Inredning, New in

Hallå! Igår var det sjukstuga här hemma i lägenheten. Feber och ont i halsen, samt lite hosta som tränger sig på. Det känns bättre idag så jag hoppas på att det bara var en 24timmars.

Nikeskorna jag fick hem i fredags visade sig inge fint på bild men så här ser de ut i alla fall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet idag väntade en väldig trevlig överraskning utanför dörren. Ett väntat och efterlängtat paket från Nike. Passade på att klicka hem ett par skor därifrån nu när den har rea! Hur de ser ut, det får ni se imorgon.

När jag kommit hem och efter jag öppnat paketet gjorde jag iordning lite tacos och satte mig framför idol. Liam fick mig att böla genom hela hans uppträdande idag. Antingen så var han extra bra eller så är jag extra känslig idag haha. Det har varit en rätt tuff vecka så jag ligger redan nerbäddad i sängen och redo att sova. Sov gott.

Likes

Comments

Träning, Vardag

Jobbdagen rullade på med lite mer folk än vanligt. Svinkul när det vänsterliberala grejer och för göra kunder nöjda.
Efter jobbet tog jag mig till gymmet mot min vilja. Dock har de ställt in mer grejer i tjejgymmet nu som varit vattenskadat. Så jag möttes av en glad överraskning och träningen gick ganska bra. Jag lär ha ont i kroppen imorgon iaf. Sov gott ✨

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Har haft en ganska jobbig dag då jag varit otroligt trött pga att jag sovit dåligt ganska många nätter i rad nu. Längtade hem till sängen hela dagen men kom på att jag har en franstid klockan 20. Krigade mig iväg till Vasastan med tunnelbana i kyla för att sedan sitta där och vänta i 40 minuter utan att någon frågar mig vem jag väntar på eller liknande. Halv nio fick jag nog sa till att jag var där men inte orkade vänta längre. Då visade det sig att dom dubbelbokat. Oj så irriterad jag är. Imorgon ska jag skicka ett mail till dem och se vad de säger. Nu - sängen

Likes

Comments

Skönhet

Här har jag verkligen ett supertips till er som kämpar med lite längre naglar som bara går av.
Jag köpte en uv-lampa för ett par veckor sedan samt ett nagellack som heter lackryl. Det är ett tjockare lack som stärker nageln och gör dem mer hållbara. Lacket sitter längre och naglarna bryts inte lika lätt av.
Eftersatt ha applicerat lacket behöver naglarna vara under en uv-lampa i ca 1 minut naglarna torkar där i och man slipper väntetiden för att naglarna ska torka samt allt kladd.

Det är verkligen ett jättetips, jag är så nöjd och naglarna får växa utan att gå av var och varannan dag!

Likes

Comments

Inredning

Har lite fatasibrist gällande inredningen hemma just nu, meeen har hittat lite smågrejer som jag skulle behöva hemma för att mysa till det lite hemma nu när höstmörkret kommer.
De höga ljusstakarna och vasen ska få pryda mitt vardagsrumsbord. De små ljuslyktor hör hemma på köksbordet och korgen i hörnet i vardagsrummet för att fylla med filt och någon kudde.

Likes

Comments

Vardag

Klickade precis hem lite grejer från Nelly. Har fått min första riktiga lön sen i mars så det var så behövligt. Har ju inte kunnat jobbat fulltid tidigare i år pga att jag varit sjuk. Jag ska faktiskt till läkaren igen den 25e fören check up och för att kanske börja gå till en sjukgymnast. Förhoppningsvis kan stelheten och liknande försvinna med lite hjälp.
Nu har jag bäddat ner mig superskönt i sängen och imorgon inleder jag en ny jobbvecka. Sov gott.

Likes

Comments

Vardag

Tjaba!
Veckan har gått otroligt fort och jobbet har flytit på bra. Det är som att jag är inställd på autopilot och livet flyter på ganska bra för en gångs skull.

I fredags åkte jag direkt från jobbet till Uppsala för att hälsa på Kim i hennes nya lägenhet och sedan väntade utgång. Hela lördagen spenderade jag i soffan med lillebror och avslutades med tacos tillsammans.

Nu är jag hemma hos mamsen i Enköping och färgar håret igen. Hoppas på mer resultat denna gång!

Likes

Comments

Träning

Har ett superbra, men väldigt enkelt tips! Ni som är som mig, tycker om att träna men är ibland lite för trött och lite för lat för att komma iväg till gymmet, KÖP EN YOGAMATTA! Den kommer väldigt ofta till användning här hemma för lite mag-eller rumpövningar när jag inte hinner eller orkar ta mig till gymmet. Man behöver inte mycket plats alls. Jag bor på bara 29 kvadrat och får plats alldeles utmärkt om jag skjuter undan vardagsrumsbordet lite 😁

Likes

Comments