Better Blogging Nouw
Presentation picture
fridajosefsson
Frida, 18 år, Gävle

 

Spend my nights in dislocation, talking to spirits on the floor

I fredags skulle jag gå ut för att fira att Fanny hade fyllt 18, äntligen!! Var med Hanna innan sen mötte vi upp Sandra och Gidde på stan. Fixade stämpel på Slick, men gick till Allstar istället då vi hade gratis inträde + vänner där. Någonstans gick det fel iallafall och jag trodde jag hade tappat min mobil och väskan. Var helt knäckt, grät, hyperventilerade och skakade hur länge som helst. Vi letade överallt och fick sedan skjuts hem till mig. Vaknade på morgonen med en miljard minnesluckor och min första riktigt bakfylla haha. Utan mobil och väska. Ringde Allstar angående väskan men den fanns inte där. Några timmar senare lyfte jag på mina jeans som låg på en pall i mitt rum, där låg mobilen. Började liksom gråta av glädje, fyfaan. Sen kom jag och Hanna fram till att jag hade lämnat ifrån mig väskan hos hennes kompis när vi hade lånat badrummet innan vi ens gick till Allstar.. Så allt är löst iallafall, sämsta kvällen på länge. Träffade inte ens Fanny haha. Bara att börja samla energi igen till juldagen!

Har idag käkat pizza två gånger, sen hängde jag med Fanny, Lisen och Emelie på kvällen, tittade på två värdelösa skräckfilmer hos Fanny. Kom hem för ett tag sen och har tittat klart på alla utkomna avsnitt av julkalendern, so much drama.. Godnatt ☺️🔫

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Ett år sen tandställningen togs bort

I tisdags var jag hos specialisttandvården för sista gången, nu är jag utskriven därifrån och idag är det prick ett år sen jag blev av med rälsen. Jag hade gummisnoddar i sex månader mellan mars och september 2012, sedan fick jag räls i slutet av september i överkäken, och ca en månad senare fick jag i underkäken också. Jag hade den i ett år och tre månader. Så-jävla-asdrygt, men sååååå värt det så det finns inte. Efter uttagningen fick jag en skena att sova med varje natt i ett år för att tänderna inte ska flyttas tillbaka, och jag har använd dom slaviskt eftersom jag har korta tandrötter tydligen, så dom kan flytta tillbaka sig enkelt. Ett år av lycka. Egentligen var det inte så hemskt med räls som jag trodde. Visst, det gjorde ont när dom hade spänt den, speciellt i början, sen slutade det göra ont. Det jobbigaste var att äta och borsta tänderna haha. Meeeeen nu har jag varit utan den i ett helt år och jag ska bara använda skenan varannan natt nu för att avvänja dom, det kommer bli tufft eftersom jag inte gillar att sova utan den.

Enjoy the pictures. Den första är hur det såg ut med rälsen de sista månaderna, den andra är avgjutningarna före och efter, den tredje är precis när jag har fått gummisnoddar och sex månader efteråt, och den sista bilden är fula smile-bilder före och efter totalt.


 

Breakfast in the salonnnn

Började 8:30 imorse med att käka frukost i salongen med klassen, sen hade vi redovisning om en valfri kund man hade haft någon gång under terminen. Slutade vid 12 egentligen, men jag hade lovat en klasskompis att jag skulle stanna kvar och avfärga hennes hår. Fick med med Gidde också, vi var kvar till kvart i fyra! Har inga bilder på håret än, men ska försöka fixa det tills imorgon.
Måste skriva klart lite portfolio till imorgon nu, sen ska jag fan sova, är helt slut i huvudet.
 

STUFF

Hade tydligen råkat beställa lite prylar för någon vecka sen märkte jag idag när jag kom hem och det var fyra paket i brevlådan. Dock var bara två av dom till mig. Det ena innehöll ett silverbalsam, tänkte testa det istället för silverschampot jag har därifrån. Missförstå mig rätt, jag AVGUDAR silverschampot från Fudge, det är så jävla bra, men det torkar ut mitt redan supertorra hår så det behöver vila lite. Sedan är det en foundation från Pürminerals i nyansen Blush Medium, det var en ren chansning på nyansen men jag tror den funkar bra. Det följde även med en tester på en mascara från samma märke.

Silverbalsamet kostar 119:- på lookfantastic.com

Pürminerals 4-in-1 foundation kostar 287:- på feelunique.com 

MY YEAR IN MUSIC

Detta är alltså en sammanställning från Spotify på vad jag har lyssnat på under 2014, inte helt otippade listor haha. Me and my bands. Such punk.

Ni kan kolla själva här: LÄNK 

Turn the record over, I'll see you on the flip side

I fredags var det äntligen dags för Hobbit som jag har haft nedräkning på i... cirka ett år nu haha. Den var jättebra och jag grät bara fyra gånger! Var där med Fanny, tror Linnea och Sandra var bredvid oss också.
I lördags sov jag bort halva dagen, klippte min kusin, sen spenderade jag resten av dagen med att titta på Vampire Diaries, Arrested development och X Factor UK finalen.

Gick inte alls att sova inatt heller, somnade vid 4 och vaknade vid 5 av att min hund spydde ner mig och min säng, var skapligt less efter jag hade bytt sängkläder den tiden, men jag somnade om och jag vaknade vid 2 igen.. Hela denna dagen har gått åt till att titta på Julkalendern, tvätta håret och kollat på massa liveframträdande från Glastonbury och Reading festival. Vill gå so bad 😫
Förövrigt så vann Ben Haenow X Factor UK nyss, har ~hejat~ på honom sen hans room audition, så jävla braaaaa!!!!

 

24 hours without wifi

Jag går underrrrrrrr. Varken skolans eller vårt eget wifi hemma fungerar!! Anywho så var jag på stan idag med Gidde och Linny, käkade på donken och köpte en ny iphoneladdare för första gången!!!1!1!1!! Eller? Love the quality.

När jag kom hem hämtade jag ut ett paket från vitacost.com som innehöll Biotintabletter. Fråga inte hur jag orkar beställa det från USA för jag vet inte själv. Nu ska jag sova och ladda upp för praktik imorgon!
 

Hårvisning

Jag, Sandra och Linnea var på Realgymnasiets stylisters hår/sminkvisning idag på Heartbreak. Fick en goodiebag! Är visserligen inte skitnöjd med den eftersom det bara var en enda fullsize produkt, och Schwarzkopf har vi på min skola också haha. But it's still a goodiebag ✌️


 

Kundpass

Gjorde en snabb avfärgning idag och skapade efteråt en rödlila ombre! Synd att bilden inte ger rättvisa för färgen bara 😊