Träning

Hej på er allihopa! Hur är det med er? Med mig är det jättebra. I detta inlägg tänkte jag bara berätta om mitt beslut om att sluta med handbollen.

För många kom det som en chock att jag valde att lägga av med handbollen, även för min mamma och pappa. Men den enkla anledningen till att jag valde att sluta med sporten jag håll på med mer än halva mitt liv, lite mer exakt elva år är inte speciellt komplicerad. Jag valde att lägga ner på grund av att jag helt enkelt inte tyckte att det var roligt längre. För mig är det helt otänkbart att lägga ner så fruktansvärt mycket tid på något som jag inte brinner för längre, speciellt när jag kan lägga all den tid på saker som är viktigare. Jag har under de tre senaste åren lagt runt tio timmar i veckan på handbollen och när jag inte tycker att det är roligt längre finns det ingen anledning till det. En av anledningarna till att jag tröttnade var att jag inte kände att jag utvecklades längre vilket var väldigt tråkigt. Självklart finns det andra bidragande faktorer till att jag valde att sluta med dom kan jag tyvärr inte ta upp här.

Så vad gör jag nu då? Jag har självklart inte slutat träna bara för att jag slutat med handbollen. Snarare tvärtom. Jag tränar en hel del på gymmet och här hemma men jag springer även en hel del. Det som jag tycker är det mest positivt är att jag nu kan planera in själv när och vad jag ska träna vilket leder till att jag får mer tid till att göra annat som jag tycker är roligt eller behöver göra. Nu kan jag till exempel sticka och träna på en håltimma så att jag sedan kan lägga tid på skolarbeten efter skolan istället för att hinna hem en timma mellan skola och träning för att sedan göra ett lite halvdant jobb med skolarbetet eller träningen för att sedan bara bli stressad. Så som ni märker så har mitt beslut än så länge bara varit positivt, och om jag känner att jag saknar att spela handboll så kan jag alltid börja igen vilket är väldigt skönt.

Men det var allt jag hade för denna gången. Jag hoppas ni förstår vad jag menade när jag skrev detta inlägg då det inte var tanken från början att skriva om det här på bloggen. Ni får ha det jättebra så hörs vi. Ta hand om er! Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur är det med er? Med mig är det jättebra. Måndag är ju lika med ny vecka och ny möjligheter, eller hur. Jag har verkligen haft en jättebra dag idag då jag varit väldigt effektiv och fått väldigt mycket gjort!

Jag gick upp vid sjutiden imorse, gjorde mig i ordning och åkte sedan till skolan vid strax innan åtta. Jag slutade skolan vid två och var hemma igen vid halv tre. Jag satte mig direkt och pluggade till mitt psykologiprov som jag har på torsdag. Jag hann även med spanskaglosor och engelska. Så nu är jag klar med väldigt mycket av det som har tyngt mig de senaste vilket känns väldigt skönt. Nu har jag precis duschat och jag tänkte snart gå ner och sätta mig vid TV:n innan jag går och lägger mig.

Morgondagen kommer även den bestå av plugg men även träning. Men det var allt jag hade för idag. Ni får ha det så jättebra så hörs vi. Ta hand om er. Puss

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur är det med er? Med mig är det bra. Som ni vet har ju jag lovat att skriva ett inlägg om min sommar och visa bilder därifrån och de tänkte jag göra idag. Anledningen till att detta inlägg har dröjt är för att det är ganska tidskrävande att fixa med alla bilder och sånt men nu har jag äntligen fått ordning på det!

Så här kommer min sommar i bilder...

Juni

Som ni ser bestod juni mest av god mat men även en hel del träning, jobb och min skolavslutning.

Juli

Juli var en månad fylld av konserter, myskvällar och spontana road trips vilket jag ÄLSKAR. En månad jag verkligen skulle vilja upprepa!

Augusti

Och som ni ser på mina sista bilder för detta inlägg så består de flesta av bilderna på min kamerarulle ifrån när jag var på Mallorca med mamma och Alice. En jättemysig resa som jag även den vill göra igen.


Detta var allt för detta inlägg. Ni får ha det så jättebra så hörs vi. Ta hand om er! Puss

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur är det med er? Med mig är det bara bra!

