Presentation picture
fridajosefsson
Frida, 18 år, Gävle

 

Drömlivet

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

I may have fucked up

Färgade håret mörklila i fredags på salongen med Maria Nilas färgbomb, och när jag hade tvättat det såg det hemskt ut med rosa vid botten, fläckigt ljuslila på längderna/topparna och lite blått vid topparna. Då tänkte jag att det var en bra idé att lägga Grazettes Extreme Violet färgbomb över allt och nu är jag blålila. Den färgar av sig på fingrarna så fort jag tar i håret och man blir blå överallt om håret på blött/svettigt. Beställde nyss colour b4 på eBay, this is too punk.

 

Likes

Comments

THE WORLD TOUR

Är på fryshuset atm med Linnea och en tjej vi träffade på vägen dit. Issues är förband sen drar Pierce the veil igång och sen Sleeping with sirens, tre asbra band! Vi hade VIP också där meet & greet ingick, så vi fick nyss träffa huvudbanden och ta bild, magiskt 🙌


 

Likes

Comments

BEHÖVER EN BLOND HÅRMODELL

Nu på fredag den 27 mars anordnar jag och min klass en hår- och modevisning här på skolan. Vi ska ha 5 modeller var och temat är Tivoli. Varje modell ska stylas inom antingen Ghost house, Popexpressen, Atmosfear, Love tunnel eller Inzane, och jag har alla modeller fixade förutom en till Inzane. Jag vill ha en blond tjejej som är villig att färga håret i någon(flera) roliga färger, och ska helst vara över 18 år. Hör av er till mig på antingen facebook eller min mobil 0702171641 om ni är intresserade eller vill veta mer!


 

Likes

Comments

Attendo Hotel

Nu har jag och min syster kommit fram till Huddinge, ska sova på hotellet mittemot sjukhuset inatt så vi har nära dit imorgon. Har handlat kvarg och choklad så vi överlever kvällen. Är dock toktrött så borde sova nu, helst nyss. Ska upp 7 imorgon för att hinna äta frukost innan donationen 8:30 🙌
 

Likes

Comments

I've been here to hell and back, earth is spinning backwards

I fredags tog jag den första Neupogensprutan på morgonen, sen åkte jag till salongen och hade praktik 9-17. När jag kom hem packade jag ihop massa prylar, duschade, och tog tåget till Uppsala där jag hängde fram tills idag. Har hängt med Philip och hunnit tittat på Draktränaren 2, Prison break, Sons of anarchy, Morran och Tobias, och mello såklart. Med Bosse och/eller Igrid i knät.Är hemma nu och är snart redo att sova, ska vara på Gävle Sjukhus 7:30 imorgon för att se om Neupogensprutorna jag har tagit under helgen har fått kroppen att producera tillräckligt mycket vita blodkroppar. Biverkningar? Ont i skelettet i framförallt ryggen, men också en träningsvärkskänsla i magen, ryggen, benen, nacken, och axlar/biceps. Ganska behagligt ändå, det mesta försvinner med Alvedon. Lagom taggad för att gå upp tre timmar tidigare än vanligt, är glad att pappa skjutsar mig iallafall #livetutanegetkörkort. Sov gott hörni

 

Likes

Comments

ahhhhh let's do this

På fredag ska den första Neupogensprutan tas för att öka antalet vita blodkroppar, och på tisdag blir jag av med lite stamceller. Can't wait!

 

Likes

Comments

Några timmar senare

Hade tid vid 12 och det tog 2 timmar ish att ta blodprov, urinprov, EKG och lungröntgen samt att få information om min eventuella stamcellsdonation som jag ska göra, därav testerna. Får reda på om allt ser bra ut senare i veckan troligtvis!


 

Likes

Comments

Mot Huddinge!

Flyr Gävle idag med pappa för att göra hälsotester på Karolinska, how exciting.

 

Likes

Comments

The world is at my feet and I am standing on the ceiling

Oj hej, har inte insett att det finns folk som läser min blogg trots att jag aldrig uppdaterar. Har egentligen ingenting att skylla på förutom min lathet och brist på inspiration om bloggmaterial. Jag har iallafall hängt en del i Uppsala på helgerna, gått i skolan i veckorna och haft praktik på fredagarna som vanligt. Jag klippte av en bit av mitt hår för ca tre veckor sen också, det kändes som att det behövdes faktiskt. Har chillat hela dagen idag efter att ha jobbat på salongen hela dagen, duschade i en timme och hade inpackning på mitt snustorra hår, har även städat lite och stökat ner igen, tvättat lite, ätit paj och tänk tanken på att börja packa inför imorgon när jag ska till Uppsala igen, men så kommer det självklart inte bli. Ska sova nu och stressa sönder imorgon innan jag ska åka istället.


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw