Vardag

Igår kom jag och mamma hem från en weekend i Barcelona. Vi har bjudits på en hel del sol och värme. Båda två lyckades bränna ansiktet första dagen..
Första dagen strosade vi omkring för att lära känna området och njuta av den första värmen på flera månader. Dag två åkte vi turistbuss runt Barcelona och såg massa sevärdheter och passade på att shoppa lite.
Tredje och sista dagen gick vi upp för massvis av trappor för att se fina fontäner och utsikter. Vi passade även på att kolla in den gamla tjurfäktningsarenan de gjort om till ett shoppingcenter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag, New in

Inte bra. Nelly har på tok för mycket rea på så mycket snygga grejer. Det blev en till beställning därifrån. Denna gången med 5 toppar, en klänning och tre "tygtofsar", dock för ett välvnings billigt pris. Förhoppningsvis kommer grejerna innan helgen så jag kan ha på mig klänningen på mammas 50-årsfest. Väldigt tveksamt dock men jag håller alla tummar jag har. Nu ska jag gå och göra mig iordning och sen gosa ner mig i sängen bland alla åtta kuddar.

Likes

Comments

Hälsa, Tips, Vardag

Tjaba!
Varje söndag preppar jag veckans matlådor och frukost för att slippa stå sena kvällar när jag kommer hem från jobbet och inte har lust med det. Jag lagar en maträtt som räcker i fem dagar så jag kan fylla fem olika matlådor. Det som egentligen är viktigast för mig är att göra iordning frukosten. Jag är otroligt trött på morgonen och prioriterar alla gånger i veckan tio minuters mer snooze än frukost. Därför kokar jag iordning fem ägg som jag bara kan ta i handen och äta i bilen på vägen till jobbet då jag ändå sitter i köer i nästan en timme. Detta funkar superbra för mig. Till dig med samma problem - preppa!

Likes

Comments

Vardag

Toyotaskjortorna hänger nytvättade, uppradade och redo i garderoben för en ny arbetsvecka. De är mycket mer redo än vad jag är men det finns inga allternativ. Imorgon ska jag till jobbet och det är bara att gilla läget. Jag kan i alla fall se fram emot att komma hem till en ren och städad lägenhet haha!
Efter jobbet får vi se om jag kanske orkar köra på med lite styrketräning hemma.

Nu ska jag slå igång ett avsnitt av Greys Anathomy och somna till. Ha en fin söndagskväll 😊

Likes

Comments

Inredning, Vardag

Denna lampan är min absoluta favorit i lägenheten. Jag har varit kär i den från dagen jag beställde den och blev ännu mer kär när den sattes upp!

Jag började dagen ute i friska luften. Fruktansvärt kallt blåste det idag så det blev bara en kort tur. Resten av dagen ska det städas och tvättas här hemma.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag haft en supermysig dag med mamsen och lillebror trots att förkylningen inte har släppt. Vi ändrade planerna och åkte till Västerås för lite mat och shopping. Jag fick med mig ett par "finbyxor" hem. Dock på tok för långa (som vanligt) så de behöver ta sig en sväng till mamma och hennes symaskin innan de kan användas.

Ikväll är det äntligen andra chansen i Mello. Jag har längtat sedan första delfinalen då De Vet Du gick vidare dit. Längtan blev ännu större när Loreen kom dit, vilket för övrigt är jättekonstigt. Hon och hennes bidrag borde ha skickats direkt till Eurovision om du frågar mig, så jädrans bra.

Likes

Comments