Jag antar att ni precis som jag har börjat skolan igen efter ett långt och välbehövligt sommarlov. Jag har iallafall gått tre veckor i min nya skola nu och jag trivs så bra! För er som inte visste det så har jag har precis börjat ettan på ekonomiprogrammet på Katedralskolan här i Skara. Efter bara en vecka kändes det helt ärligt som att vi i klassen hade känt varandra hur länge som helst. Jag som person är väldigt social och jag känner verkligen att jag kan prata med alla. Men jag kan ju vara helt ärlig med att säga att jag har varit så nervös för att börja skolan i och med att jag egentligen inte hade så många som jag kände. Men nu efter tre veckor trivs jag lika bra som jag gjorde på Metis och det är väldigt skönt. Självklart saknar jag min gamla skola men den står ju alltid kvar och jag kan när som helst gå och hälsa på!

Men över till något helt annat. Mitt sommarlov! Jag hade tänkt att jag skulle göra som jag gjorde i början på detta året. Jag vet inte om ni kommer ihåg det men då gjorde jag en årsöversikt på hur året varit och jag tänkte att jag skulle göra något liknande nu. Så om inte allt för länge kommer ett inlägg med mestadels bilder på hur min sommar har varit i kronologisk ordning. Jag hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag gör!

Men det var allt jag hade för nu. Ha det jättebra så hörs vi snart. Ta hand om er. Puss

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur är det med er? Med mig är det jättebra. Jag hade en väldigt bra dag och kväll igår och även denna dag har börjat på ett väldigt bra sätt. Igår kom Elin hit runt ett så jag va med henne hela dagen. Vi har inte träffats på ett tag så det var väldigt roligt att göra de igen. Vi bakade fröknäcke och snickerskakor och hon hjälpte även mig med att börja packa inför Mallorca eftersom att jag åker imorgon! Sen efter det gjorde vi avokadomackor med mozzarella och tomat och drack lite te innan hon åkte hem vid nio.

Planerna inför idag är att jag ska träna lite, packa klart och sen göra i ordning lite inför det att jag åker imorgon. Men det var allt jag hade för nu. Ni får ha det så jättebra så hörs vi i nästa inlägg. Ta hand om er. Puss.

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Efter en vecka men ganska späckat schema är det väldigt skönt med en dag ledigt innan jag går på att börja jobba igen. Det senaste har jag haft väldigt mycket att göra så därav dålig uppdatering här. Jag har bland annat jobbat väldigt mycket samtidigt som handbollsträningarna har dragit igång. Utöver detta har jag även hunnit med att åka till Göteborg och gå på Håkan Hellström konserten vilket lätt var en av höjdpunkterna hittills detta året. För er som inte vet det älskar jag Håkan så att få gå på en av hans sista konserter innan han nu tar en paus var verkligen så kul. Jag har även hunnit med att några mysiga tjejkvällar bland annat igår då vi träffades hos Otilia och grillade. Det var ett tag sen vi träffades så det var verkligen hur mysigt och välbehövligt som helst.

Om jag blickar lite framåt och mina framtidsplaner så har jag tre dagar kvar på jobbet innan jag åker till Mallorca! Jag, mamma och Alice ska nämligen åka till Mallorca på lördag och vara där i en vecka och som jag längtar. Det ska bli så skönt att veckan innan skolan börjar bara få ligga och ta de lugnt på stranden. Så jag lär börja packa ganska snart också så jag får med mig allt. Jag ska försöka att fota lite där men jag får se hur det blir med det. Vet ju inte heller hur mitt internet kommer att vara men jag tänkte försöka skriva ihop nått inlägg redan nu som jag kan publicera när jag är borta.

Det var faktiskt allt jag hade för nu. Men ni får ha det så jättebra så hörs vi. Ta hand om er. Puss

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur är de med er? Med mig är de bra, lite trött bara då jag va hemma ganska sent igår kväll men de funkar. Just nu sitter jag på tåget påväg upp till Stockholm för att sedan åka vidare till Tallin i Estland. De är jag och mina föräldrar och kompisar till oss som åker dit på en liten minisemester för att bara se stan och komma iväg ett par dagar, mysigt.

Igår kväll var jag på konsert på sommarland vilket var jättekul. Det var Hov1 och Magnus Uggla som spelade och båda var superbra. Så nu har jag lite lagom ont i halsen efter en hel del sång igår men de är de absolut värt. Lite kul att vi just nu sitter på samma tåg som Magnus som förmodligen ska tillbaka till Stockholm!

