Presentation picture
fridajosefsson
Frida, 18 år, Gävle

 

The world is at my feet and I am standing on the ceiling

Oj hej, har inte insett att det finns folk som läser min blogg trots att jag aldrig uppdaterar. Har egentligen ingenting att skylla på förutom min lathet och brist på inspiration om bloggmaterial. Jag har iallafall hängt en del i Uppsala på helgerna, gått i skolan i veckorna och haft praktik på fredagarna som vanligt. Jag klippte av en bit av mitt hår för ca tre veckor sen också, det kändes som att det behövdes faktiskt. Har chillat hela dagen idag efter att ha jobbat på salongen hela dagen, duschade i en timme och hade inpackning på mitt snustorra hår, har även städat lite och stökat ner igen, tvättat lite, ätit paj och tänk tanken på att börja packa inför imorgon när jag ska till Uppsala igen, men så kommer det självklart inte bli. Ska sova nu och stressa sönder imorgon innan jag ska åka istället.


 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

I used to kick it with lucifer and he still lingers in the dark

Har hängt i Uppsala sen i fredags kväll tills idag. Haft det asmysigt, tittat på melodifestivalen och en del filmer, tränat och gått på släktkalas. Är dödstrött nu och ska äntligen gå och lägga moi, inte redo för engelskatal imorgon.


 

Likes

Comments

Nails

Gjorde nya naglar idag!

 

Likes

Comments

Linnys hår atm

Efter att ha experimenterat med Linneas hår otaliga gånger hemma (med skolans färger såklart) så kom hon till min salong så jag fick experimentera med deras färger istället. Jag la en beige/askig färg i botten och ljusade upp den ett steg, sedan vävde jag slingor och la en ljus beige toning på det. Sen fick jag klippa av det en bit också!




 

Likes

Comments

No

Är verkligen inte redo för sista terminen i skolan. Är inte redo för skola igen överhuvudtaget, föredrar lov tbf. Hade rätt kul på lovet iallafall, bortsett från att min mobil blev stulen på juldagen när jag var på Bankhuset, därav den helt värdelösa uppdateringen om mitt händelselösa liv. Ni överlever nog. Är fast med min gamla iPhone 4 utan SIM-kort och en gammal Samsung galaxy s3 som har ett eget liv, life's awesome. Jag har iallafall samma nummer till den så jag kan ringa och smsa, även surfen funkar ibland! Godnatt

 

Likes

Comments

Last night was fun

Började dricka hos Gidde med henne, Linnea, Sandra och Linda. Vid 23 drog vi ner på stan, tog stämpel på Bankhuset och gick sedan ut på Stortorget strax innan tolvslaget. Träffade på Fanny, Lisen, Emelie och Sara då, fick massa nyårspussar av dom! Sedan hade jag tappat bort alla och gick till donken där jag hittade Hanna och Emil, så hängde vi där ett tag innan vi mötte upp Anton, Christian och en annan Linnéa och tog bussen till Anton i Sätra. Vi startade en film men jag och Hanna låste in oss i badrummet i typ två timmar istället, sen däckade vi väl vid 5 på morgonen.

Blev väckt vid tolv och fick skjuts av Emils pappa hem till dom och hängde med han och Hanna några timmar innan mamma hämtade mig. Mådde fett illa på eftermiddagen, var fortfarande full när när jag vaknade haha, sen kom bakfyllan ikapp mig. Somnade om hemma och sen dess har jag typ bara degat i sängen samt ätit middag tre gånger. Life's good.






 

Likes

Comments

HALLÅ 2015

Det är bara några få timmar kvar av det här året nu, ett ganska bra år för mig. Jag har gjort en hel del, absolut, men framförallt har jag lärt känna samt förstå mig själv så himla mycket bättre. Det är väl den resan som är viktigast? Det har varit upp och ned hela året, vilken det krävs för att lättare uppskatta saker, iallafall för min del. Så för att sammanfatta höjdpunkterna under mitt 2014: Jag flyttade hemifrån några månader och bodde med Linnea vilket gav mig perspektiv på hur enkelt det är hemma egentligen, jag åkte till London med Linnea i början av mars och gick på en grym konsert, jag spenderade mycket tid med Linnea, Sandra, Gidlöw och även Fanny under sommaren och hittade på massa skit, tittade på en del serier har jag gjort också. I oktober åkte jag, Linnea och Sandra till Berlin och gick på The 1975 tokbra konsert, där fick vi även biljetter till deras konsert i Sverige så hela upplevelsen var grym. Hösten har inte varit toppenbra direkt, mycket ångest och problem, men sånt går alla igenom at some point. Men hörni, det bästa av allt då? I met Matty fucking HEALY aHHHH

Basically så har det varit ett bra år där jag har lärt mig mycket av både mig själv och andra. Spontaniteten och positiviteten i mig kommer fram mer och mer. Resor är alltid roligt och konserter är fan det jag lever för numer. Jag lämnar därmed 2014 bakom mig med ett leende och ser fram emot ett ännu bättre 2015! 




 

Likes

Comments

"Vart fan ska jag ställa mitt teleskop"

Guess what guys. Fredo got a telescope today. Det var det enda jag hade önskat mig av mina föräldrar och pappa kan det där med research. Har inte hunnit testa det än eftersom det är lite mycket snö och moln i vägen.

Annars så har jag hängt hos min bror idag med min familj och min brorsas tjejs närmaste typ. På kvällen åkte jag och pappa till mina kusiner i Valbo och utbytte julklappar och snicksnackade några timmar.

Tänkte lägga ut andra bilder imorgon på det jag fick, så för tillfället får dessa snapchatbilder duga 😎








 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw