hejsan!! 

har funderat på att göra en ny design men har typ ingen insperation till det. Men jag får fundera lite till på hur jag skulle vilja att det såg ut. 

iallafall så ska jag till hylinge och handla snart så det kommer väl ett till inlägg sen på vad jag köpte haha. glömde ju skiva vart jag köpte allt och vad det kosta sist så får göra det den här gången. 

puss på er sålänge så hörs vi snart igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan igen. Har precis kommit hem ifrån väla där jag var och handlade lite smink,
Det var riktigt många blickar på med idag. Först undrade jag varför men sen kom jag ju på att juste jag har ju färgat halva håret ROSA !!!! Bilder på allt där nere 👌 inte världens bästa bilder då jag tog dom med min iPad för att mamma hade kameran men ja man ser iallafall vad det är.'

Likes

Comments

Hejsan på er..
Idag har varit en sån dag då man bara vill sjunka genom jorden men så ser väl alla måndagar ut antar jag..
Har planerat att gå på väla men tjejerna i helgen, så det blir väl kul. Idrotten idag var sjukt seg, orkade nästan inget.

Tänkte gå ut i stallet och fixa lite sen och även fixa Carinas hästbox då hon inte kommer på hela veckan, men är väl glad för det eftersom jag fick 500kr för att ta hand om hennes häst. Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig så hörs vi i nästa inlägg

Likes

Comments

Hejsan.


Mitt namn är Frida Felicia Karlsson. Jag bor på en hästgård utanför förorten Ekeby. Under åren jag levt har jag gått igenom mycket väldigt mycket. Så om det är bilder jag lägger upp där man kan se ärr på mina armar eller ben så ber jag hemskt mycket om ursäkt för det. Iallafall så kommer jag blogga om allt möjligt som händer i mitt liv och bland min favorit hobby som är ridsport. Jag rider ett KWPN sto som är från Tyskland och rider om henne på nytt nu då hon haft en ryggskada. Så ni kommer få följa med under min och vutrines resa genom allt som kommer. Hoppas att ni vill läsa om ett tonårsliv med dramatik, skola, kärlek, och hästar så hörs vi helt enkelt i nästa inlägg.

Likes

Comments