Iallafall det var lite kort om vad som händer i mitt liv just nu. Ni får ha de så jättebra så hörs vi. Ta hand om er. Puss

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Har varit väldigt upptagen på sistone så därav att de stått still här på bloggen. Just ni sitter jag på tåget hem ifrån Göteborg. Jag och Mathilda åkte hit imorse för att kolla på Partille cup dom går där just nu. Så en heldag i favoritstaden med favorittjejen OCH favoritsporten var inte helt fel. Men nu är vi iallafall påväg hem igen efter en toppendag. Jag tänkte bra uppdatera er lite om vad jag gör på dagarna och förhoppningvis kommer uppdateringen bli bättre nu. Det enda "jobbiga" är de perioder dom jag jobbar mycket för då finns det inte så mycket jag kan skriva om här tyvärr.

Men det var iallafall allt jag hade för nu. Ni får ha de jätte jättebra så hörs vi i nästa inlägg. Ta hand om er. Puss

Likes

Comments

Hej på er allihopa! De va ett bra tag sen nu och ja ber om ursäkt för de men min motivation har varit på noll för att blogga så ja har helt enkelt bara struntat i de och prioriterat annat. Jag vet att jag lovade er ett inlägg ifrån Barcelona men ni får bilder istället så kanske ja berättar mer senare men jag kan säga att de är en av mina bästa resor någonsin och att få göra den med min underbara klass var verkligen helt fantastiskt och jag älskar er alla.
Ha de jättebra så hörs vi i nästa inlägg. Ta hand om er. Puss

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hur är det med er? Med mig är det jättebra faktiskt! Som ni kanske har märkt har bloggen ekat tom ett bra tag nu och det har verkligen inte varit meningen. Så i dehär inlägget tänkte jag berätta lite vart jag har varit de sista, vad jag har gjort och hur framtiden ser ut. Låter de bra?

Jo men om vi börjar med först punkten, vart har jag varit och vad har jag gjort. Jag ska vara helt ärlig med att säga att jag inte har haft nån inspiration alls till att blogga de två senaste veckorna. Även fast jag tycker att det är tråkigt att de står tomt här på bloggen så känner jag att det är lite tråkigt när bloggen blir så enformig. Det enda jag har skrivit de senaste är i princip vad jag har gjort på dagen och jag tycker att det blir lite tråkigt. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag har haft extremt mycket att göra samtidigt som jag har varit väldigt sjuk. Jag har gjort massor utav nationella prov som äntligen är över (phu), jag har haft en slutproduktion i musik både på skoltid och fritid som har tagit väldigt mycket tid och energi då jag även var konferencier på den, sen har jag tränat en hel del och haft en hel del andra inlämningar i skolan som jag helt enkelt har behövt ta hand om innan jag sätter mig för att skriva ett blogginlägg. Allt detta tar förstås väldigt mycket tid och energi och de har lett till att jag har varit väldigt trött på kvällarna och helgerna. Utöver allt detta blev jag sjuk också och var borta från skolan i en vecka då jag inte ens kunde gå upp ur sängen. Jag tänker inte gå in på det mer men som ni förstår kunde jag inte blogga då heller.

Men om vi tittar framåt i tiden då. Vad händer härnäst i mitt liv? Till att börja med var jag och blekte håret idag vilket var skönt så att jag slipper min utväxt nu! Sen har jag min sista vårbal på skolan på torsdag vilket både ska bli kul och lite tråkigt. Kul för att det alltid är lika roligt med vårbalen men tråkigt för att det blir min sista med världens underbaraste klass och på världens bästa skola. Sen på söndag åker jag på klassresa till Barcelona vilket även det ska bli sjuk kul som ni kanske förstår. Vi ska vara borta i fem dagar och gå på nöjesfält, sola bada och gå på sightseeing. Vi kommer alltså hem på torsdag kvällen och sen har jag lov i och med Kristi himmelsfärd. Veckan därpå är ganska lugn förutom en projektredovisning på torsdagen. Och veckan efter det får jag sommarlov(!?). Så som ni märker har jag en hel del framför mig också men jag tänker mig att jag kan uppdatera er med bilder ifrån Barcelona om jag har tillräckligt bra Wi-Fi.

Men det var egentligen allt jag hade för nu. Ni får ha det så jättebra så hörs vi. Ta hand om er. Puss.

Likes

Comments