Better Blogging Nouw
Presentation picture
fridajosefsson
Frida, 18 år, Gävle

 

Nails

Gjorde nya naglar idag!

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Linnys hår atm

Efter att ha experimenterat med Linneas hår otaliga gånger hemma (med skolans färger såklart) så kom hon till min salong så jag fick experimentera med deras färger istället. Jag la en beige/askig färg i botten och ljusade upp den ett steg, sedan vävde jag slingor och la en ljus beige toning på det. Sen fick jag klippa av det en bit också!
 

No

Är verkligen inte redo för sista terminen i skolan. Är inte redo för skola igen överhuvudtaget, föredrar lov tbf. Hade rätt kul på lovet iallafall, bortsett från att min mobil blev stulen på juldagen när jag var på Bankhuset, därav den helt värdelösa uppdateringen om mitt händelselösa liv. Ni överlever nog. Är fast med min gamla iPhone 4 utan SIM-kort och en gammal Samsung galaxy s3 som har ett eget liv, life's awesome. Jag har iallafall samma nummer till den så jag kan ringa och smsa, även surfen funkar ibland! Godnatt

 

Last night was fun

Började dricka hos Gidde med henne, Linnea, Sandra och Linda. Vid 23 drog vi ner på stan, tog stämpel på Bankhuset och gick sedan ut på Stortorget strax innan tolvslaget. Träffade på Fanny, Lisen, Emelie och Sara då, fick massa nyårspussar av dom! Sedan hade jag tappat bort alla och gick till donken där jag hittade Hanna och Emil, så hängde vi där ett tag innan vi mötte upp Anton, Christian och en annan Linnéa och tog bussen till Anton i Sätra. Vi startade en film men jag och Hanna låste in oss i badrummet i typ två timmar istället, sen däckade vi väl vid 5 på morgonen.

Blev väckt vid tolv och fick skjuts av Emils pappa hem till dom och hängde med han och Hanna några timmar innan mamma hämtade mig. Mådde fett illa på eftermiddagen, var fortfarande full när när jag vaknade haha, sen kom bakfyllan ikapp mig. Somnade om hemma och sen dess har jag typ bara degat i sängen samt ätit middag tre gånger. Life's good.


 

HALLÅ 2015

Det är bara några få timmar kvar av det här året nu, ett ganska bra år för mig. Jag har gjort en hel del, absolut, men framförallt har jag lärt känna samt förstå mig själv så himla mycket bättre. Det är väl den resan som är viktigast? Det har varit upp och ned hela året, vilken det krävs för att lättare uppskatta saker, iallafall för min del. Så för att sammanfatta höjdpunkterna under mitt 2014: Jag flyttade hemifrån några månader och bodde med Linnea vilket gav mig perspektiv på hur enkelt det är hemma egentligen, jag åkte till London med Linnea i början av mars och gick på en grym konsert, jag spenderade mycket tid med Linnea, Sandra, Gidlöw och även Fanny under sommaren och hittade på massa skit, tittade på en del serier har jag gjort också. I oktober åkte jag, Linnea och Sandra till Berlin och gick på The 1975 tokbra konsert, där fick vi även biljetter till deras konsert i Sverige så hela upplevelsen var grym. Hösten har inte varit toppenbra direkt, mycket ångest och problem, men sånt går alla igenom at some point. Men hörni, det bästa av allt då? I met Matty fucking HEALY aHHHH

Basically så har det varit ett bra år där jag har lärt mig mycket av både mig själv och andra. Spontaniteten och positiviteten i mig kommer fram mer och mer. Resor är alltid roligt och konserter är fan det jag lever för numer. Jag lämnar därmed 2014 bakom mig med ett leende och ser fram emot ett ännu bättre 2015! 
 

"Vart fan ska jag ställa mitt teleskop"

Guess what guys. Fredo got a telescope today. Det var det enda jag hade önskat mig av mina föräldrar och pappa kan det där med research. Har inte hunnit testa det än eftersom det är lite mycket snö och moln i vägen.

