Shape of today. Magen är en av de saker jag försöker förbättra mest just nu. Fram med lite mer muskler hade inte vart fy skam!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsGårdagen blev inte som jag tänkte mig riktigt. Hade planerat en riktig träningsdag, men blev akut ner till Malmö med pappa istället. Family first!
På vägen hem körde vi inom bland annat eko där jag hittade celsius till detta kanonpris. Happy celsius-day!

Likes

Comments

Hejsan! Oj vilket uppehåll det har blivit på bloggen.. Inte alls vart meningen men har hänt så mycket sista tiden. Jag har gått på balen, tagit studenten, umgåtts med vänner, familj och pojkvän, jobbar, tränat så mycket jag kan, shoppat, firat midsommar mm.
Livet efter studenten har blivit annorlunda mot vad det har varit innan, på ett positivt vis. Tanken är nu att jag ska försöka komma igång med bloggningen igen, saknar det så mycket!


Likes

Comments

Nu börjar det bli sommar mina vänner! Idag köpte jag de första svenska jordgubbarna för i år. Fy tusan så gott! 

Likes

Comments


Två av mina nya tillskott i träningsgarderoben. En orange sportbh och ett par supersköna shorts där man reglera hur hög midjan ska vara. Mjuka och goa! 

Likes

Comments


Någon mer än jag som var spänd på dem nya kvargsmakerna? Fick tag i blåbär igår, såååå god!

Likes

CommentsFick frågan angående mina nike air max. Det var någon som undrade om dem var sköna att springa och gå i. Jag har inte tänkt att använda dem som träningsskor att springa i eller så, utan har dem mer som ett par vardagsskor och fram och tillbaka från gymmet. Finns säkert dem som kan springa i dem men jag tycker att dem inte är riktigt rätt modell för mina fötter att springa i. 

Likes

Comments

Införskaffade mig i helgen ett gellack startkit från depend till naglarna. Började med att köpa ett gellack som var rosaglittrigt såklart! Tror det kommer bli fint till min rosa balklänning om jag inte hinner ändra mig haha. 

Likes

Comments

Igår hämtade jag ut en leverans från mmsports, den innehöll: 1kg whey protein med smak blåbär (!!!), jacked fuel, jerky (torkat kött, var tvungen att prova!), två questbars samt en kaka från lenny&larrys. Köpte även lakritspulver när jag var på stan. Lite kul att ha och mixtra med här hemma! 

Likes

Comments

När lönen trillade in på kontot passade jag på att äntligen beställa ett par air max. Så jäkla nöjd. Bästa köpet på länge helt klart! 

Likes

Comments