Header

Mixed

Jag har nämnt det flera gånger, men jag älskar ju hemnet. Kollar på hus och lägenheter runt om i hela Sverige nästintill dagligen. Ska bli spännande att inreda min egen lägenhet i framtiden!

Sista bilden kommer ifrån Tumblr, resterande från Hemnet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mode/collage

Bilder snodda från @Cornelialafrenz. Cornelia köpte dessa sneakers i en random butik i Val Thorens och jag fäller en tår att jag var påväg hem när hon hittade butiken. Vill ha ett par sneakers med pälsboll...! Steve Madden och Zara har liknande, men endast med fake bollar och vill ha äkta pälsboll. Så min fråga, har DU sett skorna jag söker? Pls, leave a comment below.

Likes

Comments

Mixed

Hey, long time no see! Det var ett tag sedan jag faktiskt skrev någonting här, livet kom emellan antar jag. Idag har jag varit i skolan och under håltimman kilade jag iväg på en shoppingrunda. Köpte ett par blåa patched jeans och två tröjor, allt från Zara såklart. I talande stund gör jag inget vettigt alls, surfar runt på min nya dator (som jag fick när jag fyllde år) och lyssnar på Zaras nya album. Min favoritlåt är Symphony! Jag ska gå ut på en promenad nu och sedan kolla på sista avsnittet av Innan vi dör. Check it out om ni inte redan kollar, g-r-y-m serie!

Likes

Comments

Tankar

Idag är det internationella kvinnodagen. Kvinnodagen...? Året är 2017 och vi behöver en dag för att uppmärksamma kvinnan, det är sant och det är synd. Feminism är ett ämne som jag tycker är så intressant och vad jag tycker är ännu mer intressant är tjejer som inte påstår sig vara feminister. Jag tvivlar på att någon tjej tycker att de ska ha en lägre lön än mannen som utför samma jobb. Om du tycker att alla människor är lika mycket värda och ska ha samma rättigheter oavsett kön, då är du feminist. Och som @ginafilippayazz sa, du behöver inte kalla dig feminist men du är det.

Det finns länder där det kvinnliga könet är mindre värt än det manliga, på riktigt. Självklart är deras syn på saken inte rätt, men där är det rätt. Där ska det vara så. Där får inte tjejer gå i skolan, tycka till och bestämma över sina egna kroppar. Och där har vi det verkliga problemet. Feminism b-e-h-ö-v-s.

För att inte låta allt för negativ, det är toppen att denna dagen finns. Att utveckligen förhoppningsvis går framåt... och glöm inte, tjejer äger!!!

Två av de bästa tjejerna i världen, min syster och min mamma<3

Likes

Comments

Mixed

Tisdag: Idag är jag ledig från skolan, planen är att vara hemma å plugga, ta det lugnt och förbereda inför lördag. Jag har lyckats dra på mig ytligare en förkylning så ska dricka ingefärashots i mängder....

Onsdag: Skola! Jag nämnde i ett annat inlägg att jag söker ett nytt jobb och imorgon ska jag gå på en andra intervju, tjoho! På kvällen ska jag äta middag med pappa som fyllt år.

Torsdag: Skola till 11:30. Har inga spikade planer efter skolan, men ska träna om jag är frisk.

Fredag: Skola, som vanligt. Handla och fixa inför lördag. Antagligen hänga med vänner eller hitta på något!

Lördag: Jag fyller 18 år!!! Mamma, pappa och jag ska äta brunch. Resterande tid av dagen kommer gå åt att fixa inför kvällen för vid 18:30 trillar 16 tjejer in hos mig för att dansa natten lång <3

Söndag: Städa och ta det lugnt!

Bilder från en middag i somras! En annan sak jag borde fixa i veckan är att laga min kamera...

Likes

Comments

Mode/collage

Våren närmar sig med stormsteg och jag vill köpa en ny vårjacka! Är sugen på en ljusrosa kappa eller en leopard jacka, men har inte hittat den perfekta ännu.... Är inne på en militärjacka med tryck oxå, det är så ballt ju! Klicka på länkarna för att komma till återförsäljare.

Likes

Comments

Outfits

Gårdagens ganska tråkiga outfit livades upp med några armband från KAT bracelet. Tänk vad mycket smycken tillför i en outfit ändå! Här, här och här hittar ni armbanden jag bär på bilden eller tryck här för att komma till hemsidan.

I sammarbete med KAT Bracelet.

Likes

Comments

Mixed

Jag är faktiskt fascinerad över hur fina bilder min syster tar! Om tre veckor är hon hemma och då har hon varit iväg i fem månader!!! See u soon Ems

Likes

Comments

Instagram@fridakling