Postad i: Föräldraskap , Tankar, Vardag

Ja vi har det fantastiskt bra här i Spanien! Noel verkar trivas jättebra och har till och med badat i havet vilket jag inte alls trodde skulle gå! (Han är rädd för vågor). Man fick bära ut han en bit sen simma han och skratta så glatt! Idag blir det nog en tripp till Marbella och kika stränderna där. Med andra ord vi mår bra och har en super mysig semester ☀️

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Studier, Tankar, Vardag

I helgen som var åkte vi till Gävle och handla kök och vitvaror. Så allt som behöver vara beställt och klart innan resan är gjort och nyckeln är nu lämnad till elektriker. Skönt. Än så länge håller tidsplanen men när vi kommer hem efter semestern så blir tiden dyrbar och det gäller både på skoluppgifter till renovering.

Äntligen åker vi. Två skoldagar i Sundsvall hann jag med och det känns skönt. Missar två seminarium som jag får göra om senare. Men semester känns välbehövligt i den här stressiga vardagen. Nu ska vi bara koppla av och inte tänka på nått annat ☀️

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Studier, Tankar, Vardag

Det är så mycket som händer här hemma nu så tiden finns inte till att sätta sig ner ibland. Men som många redan vet så har vi köpt hus!! Närmare stan, närmare jobbet och närmare till förskolan. Det känns otroligt bra. Mitt första hus. Känns sjukt.

Det är total renovering som står på schemat. Vi har redan rivit ut det mesta men allt sånt ska vara klart innan vi åker☀️

Skolan är i full gång och det känna bra trots att jag inte suttit många timmer med det. Det gäller att vara effektiv den tiden man väl sitter. Just nu kommer det vara mycket under hösten. Det är jobb, skola, hälsa/träning, renovering, familjen. Ja det blir många bollar i luften. Men samtidigt är det inte så för alltid heller det är inte alls långt kvar tills allt är klart med skola och renovering. Känns skönt och så länge man har målet framför sig så klarar vi det.

Noel har haft hemsk feber den här veckan. Riktigt högfeber 3 dagar men nu början han bli sig lik igen. Redan igår visa han tecken på att han börja bli frisk (han åt lite pasta). När han blir så här dålig så äter han inget. Han har fått i sig mer idag än igår iaf, men det är mest frukt, pålägg och klämmisar som går i även idag. Däremot är han pigg och leker som vanligt och ingen feber sen igår morse så det känns skönt.

Det känns ändå skönt att feber kom den hör veckan och inte nästa när vi åker, det hade varit lite jobbigt. Det ska bli skönt med lite semester bara få njuta och koppla av ett tag och bara få vara med familjen. Guld värt 💛

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Studier, Tankar, Vardag

Första inneveckan är gjort. Känns skönt att vara igång igen. Börja på lite grann i helgen annars har vi bara tagit det lugnt. I fredags kom Sanna och Emil med lite tapas. Supermysigt och blev en skön lugn kväll.

Skicka även in salivprovet idag till Tobiasregistret. Har man tur kanske man kan hjälpa någon ❤️ Peder och Veronica med barn kom även hit ikväll och käka tacos såååå gottttt.

Imorgon väntar andra spännande saker, så förväntansfull! Men det får ni veta en annan dag ✨

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Tankar, Vardag, Studier

Veckan har gått undan som vanligt. Det hinner inte hände så mycket när de går så fort. Haft mysiga morgondagar då mini vaknat tidigt alla utom en dag. Vi har till och med hunnit kika lite på tv en av dagarna. Till och med en kopp te hann jag med en morgon. Vad händer liksom. Hamn iväg till gymmet på onsdag när jag sluta tidigt. Blev lite ben/rumpa och mage. Sprang lite också men vill mest bara få upp lite flås före så blev inte speciellt långt. Sprang även lite efter också. Kändes så konstigt att inte springa som jag gjort tidigare inför tjejmilen. Har ju inte riktgt satt upp ett nytt mål än. Men vill ändå ta det lite lugnt efter helgen som var. Har även börjat jobba heltid igen så kroppen är inte inställt än känns det som. Har varit så trött.

Ikväll blev vi bjuden på käk hos Patrik och Jossan, supergott å sååå mysigt. Löve it. Imorgon blir det en lugn förmiddag, ska kika lite i studiehandledningen då även skolan har börjat den här veckan men har inte orkat kika nå på det än. Blir nog en lugn lördag iaf på förmiddagen. Skönt.

