitter på helt fel buss.. Alltså jag orkar inte!! Jag hoppar av bussen och blir lite "bara att gå hem nu". Jag går där och kommer sen på att jag kan gå till en busshållsplats där min vanlig buss går ifrån. I efterhand insåg jag dock att det hade gått snabbare och varit lättare att bara gå upp till stan igen och ta nästa buss. Jaja, man är alltid efterklok! Lola i alla fall har fått massa pussar och godis idag, det gillade hon😉 ❤

Ja, jag har sten koll på att Peder fick Jerringpriset igår, har bara inte sagt något om det. Han är så jäkla grym och SÅ värd det. Allt jäkla slit vi häst-människor lägger ner på våran sport. Tycker bara det är tråkigt att han och ridsporten ska få massa skit för att han vann. Lyssna och hör nu - det var folket som röstade och folket röstade på Peder. Punkt slut.

Likes

Comments

Idag har jag hängt ihop med den här lite halv galna ponnyn i ett helt år. Jag kommer ihåg hur nervös jag var både dagen vi provred henne och dagen hon skulle besiktas. Men hon dansade igenom besiktningen och där stod vi med en brun liten ponny i transporten hem till Örebro sen. Detta år med Lola har jag lärt mig så himla mycket. Jag själv har utvecklats massor genom att vara med henne. Vi som ekipage har också tagit väldigt stora kliv ibland. Sen har det kommit bakslag och vi har tagit lika stor steg tillbaka. Jag har dock under hela tiden varit fast besluten om att vi ska lyckas. Jag skiter i vad alla andra säger om oss, för jag vet att vi kan. Första träningarna för Lisa fick vi fokusera på att komma framåt på ett normalt sätt. Senaste träningen för henne var långt ifrån de. Jag kan nu i efterhand se hur mycket vi lärt oss av varandra. Jag är så glad att det blev just Lola och ingen annan, även fast hon inte är en lätt ponny.

Jag älskar dig mer än något annat och du förgyller alla mina dagar. Även fast du kan vara en riktig liten diva ibland. Nu ska vi visa alla som sagt att vi inte kan gör något vad vi klarar av. DU OCH JAG❤

Likes

Comments

Nu eftersom jag inte rider blir dagarna så tråkiga. Jag undrar vad alla icke-hästmänniskor gör med alla sin tid?? Jag har hur som helst en vanlig lång tisdag framför mig. Börjar denna dag med fys och får se vad jag gör. Vi håller på en del med vikter och lyfter nu men det får jag inte göra. Blir väl att jag kör i gymmet helt enkelt. Pappa och jag tar i alla fall stallet ikväll. Då ska min älskade Ål få massa pussar och godis. För idag har vi hängt ihop i ett helt år, det är sjukt!! Kommer på ett inlägg om det lite senare idag, kolla in de!

Likes

Comments

En fullspäckad måndag har det varit kan man säga, men det gillas. Var skola från 09.20-14.00 sen hämtade Zara mig och Sanna och skjutsade oss till stallet. Hon hade varit på Granngården och köpt betfor och mineraler till Lola. Och sen även en rosa grimma till Lola, haha! En ponny som Lolas måste ju ha en rosa grimma😉 I alla fall så red Sanna Lola och det gick super bra! Efter stallet åkte vi till gymmet och körde ett benpass. Jag kan för tillfället bara köra typ ben pga. axeln. Det gick i alla fall väldigt bra och efteråt känns det som skönast! Nu har jag precis duschat och är bänkad framför Idrottsgalan. Ni har väl inte glömt att rösta på Peder för Jerringpriset!!?

Likes

Comments

MÅNDAG: Skola, Lola: Sanna rider - trim på gärdet

TISDAG: Skola. HAFT LOLA I ETT ÅR!!

ONSDAG: Skola

TORSDAG: Skola

FREDAG: Skola

LÖRDAG: Årsmöte med Oxern

SÖNDAG: ??

Ny vecka och nya möjligheter, haha! Hur som helst får vi se lite hur veckan blir. Har skola som vanligt och lite uppgifter och liknande som ska göras/lämna in. För Lolas del är det rätt oklart. Sanna kommer och rider idag och sen får vi se. Min önskan är såklart att hon rids hela veckan normalt men det blir lite svårt att få ihop.. Men kanske ca varannan dag, det får vi nog ihop. Tur att jag har så snälla människor runt om mig som ställer upp hela tide!! <3 I helgen skulle jag och Lola varit med på hoppkurs för Erik Berggren. Det är så tråkigt att jag inte kan vara med men nästa gång han kommer ska jag vara med!! Tur nog vet jag då att jag hinner med årsmötet på lördag till 100%. Ser ut som att jag blir ordförande även detta år med, hehe😉

Foto: @alvarosenberg

Saknar det där något enormt. Vill rida, träna och tävla NU NU NU!!

Likes

Comments