Hej!
Nu har jag precis kommit hem, tryckt i mig en donkenburgare, borstat tänderna och lagt mig. De senaste dagarna har flutit på fint och snart är helgen här. Jag jobbar hela helgen men är ledig på måndag iaf.
Fick hem ett paket med myskläder igår från madlady. Ganska nöjd men inte helt. Bilder kommer en annan dag. Sov gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Helgern är slut och snart drar min helvetes vecka igång. 9-20 i fem dagar plus jobb i helgen. Har fruktat den i flera veckor och nu är det dags..
Under helgen har pappa varit här och hjälpt mig bygga om i min garderob för att utnyttja så mycket plats som möjligt. Resultatet blev svinbra men väldigt svårt att få en bild på. Tog en sväng till Ikea idag för att byta ett par lådor men självklart glömde jag kvittot.. fick istället med mig massa nya grejer hem så jag är nöjd ändå hihi.
Sov så gott.

Likes

Comments

New in, Skönhet

Hej på er!
I torsdags beställde jag ett tandblekningskit från confident smile. Jag har försökt med olika tandblekningstandkrämer, olika typer av pennor och tejp men inget har funkat. Har haft problem med gula tänder sen jag var liten men hoppas verkligen att detta ska funka. Jag har lagt mer pengar på detta och känns som att dessa grejer är mer rejäla. Vi får väl se. Funkar det inte ger jag upp.
Åter kommer med resultat om ca en vecka. Håll era tummar ✊🏼

Likes

Comments

Vardag

Igår kom jag och mamma hem från en weekend i Barcelona. Vi har bjudits på en hel del sol och värme. Båda två lyckades bränna ansiktet första dagen..
Första dagen strosade vi omkring för att lära känna området och njuta av den första värmen på flera månader. Dag två åkte vi turistbuss runt Barcelona och såg massa sevärdheter och passade på att shoppa lite.
Tredje och sista dagen gick vi upp för massvis av trappor för att se fina fontäner och utsikter. Vi passade även på att kolla in den gamla tjurfäktningsarenan de gjort om till ett shoppingcenter.

Likes

Comments

Vardag, New in

Inte bra. Nelly har på tok för mycket rea på så mycket snygga grejer. Det blev en till beställning därifrån. Denna gången med 5 toppar, en klänning och tre "tygtofsar", dock för ett välvnings billigt pris. Förhoppningsvis kommer grejerna innan helgen så jag kan ha på mig klänningen på mammas 50-årsfest. Väldigt tveksamt dock men jag håller alla tummar jag har. Nu ska jag gå och göra mig iordning och sen gosa ner mig i sängen bland alla åtta kuddar.

Likes

Comments

Hälsa, Tips, Vardag

Tjaba!
Varje söndag preppar jag veckans matlådor och frukost för att slippa stå sena kvällar när jag kommer hem från jobbet och inte har lust med det. Jag lagar en maträtt som räcker i fem dagar så jag kan fylla fem olika matlådor. Det som egentligen är viktigast för mig är att göra iordning frukosten. Jag är otroligt trött på morgonen och prioriterar alla gånger i veckan tio minuters mer snooze än frukost. Därför kokar jag iordning fem ägg som jag bara kan ta i handen och äta i bilen på vägen till jobbet då jag ändå sitter i köer i nästan en timme. Detta funkar superbra för mig. Till dig med samma problem - preppa!

Likes

Comments

Vardag

Toyotaskjortorna hänger nytvättade, uppradade och redo i garderoben för en ny arbetsvecka. De är mycket mer redo än vad jag är men det finns inga allternativ. Imorgon ska jag till jobbet och det är bara att gilla läget. Jag kan i alla fall se fram emot att komma hem till en ren och städad lägenhet haha!
Efter jobbet får vi se om jag kanske orkar köra på med lite styrketräning hemma.

Nu ska jag slå igång ett avsnitt av Greys Anathomy och somna till. Ha en fin söndagskväll 😊

Likes

Comments