View tracker

Postad i: Hälsa, Föräldraskap , Vardag

Igår gjorde jag min sista praktik dag. Det känns lite sorgligt att jag inte ska dit på måndag igen. Igår klev jag upp tidigt medan grabbarna sov och gjorde lite morgon yoga sen vakna Noel och vi myste i soffan framför julkalendrarna. Han sitter så stilla nu när vi tittar på det så mysigt.

Igår kväll kom Patrik och Jossan förbi vilket var jättetrevligt. Även Matilda kom förbi en sväng. Igår började jag känna av halsen igen. Har inte varit sjuk sjuk under hela praktiken men inatt har halsen gjort nå fruktansvärt ont. Inatt har även Noel haft en dålig natt. Han har vaknat hela tiden och var vaken i nån timme så jag och R turades om att vara vaken med honom. Klockan 8 gick vi upp och gjorde lite te och frukost till mig innan julkalender började. Nu sitter vi kvar i soffan och bara myser. Vet inte om vi kanske åker till Bollnäs och kikar på handboll vi får se hur jag mår.

F.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Vardag

Idag har det varit som vanligt babysim och ofta kretsar allt runt det på onsdagar. Känns som allt måste anpassas efter det. Men det är tur vi tycker det är kul!
Noel har blivit jätteduktig på att simma med armkuddarna och vill ha dem på hela tiden. Däremot har han alltid öppen mun när vi badar så han sväljer väldigt mycket vatten. Den där lilla tungan hänger ut hela tiden.

Dyka tycker fortfarande jag är lite otäckt då han som sagt har munnen öppen och ibland glömmer han att stänga den vilket resulterar en kallsup. Det låter ju så otäckt också när de får kallsup. Men lika glad för det är han när det släppt!

Han har blivit en liten mysare nu på senaste tiden vilket är något iaf jag tänker ta vara på! Vi satt en längre stund i soffan idag och han kramades hela tiden. Så mysigt!

Har hunnit med och träna lite idag också. Inget avancerat men det var väldigt längre sedan det hände nu. Blev lite styrketräningen tsm med Noel och efter nattningen gjorde jag lite yoga. Det är så härligt med yoga ska nog börja göra det varje kväll för nu läre jag somna så fort jag lägger mig. Nattningen gick även idag jättebra ca 15-20 minuter så hoppas det håller i sig! Nu ska jag krypa ner bredvid mini och inatt blir vi ensamma då R blir kvar på jobbet. Lite tråkigt faktiskt för det är ju så mysigt när vi allihopa myser i sängen ❤️

Natti, F.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Föräldraskap , Vardag, Tankar

Sista veckan av praktiken har börjat och det känns lite sorgligt faktiskt. Så mycket man lärt sig och kommer ha med sig i kommande arbetet!

Däremot har nya dörrar öppnats och jag skrev på papperna igår för det nya jobbet! Jag är så glad och det känns som att jag kommer trivas till 1000! Tänkt att jag ska få möjligheten att jobba med det jag älskar känns fortfarande lite overkligt men otroligt spännande, speciellt så här efter praktiken.

Jag och Noel har haft problem med nattningen ett tag och det är bara R som lyckats nu på slutet. Men idag bara för att jag beklaga mig idag till Hanna om hur jobbigt det var så skit det som smort idag! Vi amma som vanligt och när han börjar gnissla tänder tog jag bort bröstet och la dit hans snuttisar och Ninen. Vi låg och lyssna på blinka lilla stjärna och han gosa ner sig i snuttisarna sen somna han. Bara så där. Har nog nästan aldrig hänt. Han låg still och bara somna. Helt otroligt om ni frågar mig så det sällan händer mig. Men nu sover han så sött så.

Har fått i mig lite käk framför teven innan även jag kryper till sängs. R jobbar eftermiddag och kommer hem inatt så lite ensamt känns det ju nu när mini sover. Lite skönt också hehe.

Natti, F.

Likes

Comments

Postad i: huset, Inredning

Idag kom resten av de vi inhandlade i Gävle igår upp på vägen! Nu börja det känns lite mer hemtrevligt i köket. Vi bjöd mamma, pappa och syster på middag idag så vi har haft en mysig söndagskväll.

