Header

Imorse när jag kom till stallet mötes jag av en liten ponny som hade sin mat över hela mulen och stod glatt och kolla på mig, haha! Lola älskar verkligen sin nya mat och slickar rent hela krubban för att inte missa en endaste liten smula. Jag gjorde iordning all mat först innan jag släppte ut hästarna idag och gjorde iordning Lola. Joggade henne på banan sedan och hon var fin men alltså.. Hon hänger sig så förbannat mycket i innertygeln i vänstervarv och jag får henne inte över till ytter så som jag vill. Visst får jag det stundtals men inte hela tiden. Är mest sur på mig själv för att jag har låtit henne gör såhär och nu är "problemet" mycket större än vad det var från början. Bara att kämpa på helt enkelt och blicka framåt! Juste, travade även över två bommar som var framme och gissa vem som var lyckligast i världen då?😉

Foto: @alvarosenberg

Jag smälter så söt hon är

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som ni säkert har märkt har jag bytt header! Även denna fotade av bästa @alvarosenberg!! Jag tycker det blir tråkigt med samma header allt för länge och vill gärna byta ut och fräscha upp. Denna gång blev det en bild mer "in action" och därav min hand som jag har konstigt placerad, men skulle faktiskt precis sträcka över handen för att klappa henne på halsen på innersidan ;) Nu väntar vi bara på sommaren så man kan fota riktigt härliga sommarbilder!!

Likes

Comments

För tillfället känns det som att dagarna bara rullar på likadant hela tiden? Lite halv tråkigt måste jag säga. Är nog mest för att Lola går på halv fart och inte får träna eller tävla för tillfället. Men till nästa vecka ska jag boka in dressyrträning för Lisa, även om vi kommer få ta det lite mer lugnt än vanligt. Har inte tränat med Lola på en evighet känns det som och det är riktigt surt. Vill träna och kämpa vidare med våra mål, inte jogga runt hemma bara och "inte göra något". Tror Lola med saknar träningen, det är rätt mycket spring ben i bena på henne och hon har inte sett ett hinder på nästan fem veckor!! Det är alltså fem veckor sen jag hopptränade senast, tiden går lite för fort just nu. Ughhh, vill bara att allt ska vara tipp och topp och att vi ska kunna komma igång igen och att inget ska sätta käppar i hjulet för oss något mer. Trött på de nu!!

Från Lolas (och våran) första lokala dressyrstart någonsin i oktober förra året!

Likes

Comments

Nu är jag helt slut och lär somna tidigt ikväll. Körde ett magpass på fysen imorse som kändes en del ändå. Jag behöver verkligen bli starkare kring bålen för att få en mycket bättre sits, bara att träna och kämpa vidare. Fick även tillbaka ett prov vi gjort om styrketräning och att se resultatet på det gjorde dagen något bättre, ibland lyckas man långt över förväntan alltså! Åkte hem tidigare från sista lektionen för att hinna till hoppträningen med Challe. Väldigt nyttig träning för min del på Challe och fick många bra tips av Britt. Sista banan vi hoppade kändes bra och kände mycket skillnad i slutet av passet. Han är en svår och känslig häst och det är mycket att lära för att kunna rida han bra. Men vi ska nog överleva på söndag tillsammans😉

Två språng från dagens träning!

Likes

Comments

Jag älskar schabrak som ni vet, hehe, vem gör inte? 😉

Mitt absoluta favorit hemma-schabrak just nu är detta marinblåa från Jacson. Tycker det är enkelt och simpelt och passar till det mesta. Köpte det från en kompis-kompis begagnat för en billig peng, helt klart värt de! Har ni något absolut favorit schabrak??

Likes

Comments

Idag lär det bli full fart hela dagen. Går lång dag som vanligt men kommer behöva åka lite tidigare från sista lektionen. Då ska jag till Kumla och hoppträna med Challe. Blir spännande att träna med honom och för ny tränare. Men det är en person som känner Challe och det är bra. Har funderat på att träna för denna tränare med Lola så ikväll får jag intryck om det kan vara något för oss. Efteråt ska jag hemåt och om jag hinner åker jag till Zara då vi ska fira henne eftersom hon fyller år idag!!❤ Lola vilar idag och Madde tar hand om henne. Vi kommer att byta en dag i veckan med varandra och fixa stallet åt varandra då, känns super bra att kunna hjälpas! Ibland blir det tajt om tid och då är det skönt att kunna göra såhär.

Likes

Comments

Även denna dag har bjudit på otroligt fint vårväder! Sol och bli himmel, de gillas. Extra skönt när man även ställt om till sommartid så att det är ljust ännu längre på kvällarna. Så att åka till stallet idag var väldigt väldigt härligt, att kunna gå runt i endast en tjocktröja och inte frysa ett dugg. Fixade allt och sedan red jag ut en sväng på Lola. Träffade även Lisa som var ute och red sin häst så pratade lite kort med henne! Lola var nöjd och glad. Red ganska kravlöst hela tiden idag och hon fick bara röra på sig och trava lite gran ute i skogen. Träffade även en bilist när jag red på en rätt small väg. Tur nog var det en trevlig bilist som körde snällt och sakta och Lola kunde stå lugnt och kolla på bilen medan den körde förbi. Tänk om alla bilister kunde bete sig så när man möte dom? Önsketänk!!

Nu --> plugg

Världens bästa utsikt från världens bästa ställe!

Likes

Comments

Måndag: Skola, Lola: Ut

Tisdag:
Skola, sjukgymnast, Lola: ?

Onsdag: Skola, Lola: Jogg

Torsdag: Skola, Lola: Vila

Fredag: Skola, Lola: Ut

Lördag:
Rida Challe, Lola: Jogg

Söndag:
Tävling med Challe LD & lagklass div3. Lola: Jogg

Lola fortsätter sin lugna period, på torsdag är det en vecka sen vi var hos veterinären och detta innebär att det är en vecka kvar av denna lugna period. Längtar ihjäl mig efter att få träna ordentligt igen, känns som en evighet sen verkligen. Ska för övrigt tävla Challe på söndag vilket innebär att jag ska rida honom på lördag och sedan hoppträna honom tisdag eller onsdag. Skolan och resterande rullar på, bara två veckor kvar till påsklov!!

Min favorit❤️

Likes

Comments

Idag är det riktigt vårväder här hos oss! Jag var ute och lunchade hästarna vid tolv och red Lola därefter. Madde hade mockat åt mig idag så behövde bara fixa iordning maten, lyx! Tog även av Lolas täcke när jag lunchade, första dagen utan täcke iår för hennes del!! Red ett väldigt bra pass dessutom, hon var väldigt fin och lättsam, det gillas.
Nu ska jag iväg till gymmet innan jag ska tillbaka till stallet i eftermiddag/kväll för att ha insläpp'

Likes

Comments

Lite bilder från dagen!

Jag var ute tidigt i stallet imorse och morgonfodrade + släppte ut hästarna. Efter de mockade jag hela stallet + putsade och städade bland Lolas grejer. Lola gick ett lättare pass i paddocken. Red även med dressyrspöt vilket gjorde att hon var lite spänd. Som ni kanske vet har Lola varit lite rädd för spöt/haft väldigt mycket respekt för det. Så dressyrspöt har hon varit väldigt skeptisk till men de gick över förväntan idag! Resterande dag har jag varit på gymmet och på kalas för min kusin och morfar.

Likes

Comments