Header

Lyckades som tur var släpa med pojkvännen min ner till Ica och fick äntligen smaka på glassen! Den var faktiskt väldigt god tycker jag hihi. Tror jag ska slå på en serie eller något nu och bara mysa ner mig i sängen, vila upp mig för morgondagens jobb ):

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaknade 06:30 imorse och gjorde mig klar för jobbet, började klockan 7 och slutade strax efter 14! Det gick faktiskt ovanligt snabbt och smidigt idag, men har varit så himla trött! Imorgon blir det ett härligt 15-timmars pass, åh herregud känner jag bara, 07-22. VILL INTE! Men behöver så mycket pengar jag bara kan skramla ihop nu innan flytten! Det känns ju faktiskt lite mer värt att vara där när man vet att man ska flytta hemifrån!

Men just nu då, Tobias sitter och spelar något på hans Xbox och jag sitter i sängen och funderar lite grann på både det ena och det andra. Jag ska försöka få med honom ner till ICA, vill testa nya NOCCO-glassen, den verkar va så god?! Men han är omöjlig, haha.

Likes

Comments

Precis varit ute på en promenad ett tag, vilket var skönt faktiskt! Var längesen man rörde på sig känner jag haha... ska försöka ta tag i det igen!
Nu har jag precis kommit till Tobias och ska vara med på ett möte nu kl 9!

Likes

Comments

Har precis beställt tre stycken posters från Desenio , gud allt där är så himla fint, så svårt att välja haha! Men det ska bli så roligt att flytta hemifrån och inreda precis som man själv vill :)

Titta vilka finaaaa (!!!!) Vad tycker ni?

Likes

Comments

Måndag, äntligen eller?
Idag är jag ledig från jobbet vilket är så skönt, så jag har tid till massa annat roligt istället! Har varit iväg med Maja idag för att besikta hennes bil, sen har vi inte gjort så mycket annat helt ärligt. Jag håller på att jobba lite nu över datorn, och om ett tag så ska jag bege mig ner mot centrum och kolla runt lite. Inte för att vårt centrum är så mycket att hurra för, men något kul kan man väl alltid hitta haha.

Likes

Comments

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw