Gråt. Gråt dina ögon röda, ditt ansikte blött och dina läppar torra. Gråt hur mycket du vill och vart du vill. Det är aldrig pinsamt och det finns aldrig ett tillfälle som är fel. Gråt. Det kommer kännas bättre efteråt.


I alla fall ett litet tag...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

6 Augusti, vilket betyder Saras födelsedag. Vi hade egentligen planerat att spela minigolf och äta på restaurang men planerna ändrades eftersom regnet öste ner. Istället så käkade vi middag på Slottspaviljongen i Mariefred. Supermysigt och under tiden vi satt där tittade solen fram och efteråt tog vi en lite promenad vid slottet. Idag var min sista dag på semestern och imorgon återgår jag till jobbet. Har såklart blandade känslor men tanken om att jag åker till Marbella om en månad gör allt lite lättare.

Likes

Comments

Alla väskor är från Zara.se

Likes

Comments

Idag tog vi ett tur till Ösmos plantshop. Mamma ville fylla på blommorna här hemma och pappa och jag säger ju aldrig nej till en roadtrip. När vi kom fram gick vi och käkade lunch på deras café, som BARA hade vegetariska alternativ!!! Blir så glad i både kropp och själ. Dock missade vi deras vegetariska buffé vilket kändes lite i magen men vi får helt enkelt åka dit och luncha någon annan gång.

Likes

Comments

​I Fredags åkte jag pappa och mamma till Mariefred eftersom dom hade Food truck festival. Till min förtjusning så hade dom faktiskt ett flertal vegetariska och vegansk alternativ vilket var superkul att se. Blir så glad över att ställen börjar servera mer vegetariskt mat!!!

Likes

Comments

Fredag - Måndag spenderades på Åland med Mattias, mamma och pappa. Vi bodde i Mattias mormors stuga och hade det verkligen supermysigt! Vill redan åka tillbaka. (Och pizzan på bilden är för övrigt den godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv. Den är från restaurang Diablo i Mariehamn. Fyfan säger jag bara och jag som inte ens gillar pizza.)

Likes

Comments

The bachelorette och The Bachelor är en serie som man antingen hatar eller älskar. Jag älskar det! Och nu har USA äntligen gjort en serie där Robert söker sin framtida man. Äntligen säger jag! Jag tycker att dom valde helt rätt person som "prince charming", gillar han supermycket! Helt klart sevärd och du hittar serien på tv4play! Dock hatar jag namnet på serien? Lite för töntigt för min smak, men det är ju USA så jag är inte förvånad. 

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen finaste Jonatan. Hoppas du har det bra där du är. Vi saknar dig och jag tänker på dig ofta.

Likes

Comments

Det har precis kommit ut en dokumentärfilm som heter "I Am Heath Ledger" som handlar om Heath och hans liv.Min absoluta favoritskådespelare. Jag har inte vågat kolla på dokumentären än men någon dag ska jag ta mig i kragen och titta. Jag har inte ens kollat på Batman, bara för att jag vill spara en av hans sista filmer. Förresten, hur vacker var han inte?

Likes

Comments