PARIS !!!

Idag bokade vi resan och nu är det bestämt. Jag och min kille ska åka till Paris den åttonde Juli. Som 18 års present av mamma fick jag flygbiljetter och självklart vill jag ta med mig min pojkvän till en romantisk stad. Det är en dröm som slår in. Jag och min familj är duktiga på att resa med konstigt nog så har jag aldrig varit i Frankrike. Nu kom jag på att fransmän inte är så bra på engelska och ibland kan ta det som en förolämpning när man pratar engelska med dom. Så jag har 6 månader på mig att lära mig de nödvändigaste fraserna. Fast det hade varit fett om jag pluggade franska i sex månader och när vi är där pratar flytande franska och chockar min kille. Vi får se hur jag gör angående det. Så det positiva med att vi bokade flyg biljetterna i förväg gör att vi i lugn och ro kan sätta oss ner och välja hotell tillsammans. Jag har även ett halv år på mig att spara pengar. Så jag har funderat på vad jag vill göra/se under dagarna som vi är där och jag kom fram till följande än så länge.

- I Paris vill jag självklart se Eiffeltornet. Åka dit ta fina bilder och kolla hur det ser ut runtom.

- Jag måste provsmaka Macarons från ett mysigt café på Paris gator.

- Äta god mat och ta mitt första lagliga glas med alkohol på en fin restaurang.

- Se byggnader som Louvren och Triumfbågen.

- Shoppa, och om inte i alla fall gå på shopping gatorna. Gå till kända mall/gallerior.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Många har som nyårslöfte eller mål att börja träna. Så varför inte inleda det nya året och min nya blogg med lite tränings tips för att komma igång? Det första du måste göra för att överhuvudtaget kunna gå till gymmet och ändra din kropp är att ha snygga och bekväma träningskläder.

1. Att ha snygga träningskläder är väldigt viktigt för mig. Oavsett om jag inte är nöjd med min kropp så känner jag mig lite snyggare om jag har en snygg outfit. Om du är ny på gymmet är det smart att köra på safe cards. Mitt bästa tips till dig är att köra på standard svarta tights. Sen ska du alltid matcha skor med topp. Om du till exempel har svarta skor, ta på dig en svart t-shirt för att få en röd tråd genom outfiten. Om du har rosa skor, kör självklart på ett rosa linne. Det är alltid roligt med färg även om svart alltid är snyggt. En viktig sak att komma ihåg om du känner dig obekväm på gymmet är att ljusa färger får dig att se större ut och svart har motsatt effekt. Om du till exempel tycker att dina lår behöver lite mer muskler och du vill ha dom större. Ta då på dig ett par ljusa tights istället för svarta.

2. Du har din outfit och är på gymmet. Nu kommer nästa viktiga sak. Musik!! Att lyssna på bra, peppande musik i bra hörlurar är viktigare än man tror. Om du har svårt att hitta bra låtar, fråga vänner som gymmar eller utforska på Spotify. Jag länkar min gym spellista HÄR

3. Om du inte vet hur du ska träna vissa muskelgrupper, ställ frågor!! Kolla på YouTube videos. Kolla på andra på gymmet och gör som dom. Ta hjälp av appar med övningar och Instagram konton. Fråga om du kan följa med en kompis som brukar träna. Det finns inget pinsamt i att fråga någon om hjälp. När folk frågar mig hur jag tränar för att få den kroppen som jag har så blir jag stolt och jätte glad.

4. Jag tränar alltid på kvällen eller tidig förmiddag om jag har möjlighet. Varför? För då är det inte så mycket folk. Jag kan testa nya övningar, slippa vänta på maskiner eller att löpband ska bli lediga. Här i Stockholm brukar det vara som mest folk mellan klockan 16:00-19:00. På gymmet finns det inga regler (förutom att man bör plocka undan efter sig). 

