Header

Var och kollade på NHL match igår, vilket var väldigt roligt. Blir även en till hockeymatch imorgon, fast jag har åkt på värsta febern och förkylningen så får hoppas att det blir bättre. Ska ändå pallra mig upp idag och göra nånting av den här dagen så gott jag kan!

Likes

Comments


Är framme i Miami nu efter många timmars flyg och mellanlandning i Zürich, Schweiz. Tog lång tid att få ordning på wi-fi också men nu fungerar det!!


bilen vi hyr // rummet i Ft. Lauderdale

Idag är första heldagen här, eftersom vi landade igår kväll så har vi inte hunnit se något. Från och med nu så blir det även bättre bilder!

Likes

Comments

Ååh snart är det dags att gå på planet för att flyga till USA!! Dock ska vi mellanlanda innan i Schweiz, lite drygt men det ska väl gå bra. Är faktiskt väldigt spänd nu, ska bli jätte roligt.

Likes

Comments


Har varit sjukt dålig uppdatering från min sida på sistone, har helt ärligt inte haft någon som helst motivation till att blogga. Och har faktiskt inte gjort något märkvärdigt heller.

Idag har jag varit med Tobias precis hela dagen, vi har passat på så mycket som möjligt nu innan jag ska åka till USA. Åker ju imorgon och jag har största resfebern nu ärligt, aldrig varit där förut och kommer kännas så tomt utan min pojkvän i 2 veckor.. Men det ska bli en spännande resa och det kommer att bjudas på mycket bilder på bloggen, så ni får självklart följa med på min resa till Florida.

Likes

Comments

Blev en tripp till thairestaurangen idag (igen) haha... Så myslunch med tjejerna. Bättre än skolmat åtminstone, har dessutom håltimme till 15 idag.

Likes

Comments

Min dag idag har bestått av sorg, endast en massa sorg. Det gör så ont i hela kroppen att förlora en så fin person, som kämpat i så många år mot sin cancer. Du är en ängel i himmelen nu fina du. Det kommer bli tomt utan din glädje och positivitet.

Inte fått något alls gjort idag, men det är så ibland. Nu kollar jag på O.C. och ska försöka få någon sömn.

Tänker på dig och din familj fina Jeanette. Du var den värsta sortens krigare. Nu får du sova så gott.

Ta hand om varandra hörni... ❤️

Likes

Comments