Annars så har jag hängt hos min bror idag med min familj och min brorsas tjejs närmaste typ. På kvällen åkte jag och pappa till mina kusiner i Valbo och utbytte julklappar och snicksnackade några timmar.

Tänkte lägga ut andra bilder imorgon på det jag fick, så för tillfället får dessa snapchatbilder duga 😎
 

Spend my nights in dislocation, talking to spirits on the floor

I fredags skulle jag gå ut för att fira att Fanny hade fyllt 18, äntligen!! Var med Hanna innan sen mötte vi upp Sandra och Gidde på stan. Fixade stämpel på Slick, men gick till Allstar istället då vi hade gratis inträde + vänner där. Någonstans gick det fel iallafall och jag trodde jag hade tappat min mobil och väskan. Var helt knäckt, grät, hyperventilerade och skakade hur länge som helst. Vi letade överallt och fick sedan skjuts hem till mig. Vaknade på morgonen med en miljard minnesluckor och min första riktigt bakfylla haha. Utan mobil och väska. Ringde Allstar angående väskan men den fanns inte där. Några timmar senare lyfte jag på mina jeans som låg på en pall i mitt rum, där låg mobilen. Började liksom gråta av glädje, fyfaan. Sen kom jag och Hanna fram till att jag hade lämnat ifrån mig väskan hos hennes kompis när vi hade lånat badrummet innan vi ens gick till Allstar.. Så allt är löst iallafall, sämsta kvällen på länge. Träffade inte ens Fanny haha. Bara att börja samla energi igen till juldagen!

Har idag käkat pizza två gånger, sen hängde jag med Fanny, Lisen och Emelie på kvällen, tittade på två värdelösa skräckfilmer hos Fanny. Kom hem för ett tag sen och har tittat klart på alla utkomna avsnitt av julkalendern, so much drama.. Godnatt ☺️🔫

 

Ett år sen tandställningen togs bort

I tisdags var jag hos specialisttandvården för sista gången, nu är jag utskriven därifrån och idag är det prick ett år sen jag blev av med rälsen. Jag hade gummisnoddar i sex månader mellan mars och september 2012, sedan fick jag räls i slutet av september i överkäken, och ca en månad senare fick jag i underkäken också. Jag hade den i ett år och tre månader. Så-jävla-asdrygt, men sååååå värt det så det finns inte. Efter uttagningen fick jag en skena att sova med varje natt i ett år för att tänderna inte ska flyttas tillbaka, och jag har använd dom slaviskt eftersom jag har korta tandrötter tydligen, så dom kan flytta tillbaka sig enkelt. Ett år av lycka. Egentligen var det inte så hemskt med räls som jag trodde. Visst, det gjorde ont när dom hade spänt den, speciellt i början, sen slutade det göra ont. Det jobbigaste var att äta och borsta tänderna haha. Meeeeen nu har jag varit utan den i ett helt år och jag ska bara använda skenan varannan natt nu för att avvänja dom, det kommer bli tufft eftersom jag inte gillar att sova utan den.

Enjoy the pictures. Den första är hur det såg ut med rälsen de sista månaderna, den andra är avgjutningarna före och efter, den tredje är precis när jag har fått gummisnoddar och sex månader efteråt, och den sista bilden är fula smile-bilder före och efter totalt.


 

Breakfast in the salonnnn

Började 8:30 imorse med att käka frukost i salongen med klassen, sen hade vi redovisning om en valfri kund man hade haft någon gång under terminen. Slutade vid 12 egentligen, men jag hade lovat en klasskompis att jag skulle stanna kvar och avfärga hennes hår. Fick med med Gidde också, vi var kvar till kvart i fyra! Har inga bilder på håret än, men ska försöka fixa det tills imorgon.
Måste skriva klart lite portfolio till imorgon nu, sen ska jag fan sova, är helt slut i huvudet.