Header

Nu har vi packat allting och ätit den sista frukosten här på hotellet. Om en halvtimme går stora bussen mot Phnom Penh igen där vi ska sova en natt innan flyget hem går på måndag kväll.

Bilderna är från restaurangen/baren/hotellet The Snake House igår!

Likes

Comments

Gick upp 6:20 idag för att åka ut på en dagstur och dyka lite. Jag och Philips systers pojkvän har dykcertifikat så det var vi två som drog iväg imorse. Åkte med en dykbåt som gick väldigt långsam, fick frukost direkt och sen tog det 2,5h ut till Koh Rong Samloem där vi hämtade dykutrustning. Sedan gjorde vi två dyk på två olika ställen strax utanför. Blev lite besviken på sikten då det var knappt 5-6 meter, men annars var det helt okej.

Vid 15:30 gick båten tillbaka mot fastlandet och 2,5h senare nådde vi land igen. Livet kändes ganska bra uppe på övre däck och softade i hängmattan större delen av resan.

Likes

Comments

Jag och Phille lämnade de 8 andra i gänget och vår privata strand, för att ta tuktuk in till stan och Serendipity beachen där alla andra turister och försäljare hänger. Fick en skaplig bränna av att konstant sola i typ 4-5 timmar. Fick threading på underbenen och ofrivilligt även bikinilinjen, käkade fish and chips och hoppade i vågorna.

När vi kom tillbaka till hotellet duschade vi och gick sen ner till hotellets privata (Independent) beach och tittade på solnedgången tillsammans med Philips ena syster och hennes pojkvän.

Nu chillar vi en stund i hotellrummet innan vi ska ta hotellbussen till stan och därefter vidare mot The Snake House för att äta middag🐍🐊

Likes

Comments

Spenderade dagen på Koh Rong idag, tokmys. Nästan inge folk alls på stranden vi var på, varmt fint vatten, helt molnfritt och småkrabbor överallt, hur perfekt?

När vi kom tillbaka med speed boaten till fastlandet gick vi direkt och käkade på en restaurang vi spanade in igår. Jag och Philip delade på lite nygrillade krabbor och prawns, samt chicken wings och vitlöksbröd!🍗

Likes

Comments

Sitter i lobbyn nu och väntar på en bil som ska ta oss till piren i stan där en speed boat mot ön Koh Rong ska avgå om någon timme eller så, ska bli fantastiskt 🙌🏼🌞

Likes

Comments

Nu ska vi till Tuol Sleng och sedan vidare mot Sihanoukville!

Likes

Comments

1 345166 Next

Better Blogging Nouw