Godmorgon alla fina!
Idag måste jag ta tag i livet och plugga till min omtenta som är om en vecka. Har bara 1 år kvar(!) på högskolan. Helt sjukt va tiden går fort. Ska bli så skönt att lämna skolan bakom sig snart. Jag är verkligen inte skapad för att sitta i en skolbänk hehe. Tur jag har så fina människor runt omkring mig som alltid stöttar och pushar mig när jag bara vill sluta.
Tack så mycket för de! <3

Bjuder på en bild på mig och Madde från midsommar. Som jag saknar denna donna trots att de inte va så länge sen vi sågs.

Ha en bra dag! Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon från en trött tjej.
Gårdagen kan man väl säga att man mådde som man förtjänade. Men lördagen blev lyckad så de var de väl värt. Fick träffa många saknade vänner och hade riktigt roligt. Men igår hade jag baksmällan från helvetet + att jag skulle jobba. Men de fick bli mind over matter och kämpa sig igenom dagen.
Nu ska jag snart ta mig upp ur sängen och ta tag i livet som tydligen inte stannar bara för att jag är trött. Idag står plugg och ärenden på schemat.

Hoppas ni får en bra dag! xoxo

Likes

Comments

Hej mina fina!
Hoppas ni har en lika bra dag som jag. Idag blir de utgång och är nog liiite övertaggad hehe. Ska bli så kul att träffa alla kompisar samtidigt och att göra något roligt efter en hel sommar av bara jobb. Längtar!

Längtar dock ännu mer till att kunna gå hem till min EGNA länghet och däcka i min nya säng som jag beställde i veckan. Den är från Mio och är 210(!!) cm bred. Hur skönt! Har alltid velat ha en stor säng så nu när det va dags för en ny så slog jag på stort (bokstavligen). Framför sängen kommer den vita byrån stå med de två tavlorna ovanför. Kommer bli så bra tror jag.


Ha en bra kväll nu! xoxo

Likes

Comments

Vardag

Hej alla glada! Jag har bestämt mig för att börja blogga nu när jag köpt en egen lägenhet som ska renoveras och inredas. Så denna blogg kommer mestadels inrikta sig på inredning men även på mitt tråkiga men hektiska vardag. I år kommer jag jobba, träna, studera och renovera samtidigt som jag försöker komma på fötter igen efter en jobbig sommar. Det kommer bli en blandning av lite av varje helt enkelt.

Likes

Comments