R fick natt Noel inatt då han bara stökar med mig nu. Kanske vi ska börja med att han får natta efter att jag ammat klart han somnar inte längre vid bröstet. Eller jo han somnar men han vill inte aldrig släppa och efter ett tag ligger han bara och nafsar/biter och det är inte så mysigt nu när han har tänder ska ni veta. Så R får nog börja natta honom när vi ammat klart tills den här fasen är över.

Han har lite olika perioder så vi får hela tiden byta tänk känns det som. I början skulle det ammas till sömns, sen var det sjalas som gällde, sen buffa, sen sova i egen säng, sen byta till vår säng igen, ja allt har vi nog hunnit med att prova under dessa 9 månader. På ett sätt tycker jag det ä skönt att R kan natta honom. Förut var det bara jag som gällde och det blir ibland jobbig. Som nu hann jag ta en relativ lång dusch och när jag kom upp hade mini somnat. Underbart. Ingen kan nog förstå (eller jo alla mammas) hur skönt det är att ta en lång dusch ensam. Helt underbart var det.

Nu är klockan väldigt mycket och Noel vakande självklart typ nyss men han somnar nog om fort. Vi gick precis och la oss då vi kikat på tv. Brukar aldrig vara vaken så här länge men de senaste kvällarna har det blivit sent. Klockan står på 5 så ska försöka hinna sovs nån timme i alla fall!

Natti, F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Vardag, huset

Andra ljuset är nu tänt och till och med en dikt fick lilleman höra. Sovmorgon blev det till och med samt en bra nattsömn. Efter frukost åkte vi iväg till Lövskär för att knäppa lite julkort med bästa gudmor. Jättemysigt och jättefina bilder blev det. Några bilder kommer upp på bloggen senare!

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , huset, Inredning

Idag blev det en dag i Gävle med lite shopping. Jättemysig familjedag och kändes som det var första gången vi inte stressade i affärerna. Så skönt och vi hann med mycket. Efter lunch börja R känna sig febrig igen och kände på pannan hans som var stekhet. Fattar inte varför hans feber inte försvinner. Noel är i alla fall My ler piggare och har nu bara lite slem hosta men annars är han pigg och glad.

När vi kom hem la sig R i soffan för att vila med jag försökte plocka lite. Blev inte mycket så jag också var trött så vi har nästan spenderat hela kvällen i soffan. Noel somnade vid 9 tror ja, även jag somnande så vet inte riktigt. Andra gången jag somnar vis nattningen Hahah. Vakande vid 10 så vi gjorde lite mys och kikade på så mycket bättre.

Blir snart att krypa ner i sängen känns som det blir tidigt morgon imorgon.

F

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Vardag, Inredning

Äntligen är vi hemma igen. Vi flyttade hem igår ikväll så det hann inte med så mycket. Åkte på affären för att handla det viktigaste sen ner i sin egna säng. Jag gjorde även lite städning och börja pynta lite jul så mysigt!

Idag har Robin och Noel bara varit hemma då de båda är sjuka. Är säkert jag som dragit hem lite "basilusker". Noels feber är i alla fall borta men han är fortfarande lite snorig och raslig i halsen. Men han är mycket piggare nu lillgubben!

Fick även upp gardinerna med lite hjälp av svärmor och hängde upp Noels julkalender. Idag fick han öppna sitt första paket. Han är verkligen intresserad i paketen men om saken är må intressant är en annan sak. Är nog mest jag som tycker det är roligt trots att det blev lite stressigt. Har ju försökt köpa lite praktiska saker sånt han behöver och sånt han tycker är kul typ babblarna, hjul och sånt som låter Hahaha.

Nu ska vi mysa i soffan till Svartsjön, mini somna precis så hoppas han får sova bra inatt då det har varit lite stökigt de senaste dagarna.

F.

Likes

Comments

Postad i: huset, Vardag, Tankar

Igår blev sista vägen klart och sovrummet är genomstädat! Så idag ser det ut som att vi kan flytta hem igen❤️

Efter praktiken tänkte jag försöka åka dit och tvätta lite, bädda rent och börja städningen av vardagsrummet/hallen. Noels rum får bli sär vi ställer allt porslin och allt vi haft i skafferiet tills vi har målat och renoverat luckorna. Men nu är det slut på damm och inte alls mycket kvar! Kylen har kommit och diskhon ska pappa hjälpa oss sätt in idag. Äntligen ser man ett rätt så färdigt kök!

F.

Likes

Comments