Hej på er! Efter en grymt jobbig skoldag med 3 jättelånga lektioner får jag äntligen umgås med älskade Emma. Hon går inte kvar i min klass utan är bara med på mattelektionerna så blir att umgås på fritiden. Nu ska vi äta lite sallad och bara umgås, ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Usch vad den här dagen har känts jobbig. H har ju varit sjuk i en evighet och inte hjälpte det att han nu skulle iväg och åka skidor i några dagar.
Åkte till honom igår efter att jag kom hem från dopet och såklart somnade jag direkt och fick alltså ingen tid på mig att umgås med honom. Är så arg på mig själv för att jag inte höll mig vaken och blev så frustrerad när jag vaknade och insåg det.
Jaja, nu är det bara att stå ut tills han kommer hem.
Jag må ju vara världens jobbigaste flickvän, men egentligen är det ju bara av kärlek.
Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag proppmätt uppe i morfar och Maggis lägenhet efter att ha ätit en jättegod ceasarsallad. Blir alltid så lycklig och glad över att vara hemma i Linköping och känns alltid lika tråkigt att åka härifrån, så får bli snart igen.
Ha det bra!

Likes

Comments

Hej! Nu är dopet slut och det var hur mysigt som helst. Jag har en såpass liten släkt så när vi väl samlas är det hur kul som helst eftersom det blir min familj, farfar, hans bror och min kusin. Resten var från min kusins tjejs sida och min kusins mammas sida.

Nu ska vi åka och hälsa på min morfar som bor i Lambohov i Linköping när vi ändå är här vilket också är hur skönt som helst eftersom vi inte träffar de ofta heller. Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är vi framme i Linköping och ska alldeles straxt på mitt kusinbarns dop, hur kul som helst eftersom det är min enda kusin jag har.
Vi passade även på att åka o hälsa på farmor och lägga blommor på hennes grav.
Imorgon skulle hon fyllt 83 och saknaden är lika stor som för snart 3 år sedan.
I framtiden (när jag lyckas övertala mamma) ska jag tatuera in en tatuering för henne.
Uppdaterar mer sedan, ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det äntligen fredag och snart helg vilket vi välkomnar med lite fredagsfika. Idag har jag inga speciella planer bortsett från att umgås med min sjukling idag, att H aldrig blir frisk asså..
Imorgon ska jag även på dop eftersom mitt kusinbarn i Linköping ska döpas. Längtar så!

Likes

Comments

Hej! Idag fick jag äntligen återförenas med H efter vad jag tycker var ett långt uppehåll, runt 1,5 vecka. Ännu sämre känns det att han ska iväg till fjällen i helgen och vara där i typ en vecka.
Jag älskar honom så och får inte nog av hans kärlek, därav blir det förmodligen ingen mer bloggning idag vilket jag hoppas att ni förstår!
Ha det så bra!

Likes

Comments

Hej på er och förlåt för bristen på inlägg idag!
Som jag lovade er häromdagen så kommer nu inlägget med bilder på mitt rum, kanske inte världens mest detaljerade bilder, men mitt rum är vääääldigt litet så är glad att jag optimerat planlösningen så bra som jag faktiskt gjort! Sen jag la upp en bild på mitt rum innan pausen har jag totalfixat mitt rum, de enda möblerna som är kvar sedan sist är min klädhängare och min säng. Har bytt bord, spegel, gardiner, sängbord, tvmöbel och lite mer.
Vad tycker ni?

Likes

Comments