Fredag 5/5

Hej, idag var ju på grönan och kollade på hov1 som hade konsert. Jag, Leah A, Nora, Elsa, Afra och Leah B skulle dit. Och alla åkte dit efter skolan förutom jag och Leah A för Leah behövde hämta sin mobil hemma för att den hade varit på lagning så hennes pappa skulle ge den hemma. Sen efter de behövde vi åka tillbaka till skolan för att Leah hade glömt sin jacka där som hon hade sitt guldkort i. Efter de åkte vi till grönan och mötte upp de andra. Och så åkte vi lite saker för konserten började inte förens kl 8. Men sen åt vi middag också och vi stod i mer än en timme i kö för att få våran mat... Men sen när kl blev 8 började konserten men de var så himla mycket människor så vi orkade inte stå där vi lyssnade från längre avstånd och åkte saker istället. Sen åkte vi hem kl 10 och nu så ska jag och Leah sova över. Hoppas ni hat haft en bra fredag hejdå!!<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Onsdag 3/5 - 17

Hej, idag så hade jag sovmorgon till 09:50 men ändå så försov jag mig lite så jag hade det lite stressigt! Men jag hade på mig en vit tröja från Hollister och en päls kofta (inte riktig päls) från Gina Tricot och ett par jeans från Abercrombie & Fitch. Idag var det också varmt fast inte lika varmt som igår. Men jag taggar på Fredag för då ska det bli 18 grader!
Efter jag hade varit i skolan åkte jag till Nacka simhall (man kan träna cheerleading där oxå) för vi skulle ha genrepet inför Jamfest som är en tävling som vi ska tävla nästa Fredag! Och då köpte jag en toast innan de började och en Corny Big. Och så fixa jag håret, alla skulle ha tävlingsrosetten och bulle, tävlingsshortsen och träningströjan. På tävlingen kommer vi såklart ha våran dräkt. Kl 5 började vi värma upp och uppvisningen började kl 19:30. Vi satte nog alla bygg och det gick ganska bra så nu taggar jag inför Jamfest. Vi fick även våra sovplatser till RM. RM är en tävling som vi ska tävla 2 veckor efter Jamfest och de tävlar dom som gick vidare från DM som då vi gjorde. Och jag fick en bra grupp tycker jag! Och taggar även till RM också. När jag kom hem åt jag och så öppnade jag min Glossybox.
Den här tyckte jag inte var så jätte bra för de var ganska tråkiga grejer men de jag fick var:

• Lotion från ST , TROPEZ
• Pore Mask frän MAYBEAUTY
• Nagellack top coat från Seche Vive
Mascara från Rodial
• Conditioner från Dellwash

Som sagt var inte den så jätte rolig, jag hoppas jag får roligare nästa gång. Men nu ska jag bara duscha så godnatt!<33

Likes

Comments

Tisdag 2/5 - 17

Hej, idag så gick jag upp tidigt för att göra i ordning mig till skolan! Jag hade på mig en mörkblå kabelstickad tröja från Gant och ett par boot cut jeans från Abercrombie & Fitch. Jag började kl 08:20 och så hade vi Spanska, Engelska och Svenska på förmiddagen och en lång 2 h & 40 min Syslöjd på efter lunch! Efter skolan åkte jag hem och åt lite snabbt, jag åt veganska chicken nuggets med pasta bacon och paprika! De var jätte gott dock brände jag baconen lite. Efter jag hade ätit så gjorde jag mig i ordning och drog till träningen! Vi hade bow tema träning idag så alla skulle ha en bow på sig och jag hade en rosa lila klittrig! Och den skulle man ha på sig hela träningen. Idag på träningen så övade vi mest på programmet för att vi har tävling om mindre än två veckor! Träningen var mellan 17:00 - 19:30. Direkt efter träningen var jag på open gym som är en valfri träning man kan gå på och den var jag på i en timme. Och då var jag och min bygg grupp där för vi skulle göra ett stunt till en talangjakt i min kompis skola och då skulle man skicka in en video! Så då gjorde vi de. Och så övade jag på gymnastik också. Sen åkte jag hem och åt och nu ska jag duscha och fixa mig i ordning för att sova.
Hoppas att ni har haft det bra idag hejdå!<3

Likes

Comments

​Måndag 1/5 - 17

Hej, idag har jag varit på Gröna Lund med mina kompisar. Från början så skulle jag och min kompis Irma gå men sen så ville min kompis Leah vara med så då skulle hon vara med. Men då hade vi varit ojämna så Leah försökte hitta en till att gå med. Så då följde våran kompis Maria också med. Men de kom ungefär en och en halv timme senare så innan de hann komma åkte vi Jetline, Twisters och Pop Expressen. Sen när Maria och Leah kom så åkte vi den nya attraktionen Ikaros. Och för er som inte vet vilken den är så är det som fritt fall fast man lutar fram 90 grader. Jag tyckte att den var jätte läskig när den började luta ner och ner den släppte men samtidigt jätte kul. Jag rekommenderar den jätte mycket. Sen så åt vi lunch där och åkte lite mer och så träffade vi en känd musically människa vet inte riktigt vad man kallar det men hon heter xnickix på musically, och så tog vi foto med henne. Det var kul men jag hade träffat henne på förut på Big Buzz Awars. Men efter det så drog vi hem. Vi var ungefär där från kl 12 till kl 6. När jag kom hem så var jag lite med min granne Vendela och vi hoppade studsmatta. Sen efter det åt jag middag och då gjorde vi hemlagad pizza och vi gjorde inte de i ugn utan vi grillade för vi hade köpt någon speciell platta jag vet inte riktigt vad det var men vi la pizzan på den och sen den plattan på grillen. Det tyckte jag blev jätte gott. Och efter middagen gjorde jag inte så mycket jags tätade mitt rum lite face-timeade med Vendela och sen kollade lite på tv. Och nu så ska jag somna för jag ska upp tidigt i morgon eftersom att de är skola. Och så ska jag sätta på en podd som jag ska försöka somna till. Just nu lyssnar jag på några olika poddar. En heter Den friska vargen och den är med Viktor Frisk och Ida Warg, den är nog min favorit av de alla och rekommenderar jätte mycket. Min andra favorit är Pillow talk med Peg och Penny Parnervik och den rekommenderar jag också. Sen så lyssnar jag också på andra poddar som Therese & Zäta och Sanningens Mammor men de andra två är mina favoriter. Men nu ska jag sova Godnatt!<3 (Tyvärr blev det typ inga bilder i det här inlägget för jag har inte riktigt fått det att funka än)

Likes

Comments

​Hej, det här är mitt första inlägg på den här bloggen och jag hade tänkt börja med att berätta lite kort fakta om mig.

1. Jag heter Frida Lagerkvist

2.. Jag är 12 år, föddes 2004 men går i sjuan för att har hoppat upp en klass.

3.. Jag bor i Nacka i Lännersta.

4. Jag gillar att vara med mina kompisar, bada haha, och träna cheerleading. Jag tränar cheerleading 3-4 gånger i veckan! 

De var lite snabbfakta om mig! Men den här bloggen kommer handla om vad jag gör på dagarna och så. Och anledningen att jag skapade en blogg var för att några av mina kompisar hade det och jag tyckte att det värkade kul! Hoppas att du kommer att läsa min blogg i fortsättningen!

Likes

Comments