​Hello guys! Tänkte meddela er att jag har bytt blogg men är fortfarande på samma bloggportal så nu är mitt namn nouw.com/fridasvardagar! Tryck HÄR för att komma till den och börja följ mig där istället för kommer sluta helt och hållet att driva bloggen här. :)

HÄR HÄR HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår lämnade vi Adam på Arlanda för ett år i Australien där han pluggar fitness. Har inte insett ännu att han kommer vara borta ett HELT år. Önskar han all lycka och vet att han kommer klara detta år utan några större hinder! Ett plus med detta är att jag och mami kanske kommer hälsa på honom vid jul om han inte kommer hem såklart. Kommer sakna han så mycket men vi ses snart igen.

Likes

Comments

Efter att ha suktat i mer än ett år efter den här gaveln slog jag till när jag väl har en inkomst. Den är ifrån IKEA från serien brimnes och kostar 895:- till en 1,40 cm säng.

Likes

Comments

Efter jobb i nio timmar så cyklade jag hem och somnade i solstolen. Vilket väder det varit idag och eftersom jag jobbar ute så har jag världens bränna på axlarna nu, heh. Åkte över till Nadina min kollega om man kan säga så? Som skulle ha växellådan och sedan åkte jag och mami ut till stallet. Gick runt med lill månen i grimskaft så han kunde äta gräset utanför stallet. Men till saken så plockade jag de smultron idag på baksidan av gården, var sååååå gott!

Likes

Comments

Jobbade till sex idag, cyklade hem och åt kycklingsallad namnam! Nu är jag nere på gymmet och ska köra ett spinning pass på Teneriffa. Låtsas iallafall, heh.

Likes

Comments

Från 9-18 ska jag sitta här och solen bokstavligt steker på mig. Kommer ha världs bond bränna efter den här dagen. 😂

Likes

Comments

I söndags åkte familjen till morfars bror för att hälsa på mammas kusin som var där. Har så många minnen från den här platsen från när jag var liten och titta utsikten de har! Hur fint?

Även mormor och morfar kom och åt lunch med oss så var verkligen en jätte mysig dag. Är otroligt familjekär så sådana här dagar uppskattar jag verkligen.

Likes

Comments

Första dagen på sommarlovet det är någorlunda bra väder ute, så nu ska jag försöka på en liten en bränna. Wish me luck!

Likes

Comments

Nya shorts från under armour och de är så mjuka och sköna. Tror jag köpte de för 249:- på stadium vilket jag tycker är ett bra pris för ett par shorts. 

Likes

Comments

Oj, nu var det ett tag sen jag tittade in här. Skolavslutning, midsommar, firat mormor, jobb är lite vad som hänt medan jag inte varit närvarande. Men nu ska vi se till att starta upp bloggis igen med uppdatering.
Startade dagen med en PW/löptur på 5km ÄNTLIGEN! Efter 2 månader med krångel med hälsenan börjar det äntligen släppa så nu kan jag äntligen börja löpa igen, som jag saknat det. Ska även börja ta tag i min kost igen som jag slarvat med under en längre tid, så ska börja använda min träning- och kostdagbok igen. Känns så skönt att vara back on track igen.


Likes

Comments