Den känslan. Den vill jag ha kvar föralltid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags firade vi att Carolin och Jonas flyttat ihop! Kul att träffa mina favoriter igen, även om det inte blev en sen kväll.. Match dagen efter satt stop för det tyvärr!

Likes

Comments

Det är absolut inget fel att sitta hemma hos sina föräldrar en fredagkväll, men oj vad jag är trött på detta nu! Har bott här fem dagar nu och längtar redan efter något eget.. Jag känner att jag vuxit ifrån att säga till var jag ska och när jag kommer hem! I helgen blir det dags att kolla lite lägenheter

En festligare fredagsbild.

Likes

Comments

Precis just så känner jag nu, Jag. Kan. Inte. Röra. Mina. Ben. Körde stenhårt ben/rumpa idag, och det har jag fått sota för redan nu.! Ligger just nu och funderar på vad jag ska kunna träna imorgon, hade tänkt köra kondition, men får nog först se om benen bär mig haha!

Likes

Comments

Idag var det dags igen, och då var det dags för kondition/mage. Benen var dock helt döda efter passet med pappa igår, så blev inte så mycket kondition.. Älskar att min motivation är på topp! Hoppas det håller i sig året ut haha!

Likes

Comments

Precis hemkommen från en kväll på gymet med pappa. Idag körde vi rygg/axlar och det kommer nog kännas imorgon! Min motivation är tillbaka och nu tänker jag kämpa på för att den inte ska försvinna. Hej snygg kropp sommaren 2016 haha!

Likes

Comments

Idag kan ha varit den jobbigaste dagen i mitt liv på väldigt länge. Imorse packade jag väskan och åkte hem till en kompis. Här ska jag spendera en vecka för att försöka tänka ut vad jag vill med mitt förhållande. Just nu skriker hjärtat att jag gör fel, att jag borde åka hem. Men jag tänker ge det denna veckan, sen ta ett nytt beslut hur jag ska göra. Det sista jag vill är att såra honom, men just nu vet jag att det är just det han är. Jag hoppas denna röran löser sig snart.

Likes

Comments

Helger som denna sätter igång alla möjliga tankar ordentligt. Har jag det verkligen så bra hemma som jag försöker intala mig, eller är det dags att gå vidare? Detta beslut har gnagt i mig de senaste veckorna, men det är så fruktansvärt svårt. När man träffats så länge så är det inte bara att lämna och börja om på nytt. Inte för mig iallafall.
Men jag vill kunna gå ut en helg utan att tänka på konsekvenser som kan uppstå, jag vill Kim a träffa mina kompisar när jag vill, var jag vill utan att be om lov. Jag vill kunna komma hem när jag vill och kunna åka när jag vill.
Jag vill vara fri.
Och hade jag varit lika lycklig som innan, då hade jag väl velat komma hem 3 och inte 7 på morgonen? Jag hade väl inte velat vara mer borta än hemma? Och är paus en lösning på problemet, eller är det ett fegt sätt att göra slut på? Tankarna snurrar på som aldrig förr, och det börjar bli dags att ta tag i detta nu. Jag vill vara lycklig igen.

Typ lite så.

Likes

Comments

Ibland, eller rättare sagt oftast, är förändring något bra. Jag är supernöjd!

Likes

Comments

Då var det dags att ta tag i bloggandet igen, börja om helt från början. Har saknat känslan att bara kunna skriva av mig, stort som litet.

Imorgon tänker jag ta ytterligare ett steg till att börja om, eller egentligen ta ett steg framåt och gå vidare. Efter fem år som blondin är det dags att färga håret brunt, mörkbrunt. Även om det låter som en liten grej, så känns det stort för mig. En nystart.

En blond selfie från en bra kväll.

Likes

Comments