Header

Mode/collage

1. Jag vill ha ett par fräcka boots. Tycker dem med "pärlor" på bilden är balla, är dock osäker om dem är min stil. Ska fundera lite, annars fortsätter jakten.

2. Ett par simpla blåa jeans. Svårare sagt en gjort vill jag säga. Det låter enkelt, "det finns överallt" tycker ni, men jag tycker inte att jag hittar dem perfekta? Letar jag på fel ställen?

3. En Gucci Marmont Mini i skinn. Mmmm, so pretty. Jag är verkligen sugen på att köpa denna, men eftersom det handlar om så mycket pengar ska jag fundera lite till. Köpte trots allt en dyr grej precis, som kommer ge bloggen ett rejält lyft... ;) Kan ni gissa vad det är?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mixed

Äntligen fredag! Efter skolan träffade jag Emilia och Camille på Kafé Magasinet, alltid mysigt att hänga med dem. Idag fyller min mor år så vi ska äta extra god middag och därefter ska jag träffa Nellie. Får se vad vi hittar på! xx

Likes

Comments

Mixed

Jag ä-l-s-k-a-r promenader, det är balsam för själen. Å denna låten är så fin, den är dedikerat till dem som begått eller vill begå självmord. Läste någonstans att siffran i låtens namn står för antalet som begått självmord under ett visst årtal. Har ingen källa på det (obs hehe), men ändå? Kan ni fatta hur sjukt det är?

Likes

Comments

Mixed

Här är skinnjackan i tre inlägg nedan in action. Beställde den förra veckan (från Meotine) å är jättenöjd! Idag var vi på studiebesök och efter skolan mötte jag upp Anna på en köpp. Dricker å andra sidan inte kaffe heller men en chokladboll slank ned. Atm varvar jag plugg med instagram, snap samt ett gäng andra sociala medier. Effektiv är mitt mellannamn:---) eller inte.

Likes

Comments

Mixed

Så mysigt, fint, trevligt, genuint och instagramvänligt ställe. :-)

Likes

Comments

Instagram@fridakling