Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Tankar

Denna vecka har gått så sjukt fort. Alltså det är torsdag imorgon. Känns inte alls som det. Idag har jag fått väldigt mycket gjort. S Å S K Ö N T.

När jag och Noel kom hem käka vi middag och plocka lite. Noel var hemskt gnällig/ledsen pga han trötthet. Gud va trött lillfisen var. Blev lite bättre när vi satt på musiken under tiden jag träna. Noel stod glatt och dansa bredvid. Blev en lång dusch efter det och sen nattning för Noels del.

Han somnade runt 8 och sen dess fram till nu har jag suttit med skolarbeten. Men har fått väldigt mycket gjort. Har börjat på alla uppgifterna iaf utom en och några ska fixas lite med referat samt avslut sen så är det klart å! Klapp på axeln!

Nu ligger även jag ner bäddad i sängen och ska försöka sova lite innan klockan ringer igen.

Natti, F.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Studier, Tankar

Alltså dagarna går såååå sjukt fort. Att jobba, plugga och ha småbarn är ett heltidsjobb haha. Ibland brukar man tänka tillbaka innan Noel och jobb/högskola, vad gjorde man då med all tid? Men skulle aldrig byta bort det.

Har varit lite stressad den här veckan och grubblat över saker så har inte varit på bästa humör haha. Så kan det va ibland. Man är inte mer än människa.
Har märkt alla Noels kläder idag inför förskolestarten! Är så nöjd med förskolan och hoppas Noel tycker desamma! Ytterkläderna är kvar att märka men sen så är det bara lite småfix kvar. Man får även ta det som det kommer.

Igår fick jag en del plugg gjord iaf, R är på hockey ikväll så när Noel har somnat tror jag att jag ska krypa ner i soffan och skriva lite. Känner att jag lagt upp det dåligt inför denna kurs, så här slarvig har jag nog aldrig varit. Så måste skriva en lista så jag har koll på allt.

Noel käkar lite kvällsmackan innan vi tar en dusch och hoppar i säng. Han har haft feber men har varit feberfri idag däremot är förkylningen och hostan kvar. Hoppas han blir 100% frisk snart ❤️

F

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Studier

I lördag gjorde jag en lite förändring på håret och blev sjukt nöjd! Lite kortare och lite ljusare 💇🏼

Blev mello mys med Matilda efter systers kalas och även lite pluggande. Skicket flow jag har på helgerna både lördag och söndag satt jag nån timme och är typ klar med uppgiften. Man behöver inte mer än 3 dagar haha.

Idag sluta jag tidigt så R och Noel vila när jag kom hem. R hade städat idag. Så skönt. Så jag passa på att tvätta lite och plocka undan disk i köket. Känner nig lite rastlös nu då jag inte har nått att göra. Är även med i en 30 dagars utmaning så ska köra ett till träningspass idag men blir nog när Noel somnat. Vad hittar man annars på på eftermiddagar? Vädret är ju inte heller så inbjudande..

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Vardag, Tankar

Igår blev det tjejkväll med goa gamla vänner❤️ jättemysigt och trevligt var det! Hoppade krogen denna gång då jag var helt slut både i kropp och huvud. Bihålorna gör fortfarande ont så att jag till och med använder nässpray (något jag aldrig tar). Men var tur att jag åkte hem tidigt då Noel vakna 6.15... så jag klev upp med honom då.

Idag fyller min fina syster år så vi ska fira henne. Sen tror ja jag och Noel ska mysa till mello ikväll. R ska iväg med en kömpis så vi ska ha mor och son mys!
Noel gick även se vattenskotern idag och Gud va han läska sig, lycklig unge. Synd bara att han är lite för liten för att åka än. Men om någon sommar kan även han få åka med!

R och jag är på väg in till stan medan Noel gick stanna hos mamma och pappa. Ska även klippa mig idag. Blir nog en stor förändring, hoppas ja. Nu blire "mammapage"!

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Hälsa, Tankar

Idagharvi kalasat för bästa killen! Han tack för alla fina presenter, så fin familj och fina vänner vi har!

Nu ligger vi i soffan och ser på Melodifestivalen. Noel är inte alls trött vilket kanske på dagens socker han stoppat i sig... lite trött börjar han bli tror ja i alla fall. Men tårta måste man ju får när man fyller 1 år!

Jag känner fortfarande sjuk och har gjort hela veckan. Igår var det nog som värst, huvudet kändes som det skulle sprängas och har sådan värk i munnen/tänderna. Fick konstaterat att jag biter ihop tänderna. Därför får jag ont i munnen. Vi var även på hockey igår vilket var jättemysigt och fick en härlig prata stund med Veronica. Känns som det var länge sedan jag faktiskt prata med någon om helt vanliga vardagssaker.

Har lite skolarbeten att ta igen också men har haft mycket den här veckan eftersom Noel fyllt år och det har varit något varje kväll. Så får nog sitta hel dan imorgon. Orkar inte stressa för mycket över det. Tycker kursen är svår. Har inte riktigt fått grepp om den känns det som vilket gör det ännu jobbigare. Men man kan inte göra mer än sitt bästa och tänker inte lägga för höga krav på mig själv. Ett problem men munnen är just för att jag är stressad, ja biter ihop tänderna så nu är det nött på vissa ställen för att jag biter ihop så hårt. Fick munngympa av tandläkaren i fredags och om jag inte blir bättre kommer jag få bettskena, läckert sörru.

Nä nu ska jag försöka slappna av och knapra lite mera alvedon innan hjärna blöder🙋🏼

F.

Likes

Comments

Postad i: Föräldraskap , Vardag, Tankar

Noel fick finfrämmande i måndags och öppnade jättefina paket! Ett pussel, en Ruben docka (Charlie), lite kläder och en cykelsits eller vad det heter! Nu kan vi cykla tillsammans i vår/sommar!

Idag var vi på BVC för 1 års kontroll! Han har gått upp lite i vikt i alla fall och längden har verkligen tagit rot.

Vikt: 10, 910kg
Längd: 77 cm

Han var 74cm för två månader sedan så han är växt lite. Skönt att allt såg bra ut och han är frisk som en nötkärna! Noel gick även två sprutor idag och det gick väldigt bra. Klart han blev ledsen men mer surig och det lät som han klaga mest. Gick över på noll och ingenting.

Ikväll vankas det bio med mina kära vänninor. Gud va gammalt det lät. Men vi börjar väl bli i den åldern Hahah.

F.

Likes

Comments