Förlåt förlåt förlåt!
Jag vet att jag varit borta väldigt länge utan att ens kika in och säga varför eller hur länge. Ber verkligen om ursäkt och känner verkligen dåligt samvete när jag ser att de är folk som fortfarande är inne och kollar. Jag har haft supermycket med lägenheten, tentor och andra skolarbeten som helt enkelt tagit upp min tid.
Men så är de ibland, livet kommer emellan och man måste prioritera.

Och nu när jag är tillbaka så är de bara massa tråkigheter jag har att dela med mig av ändå. Kul att läsa min blogg va...

Känner mig så nere verkligen. Det känns som att jag inte finner någon glädje i något och jag mår bara dåligt över de människor som brukar göra mitt liv bättre men som inte längre finns där. De känns som att jag förlorar mer och mer hela tiden och jag kan inte göra något åt det. Jag försöker varje dag att bli en bättre människa (vilket jag hoppas att alla försöker) men det ger inga resultat. De som är förlorat kommer inte tillbaka och jag går bara ner mig mer och mer. Jag har så många bra människor runt omkring mig men de känns som att jag sitter fast under en stor sten som är för tung för dem att lyfta. Som att jag själv behöver lyfta den men har slut på bamses dunderhonung (bästa sättet att beskriva det på).
Men förhoppningsvis så får jag snart kraften tillbaka innan jag kvävs där under stenen. För vissa dagar känner man verkligen för att ge upp.

Hoppas de är bra med er iallafall.
Xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej alla trötta ;)
Här kommer en snabb uppdatering med... trumvirvel... några snapshots från dagen!
Jag spenderade hela dagen bokstavligt talat att plugga geoteknik och fick ett tal gjort (hur är det ens möjligt?!). Det var till ett nytt grupparbete så nu är de bara att hålla tummarna att skiten blev rätt också. Men kvällen blev desto bättre när jag fick hänga med mina fina vänner OCH kolla på Harry P(!). Jag har sagt det förut och jag säger de igen, Harry Potter in my heart <3. Det blev godis från hemmakväll (Sveriges godaste godis) och mys hos Sarah. Kan man få en bättre måndag? Svar nej.

Hoppas eran vecka började lika bra som min.

xoxo

Likes

Comments

Lampor från Mio, IKEA & Royal Design.

Förlåt igen, jag har glömt att fota från dagen... Men dagen är inte slut hehe.
Men jag har åtminstone fått mycket gjort tycker jag. Jag har nämligen köpt lampor till alla rum utom sovrummet. Känner mig lite stolt faktiskt eftersom lampor är det som jag tycker är svårast i ett hem. Men nu är det nästan klart och nu ska de bara på plats. 

Har ni några tips på lampor till sovrummet?
Jag vill ju ha en fin Eos lampa (fjäderlampa) men gruvar mig lite för hur dyr den är... Vi får väll se om jag hittar någon annan eller om de blir den tillslut ändå.

​xoxo​​

Likes

Comments

När lönen precis trillat in och man glömmer att man är student så in de lätt bli lite shopping hehe. Men jag har en bra ursäkt för jag har äntligen hittat en lampa jag vill ha. Just lampor har jag haft så svårt att hitta så är så nöjd och förväntansfull. Denna ska hänga i köket tänkte jag men den skulle även passa i vardagsrummet. Så vi får väl se var den hamnar tillslut.

Jag klickade även hem två stora 50x90 kuddar till sängen och en gardin till vardagsrummet. Så nu är de bara att hoppas att allt blir lika bra som jag tänkte mig. Men tyvärr kommer vi inte få svar på de fören om ca 1 månad.. Men de går framåt åtminstone. Nu ska jag sova eftersom klockan precis passera tre(!). Vad gör jag ens vaken haha?

xoxo

Likes

Comments

Hej alla fina!<3
Tänkte att jag skulle checka in lite snabbt innan jag börjar jobbet. Kom på mig själv hur sjukt tråkiga mina inlägg måste vara när jag aldrig lägger upp några bilder från dagarna. Det ska de bli bättring på. Jag ska ha de som mål iallafall att visa er mer istället för att bara lägga upp en massa texter. Hur låter de?

xoxo

Likes

Comments

De var dagen då D bestämde sig för att lämna mig. Ingen idé att jag försöker förklara för er hur jag mådde eller kände för de kommer aldrig gå att sätt ord på. Men jag hittade iallafall en text bland mina anteckningar som jag skrev någon dag efter som jag känner att jag ör redo att dela med mig av. Mestadels för att se hur långt jag kommit på bara 4 månader.