Likes

Comments

Jag inledde det här inlägget genom att välta min kopp med te över golvet vid min säng. Med andra ord ingen bra start, så jag provar igen. Hej! jag heter Frida och har gjort det här (bloggandet) så många gånger tidigare. Min senaste blogg nouw.com/kasarifrida la jag lösenord på, på grund av att fel personer läste mina inlägg av fel anledning. Det vill säga mina föräldrar och nära personer till dom som ville få reda på information om mig och mitt liv som jag inte har valt att dela med mig av. Så utan omtanke till mina andra trogna läsare stängde jag ner min blogg och har inte skrivit ett enda inlägg sen dess. Jag vill även tillägga att ingen har fått lösenordet och jag har valt att inte radera den bloggen på grund av att den innehåller många fina minnen under en längre period av mitt liv som jag gärna vill behålla, numera för mig själv. Men jag ser fram emot att dela med mig av mitt liv nu och därför tänkte jag att ni säkert vill lära känna mig. Jag heter Frida Kasari, är 17 år men blir 18 i Juli. För tillfället bor jag kvar hemma hos min mamma i Stockholm och hoppas självklart att jag inom snar framtid kommer att flytta ihop med min kille. Jag tränar på gym, går andra året på gymnasiet och söker jobb i butiker runt om i Stockholm. Sen sist jag bloggade har det hänt mycket i mitt liv. Så jag tar upp de största händelserna under 2017 lite snabbt.

- Jag är lättad över att säga att jag i början av 2017 lämnade livet med mitt ex bakom mig och i samband med det fått en extremt nära vän, Oliver.

- Sommarjobbade i två veckor och träffade den snyggaste killen som jag någonsin har sett. Jag blev kär vid första ögonkastet och kan stolt idag kalla honom för världens bästa pojkvän. Mer om honom i andra inlägg ;)

- WOOW 2017 har varit konserternas år! Jag såg The Weeknd i februari, Drake i mars och J. Cole i oktober.

- Jag har köpt en till hund. Sen tidigare har jag en Shetland Sheepdog hane på 8 (snart 9) år, Charlie. I slutet av Maj fick jag hämta hem min lilla prinsessa Maggie. Hon är en korsning mellan Shih Tzu och Malteser och är en underbar blandras tik med hur mycket energi som helst. Mina hundar är varandras motsatser. Charlie är väldigt lugn och försiktig medans Maggie går på 30 Redbull i timmen och kastar sig mer än gärna mot rullande fordon som bilar och cyklar. Men dom är bästa vänner och älskar varandra trots att Charlie var väldigt misstänksam de första veckorna när jag hade hämtat hem Maggie. Nu har han accepterat att hon inte är på besök utan kommer att stanna hos oss.

- Det inträffade även sorgliga saker under årets gång. Tappade kontakten med en av mina bästa vänner genom tiderna Alexandra. Som tur är så har vi nu pratat ut och är vänner igen. En familjemedlem har varit allvarligt sjuk och jag har även haft ett stort, smärtsamt bråk med en familjemedlem som i längden förmodligen kommer vara till det bättre för vår relation.

- Jag drog en spontanare och tatuerade mig! Yes Frida Kasari är en tatuerad Iranie hahahah. Jag var väldigt orolig över att jag skulle ånga tatueringen men nu efter ca ett halv år så är jag lika nöjd med budskapet och stället där den sitter, under mitt högra bröst. Kommer självklart att skriva lite mer om den senare.

- Reste utomlands tre gånger, varav två till Dubai. I december 2017 hade jag varit där sju gånger. Jag älskar att resa!!

För övrigt så har året varit bra. Jag firade jul med mammas släkt på julafton och med min kille och hans familj på juldagen. Avslutade 2017 på bästa sätt. Tre rätters middag på Nobis här i Stockholm och sedan fyrverkerier och nyårskyss vid tolvslaget. Oslagbart om det inte hade regnat.

Så nu tänker du säkert "vad ska bloggen handla om?", Jag har inget bra svar på det eftersom jag inte vet. En sak är säker, den kommer att vara personlig.

See ya!

Likes

Comments

Instagram@fridakasari