Vardag

Jag har haft en så lugn och bra helg tillsammans med familjen. Fredagen avslutade jag på enda tänkbara sätt: tacos och idol. Lördag förmiddag åkte jag som sagt iväg till kungens kurva för lite shopping till lägis och blev på kvällen bjuden av mamsen på asiatisk mat. Sov kvar där och åkte till pappa och sa hej för första gången på några veckor. De har varit i USA, så det var skönt att se honom hemma igen.

Nu börjar helgen verkligen närma sig sitt slut. Planerna för nästa vecka är träning och kanske ett par dagars detox för att rensa ur kroppen på gifter. Vi får se hur det blir med det. Nu ska jag runda av kvällen med en dusch och sedan några avsnitt av Farao Groth.

Likes

Comments

Inredning, New in

Satt hemma och hade tråkigt så jag åkte liiite för tidigt hem till mamsen. De har inte kommit hem ännu och här sitter jag hemma hos dem i min ensamhet.

Två av de saker jag köpte idag är dessa handdukar och det lilla trädet. Krukan till trädet är än så länge lite för stor men förhoppningsvis växer den i krukan så småningom. Handdukarna var jag lite tveksam till in butiken men chansade och blev såååå nöjd. Jag har varit på jakt länge efter nya handdukar men inte hittat några jag gillar men nu äntligen. Det kunde inte ha blivit mycket bättre så nu måste jag införskaffa mig matchande badlakan!

Likes

Comments

New in, Inredning

Kom precis hem efter en runda på lite inredningsaffärer i kungens kurva. Fick med mig en del hem faktiskt och ska strax ställa i ordning allt. Så får vi hoppas på att det blir bra 😬. Ikväll har jag blivit bjuden på middag i Enköping så jag beger mig dit om några timmar.

Nu - fix i lägis

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet idag väntade en väldig trevlig överraskning utanför dörren. Ett väntat och efterlängtat paket från Nike. Passade på att klicka hem ett par skor därifrån nu när den har rea! Hur de ser ut, det får ni se imorgon.

När jag kommit hem och efter jag öppnat paketet gjorde jag iordning lite tacos och satte mig framför idol. Liam fick mig att böla genom hela hans uppträdande idag. Antingen så var han extra bra eller så är jag extra känslig idag haha. Det har varit en rätt tuff vecka så jag ligger redan nerbäddad i sängen och redo att sova. Sov gott.

Likes

Comments

Träning, Vardag

Jobbdagen rullade på med lite mer folk än vanligt. Svinkul när det vänsterliberala grejer och för göra kunder nöjda.
Efter jobbet tog jag mig till gymmet mot min vilja. Dock har de ställt in mer grejer i tjejgymmet nu som varit vattenskadat. Så jag möttes av en glad överraskning och träningen gick ganska bra. Jag lär ha ont i kroppen imorgon iaf. Sov gott ✨

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Har haft en ganska jobbig dag då jag varit otroligt trött pga att jag sovit dåligt ganska många nätter i rad nu. Längtade hem till sängen hela dagen men kom på att jag har en franstid klockan 20. Krigade mig iväg till Vasastan med tunnelbana i kyla för att sedan sitta där och vänta i 40 minuter utan att någon frågar mig vem jag väntar på eller liknande. Halv nio fick jag nog sa till att jag var där men inte orkade vänta längre. Då visade det sig att dom dubbelbokat. Oj så irriterad jag är. Imorgon ska jag skicka ett mail till dem och se vad de säger. Nu - sängen

Likes

Comments

Skönhet

Här har jag verkligen ett supertips till er som kämpar med lite längre naglar som bara går av.
Jag köpte en uv-lampa för ett par veckor sedan samt ett nagellack som heter lackryl. Det är ett tjockare lack som stärker nageln och gör dem mer hållbara. Lacket sitter längre och naglarna bryts inte lika lätt av.
Eftersatt ha applicerat lacket behöver naglarna vara under en uv-lampa i ca 1 minut naglarna torkar där i och man slipper väntetiden för att naglarna ska torka samt allt kladd.

Det är verkligen ett jättetips, jag är så nöjd och naglarna får växa utan att gå av var och varannan dag!

Likes

Comments

Inredning

Har lite fatasibrist gällande inredningen hemma just nu, meeen har hittat lite smågrejer som jag skulle behöva hemma för att mysa till det lite hemma nu när höstmörkret kommer.
De höga ljusstakarna och vasen ska få pryda mitt vardagsrumsbord. De små ljuslyktor hör hemma på köksbordet och korgen i hörnet i vardagsrummet för att fylla med filt och någon kudde.

Likes

Comments