P.S älskar min stickade tröja sååå skönnnnn

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Tankar, Vardag

I tisdags fick jag lite planering gjort inför skolstarten. Det var så skönt. I lugn och ro med en kopp te. Noel var väldigt lugn också. Han har nu varit inne i en period när humöret inte är det bästa. Han blir så arg för det minsta lilla och allt ska ske på en sekund. Å han har en sådan stark vilja. Men så lätt ge vi oss inte. Här om dagen fick R bära ut han från affären för att han ville ha en hundleksak, när vi sa nej skrek han så hela butiken undra nog vad som hände. Det var bara att ta han och gå ut så fick dom sitta i bilen ock vänta tills jag var klar. Jag förstår inte, han borde ge sig snart då det pågått i några veckor.

Iaf tisdagen bestod även av ett löppass som kändes mindre bra. Men 6 km blev det iaf. Det börjar kännas lite i knäna så det blir till att vila tills på lördag. Två dagar kvar bara. Känns mig inte alls redo än men det ska bli kul. Jag älskar att springa nu mer än vad jag tidigare gjort så det är ju positivt.

Idag har vi varit ledig Noel och jag sista veckan innan jag går på fullt schema igen. Känner lite stress över skolan redan men måste försöka lugna de tankarna. Det kommer bli mycket den här hösten känner ja, men snart är det klar. 2 år. Det är allt jag ser nu, bara 2 år kvar.

Vi jag mest myst idag, åkte förbi hanna och barnen en sväng sen har vi bara tagit det lugnt. Det har varit en riktigt latis-dag idag. Det kan man behöva ibland. Noel har varit däremot på viset. Kastat saker, bitis (han som ett tag sluta med det), och allmänt förbannad. Han har kastat klossar som bara föll ihop när han försökte bygga, han har kastat böcker som han inte lyckats bläddra i och även om man försöker hjälpa honom eller få han att lugna humöret lite blir det vara värre. Ibland förstår jag inte alls vad det är han vill. Det är kanske bara en jobbig period för honom just nu. Det är mycket nytt igen. Ny säng, pappa är hemma varje dag, förskolan har börjat igen osv. Det kan verkas som små saker för en själv men för honom kan det känns som väldigt stora.

Sen är han i en ålder när det händer mycket. Det är säkert så mycket känslor att han inte vet hur han ska hantera dem. Det gäller ju att man ändå som förälder bekräftar känslorna, att sätta ord på dom. Sen om han gör något fel som att bitas måste man ju förklara att det är fel men är han bara arg så får han vara arg. Han måste ju samtidigt få upptäcka alla dessa känslor. Sömnen hans har inte heller varit den bästa den här veckan varje kväll klockan 22 vaknar han. Lill hjärtat vårt. Nu sover han med oss men vi försöker natta honom i sin säng så får han lägga sig med oss när han vaknar. Nu sover både Noel och R. Det blev ety väldigt långt inlägg, men ibland måste man få skriva av sig. Det är så otroligt skönt, speciellt när det varit en jobbigt period med Noel. Man ser det på ett annorlunda sätt liksom mer än så kan jag inte förklara men känslan känns bra. Nu ska även jag ta och sova lite, mini vaknar säkert tidigt imorgon också, Lillhjärtat❤️

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Tankar, Vardag

Förra veckan gick otroligt fort. Hann inte ens med den känns det som. Jag och Hanna träna för fullt kändes det som även syrran hängde jag på en dag och då fick även Noel vara med en stund. Noel gick feber på fredagen så vi låg i båten och myste hela kvällen nästan framför lite barnprogram. Sen somna han och vakna helt pigg. Superkonstigt. På lördagen åkte vi till Axmar som alla andra lyskvällar. Vi åkte ut till korsmäss och tände lite marschaller. Det blev jättefint men inga bilder tog ja tråkigt nog.

På söndagen hängde ja och Noel med Hanna till Gävle och handla på Ikea. När vi kom hem var vi helt sluta efter all stress men jag tror vi fick med allt vi behövde. Senare då på kvällen gick vi ut och käka med Camilla och Rs syskon då hon fyllde år. Jättemysigt och godmat fick vi.

Måndagen igår gick också fort. Allt gick så smidigt och fort när R är hemma. Jag och Sanna åkte in och träna lite överkropp på gymmet vilket känns idag. Svängde även förbi Hanna på vägen hem. Tur jag har henne som har lite koll på skolan, tycker det är lika svårt varje år att hitta allt jag behöver men nu har jag nog det mesta. Däremot blev stressen upp till skyarna. Inget kändes så superbra. Men men det löser sig.

F.

Likes

Comments