19/6-2017
Jag kan inte andas. Tårarna rinner fortare än jag hinner torka bort dem. Mitt hjärta brister. För inom mig vet jag redan svaret som jag så spänt går och väntar på. Han kommer lämna mig. Han är inte längre kär i mig och kommer nu att lämna mig. Mannen i mitt liv, pappan till mina blivande barn, han som skulle bli gammal och grå med mig och vi skulle leva ett långt liv tillsammans fattar nu beslutet att lämna mig. Vad gjorde jag för fel? Varför såg jag inte tecknen? Varje dag är ett maraton sen den där eftermiddagen den 16/6. Jag kämpar varje dag att inte tappa hopp och inte bryta ner mig själv för mycket. Bit för bit känner jag att den jag är försvinner. För den jag vuxit till att bli är en del av honom.
Jag försöker omringa mig av människor som älskar och stöttar mig. Dem som säger att allt blir bra hur de än slutar. Att detta bara är en del av livet och att jag fortfarande är ung och har hela livet framför mig. Som om de skulle betyda nått. Jag visste vad jag hade framför mig. Jag hade en plan. Nu är de enda jag vill göra är att skrika till dem att de kommer inte bli bra! Att om han lämnar mig rasar min värld samman, den som jag byggt med honom. Hur de än slutar så förlorar jag. För något har fått han att tvivla från början. Även om han inte lämnar mig nu så kommer jag alltid undra. Vad fick han att tvivla på oss? Tappa tron? De jag är, den jag är, de räcker inte längre. Han behöver mer eller något annat som jag inte längre kan ge honom. Jag vill att han ska vara lycklig. Lämnar han mig vill jag att han ska hitta lycka någon annanstans, hos någon annan. För jag älskar han fortfarande och han är fortfarande den person som betyder mest i mitt liv. Han jag skulle dö och döda för. Han kommer alltid var en del av mig och jag förhoppningsvis en del av han. Det enda jag kan hoppas på nu är att jag överlever den smärtan som jag aldrig kunnat föreställa mig. Att kunna gå vidare och släppa taget innan han träffar någon ny. Vara god för hans skull. Fortsätt vara hans bästa vän. Bryta mitt löfte att alltid vara ärlig mot honom och aldrig dölja mina känslor eller ljuga. Utåt kommer jag vara stark och alltid sätta hans känslor före mina egna. Men skenet bedrar. Jag är inte stark. Jag är inte okej. Jag har gått sönder och den enda som kan laga mig är han.
Det låter som att allt hopp är borta trots att de finns lite kvar i den där hemska ovissheten. Och de sista som lämnar människan är hoppat va?

Jag saknar han fortfarande såklart men jag låter de inte längre styra mitt liv. Jag gör saker för mig själv och står på egna ben, och jag trivs med det. Att ta dagarna som de kommer och att framtiden är obestämd skrämmer mig inte utan gör mig istället lycklig och förväntansfull. Jag skulle vilja skriva ner alla ställen jag skulle kunna tänka mig att bo och sen bara dra lott och se var jag hamnar. För jag är verkligen öppen för allt och inte bunden till något. Lägenhet, familj och vänner finns alltid kvar och de gäller förhoppnings vis även D. Någon gång ska vi nog hitta tillbaka till varandra som vänner och återigen skratta som vi gjorde förut. Men just nu är tiden inte rätt och de är okej. Det är varken bra eller dåligt utan bara okej. För så ser livet ut just nu.

xoxo

Likes

Comments

Hej efter en sååå lång dag.
Som jag kanske nämt tidigare håller vi på med ett grupparbete som vi äntligen(!!) skickade in idag. De har verkligen hängt som ett tungt moln över mig och skolan har blivit riktigt betungande. De personer som vanligtvis gör mina dagar där gör nästan att jag får ont i magen att gå dit. Inte alls kul. Men som sagt så är de på sluttampen nu och redovisningen är på torsdag och efter det är de äntligen över.

Efter de väntar de en veckas ledighet från skolan som kommer fyllas med tentaplugg tills mitt huvud ramlar av. Så om jag är lite frånvarande eller bara uppdaterar på kvällarna (som jag oftast gör) så är de för att skolan tar upp 90% av min tid tyvärr.

Bjuder på några inspirerande quotes som ibland hjälper mig genom dagarna då jag egentligen vill ge upp.

xoxo

Likes

Comments

Hej alla nattugglor!
Jag skulle verkligen behöva lite tips och idéer till en väldigt tråkig grej i lägenheten, nämligen förvaring. De grejer som söker en bra plats i mitt nya hem är tvättkorg, vattenkanna, min steamer och sopsortering. Var gör ni av dessa grejer? Jag kan verkligen inte pussla ihop det. De finns helt enkelt ingen plats för dessa tråkiga saker.
Men har ni några tips så uppskattas all hjälp <3

Likes

Comments

Jag överlevde gårdagen!
Hade ju en riktigt dålig dag igår när de gäller otur om man nu kan kalla de så. Så mycket som gick emot mig igår så tror jag nog att de var lite mer än bara otur. Universum som inte tyckte jag hade de svårt nog kanske? Jaja dagen är över och jag överlevde trotts alla motgångar.Men under en dag så lyckades jag ramla ner för en stentrappa (så har nu en stor bula och blåmärke på höften), inbrott i källaren, bilen krånglade och jag glömde ta med min dricka till förfesten. Men kvällen blev lyckad åtminstone och den slutade inte fören fram mot 6 på morgonen. Så idag har jag sovit och tagit de lugnt hela dagen och bara återhämtat mig efter gårdagen.

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens utmaningar, man vet ju aldrig vad som kan hända.

xoxo

Likes

Comments

Usch vilken hemsk dag!
Den här dagen har lyckats bli riktigt dålig redan innan kl 6 på morgonen. Och hur är de ens möjligt?! Jo för någon/några idioter har brutit sig in i källaren hemma hos min pappa (där jag bor just nu) och snott diverse saker från alla förråd där nere. Varför kan folk inte lära sig skillnaden mellan mitt och ditt?
Och när dagen redan börjat dåligt kan den ju lika gärna fortsätta så tyckte universum. Så nästa grej är att jag vevar ner rutan på bilen för att få bort frosten (efter jag värmt bilen såklart) och då går rutan inte att veva upp igen. Efter mycket våld lyckades jag få upp den när jag väl kom fram åtminstone. Fördelen nu är att de bara kan gå uppåt från och med nu. Eller?
Tur de finns alkohol som löser de flesta problem hehe.

xoxo

Likes

Comments