spenderar ett par dagar uppe i Norrland hos bror med familj, innan jag tar med dom hem till Småland på måndag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

i vanlig ordning springer dagarna iväg! den långa påskledigheten är förbi men vi har haft jättebra dagar

Torsdag: japp min ledighet började ju redan i torsdag vilket innebar att jag fick extra långledigt. jag pysslade lite hemma, bakade och åkte ut en sväng till Cissis föräldrar ute i loftahammar där hon och Vile var.

Fredag: Gittan, Philip och Joel var här på besök på dagen och tog en godfika och tittade igenom huset, fick en super fin ljuslykta av dom i inflyttningspresent, (lånar en bild från internet)
Sedan höll vi på i trädgården i några timmar, fällde ett av träden som skulle ner, drog ris, flyttade buskar osv. vädret var så inte på vår sida men vad gör man inte!
På kvällen var vi bjudna hem till Rummelsrum på mat då Susanne (Martins moster) har fyllt år och hans kusiner var hemma på besök! God mat, som vanligt, sällskapsspel och gott vin! Jag Henke och Sören tog hem vinsten i alias btw!

Lördag: även denna dag tillbringade vi många timmar ute i trädgården. Henke var här och rev ett plåtskjul på baksidan som vi inte vill ha kvar. Sören tog ner två träd till, mamma och Lasse rev buskar och planterade om blommor, Gunilla och jag drog ris och ved, och ja Martin, han var överallt! Fullt ös hemma hos oss med andra ord!
Framåt kvällen vankades det påskmat hemma hos marins päron tillsammans med mamma och Lasse, och framåt små timmarna blev det även bad i baljan, minusgrader och stjärnklar himmel!

Söndag: under söndagen hade vi olika besök hela dagen haha, min ena kusin och hans tjej var här, Martins ena kusin och moster var här, och på kvällen kom Lina och Dennis hit på lite mat, god dricka och sällskapsspel (älskar spel haha)
super trevlig kväll !

Måndag: ja men så måndag då, Martin och jag åkte in till stan för en massa ärenden och lite lunch för att sedan fortsätta med lite jobb hemma. Kevin och lina gjorde oss sällskap i soffan till kvällen med allt resterande påskgodis ;)

ja jo det blev ju en liten dagbok av detta!

Likes

Comments

Likes

Comments

igår var det pysslar dag hemma i Lofta.
Lina och Kevin var på besök och bygge av utemöbler är i full gång, älskar att kunna vara ute i trädgården nu på våren!

på kvällen efter att jag kört iväg Martin fick jag besök av fina vänner då det vankades vin, ost, kex med mera.
super trevlig kväll, och magen har fyllts med skratt, tack för att ni är så bra

nu är Martin, Jimmy, Emma och jag påväg till Stockholm för Hammarbys hemmapremiär mot Kalmar, 30000 bajare och marsch från Medborgarplatsen kan bli intressant!

Likes

Comments

idag var det äntligen dags för lite nya naglar, fy vad tråkigt det är när utväxten blivit för lång!

första gången jag fixade naglarna (4 veckor sedan) valde jag lite traditionella vita med silver glitter, denna gången blev det en blandning av rosé!
så skönt att ha lite nya vårnaglar!

Likes

Comments

alltså hur go är hon inte då? fasters lillböna
bilder från när trollen och deras mamma var här för en månad sedan,
liwia godkände min paprika chili gryta, åt med hela fejjat

Likes

Comments

efter veckans sista arbetsdag var avslutad och jag låste om salongen åkte jag till Cissi, Isak och Vile där även Martin var och premiärgrillningen på Sikgatan stod på kvällens schema.
alltså huuuuur gott är det inte med grillat egentligen?!?

Isak han fick stå ute i regnet och grilla medan vi andra stod inne i värmen, vädret svek oss lite

Likes

Comments

ni vet såna där statusar på Facebook där det står: känner sig ledsen, känner sig glad, känner sig förväntansfull osv! lite så känner jag spontant nu, ledsen.

alltså jag är så trött!, trött på att alla förväntar sig och tror att jag är gravid!
bara för att vi köpt och flyttat till hus, för att mina syskon fått barn relativt tidigt, för att några av våra bästa kompisar fått barn, eller väntar, för att jag gått upp några kilon för mycket i vikt osv

om ni bara visste hur jobbigt och irriterande det blir att gång efter gång få stå och förklara sig, säga nej så är inte fallet, nej jag är bara TJOCK!, inte gravid.

jag och Martin vill göra andra saker dom kommande åren, fixa med huset, renovera, resa, spara pengar, ja hur mycket som helst egentligen!
Martin tycker 30 års åldern är lagom, så vi har ju några år till godo!

Jag är stolt faster, bonusfaster och lekkompis till mina små runt omkring mig, jag älskar dessa barn, och jag får min "bebis"dos varje vecka !

Så sluta prata, sluta spekulera, sluta fråga!

Lovis är vår bebis

Likes

Comments

Likes

Comments

på min lediga dag i veckan styrde jag bilen in till Cissi och Vile, en sväng på stan, god lunch och mys i solen!
tanken var att vi även skulle fixa lokalen till Viles dop (som var igår, bilder kommer) men eftersom dom hade slipat golvet och lackat det! (just till denna helgen!!) fick vi planera om och vi var istället där i fredagskväll till halv 10 och styrde... men bra blev det!

Likes

Comments