Jag bara älskar Helen Torsgården. Hennes Youtube kanal följer jag slavigst. Handlar nästan alla mina väskor på hennes webshop, helt underbar stil hon har där o personlig stil. Jag å en arbetskamrat slogs nästan om dom sista exemplaren av den gosiga mössan. Jag fick en, inte hon så det är så roligt att skicka bilder till henne när jag har mössan på 😊 Idag hämta jag ut mitt paket med det helt underbara pannbandet i naturvit å svarta mensskyddväskan som jag tänkte ha den till 😍 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är alltid lika kul att komma till mamsen å hälsa på hennes sjukt tokiga kossor å höns. Vet inte vilka som är värst. Hönerna som pickar fjädrarna på tuppen eller kalvarna som sätter på tjuren. 😂 Det är aldrig lugnt o tyst här ute vilken är ganska skönt ibland. Det lite skönare pluset är att man får klä sig i mössa, mammas 20 åriga 7 storlekar förstora fleesjacka å foppisar 😊 Avslutar kvällen med mys å film med min älskling.

Likes

Comments

Tog en semesterdag idag så jag är ledig 2 dagar i rad. Tänkte att jag ska träna o riktigt ta tag i alla mina mål. Ställa upp dom ordentligt så jag ser klart å tydligt vad dom är. Men nu är kl 15 å jag har inte tagit mig ur soffan än. Känner bara för att ligga kvar här å glo på film o i get annat. Ska försöka rycka upp mig å ta en kvällspromenad sen istället. Behöver hitta motivationen som jag tydligen har gömt väldigt bra 😊

Likes

Comments

Denna snöiga vita onsdagen börjar bra, öppnade mitt paket från cocopanda som jag hämtade igår egentligen. Kan knappt vänta till jag ska använda Ashley Tisdales nya sminkborstar framför allt ögonborstarna för dom jag har nu är super kassa. Skit svårt att blanda ut när det sitter på ögat. Köpte även ett torr schampoo. Har testat många olika men ingen som jag bara skriker ut ÄLSKAR DETTA TORR SHAMPOO. Så håller tummarna nu. Ska även testa nya eyelinern med vinklad spets för att få till  finare vinge 😊 Ska testa allt på fredag när jag är ledig å kan leka i lugn å ro utan stress för att hinna med bussen till jobbet.

Likes

Comments

Jag älskar allt som har med jul å göra. Snön som kom för första gången igår 😀. Jul stressen, glögg, mys å alla dessa sliskiga usla tjej julfilmer som jag bara ÄLSKAR. Jag berättar däremot inte det för någon hehe. Startar denna lediga, ner myst i soffan med A Christmas Prince å en omelett till frukost. Sen blir det lite motionscykel å hår inpackning.

Likes

Comments

När jag satt å klippte o klistra i min receptbok slog det mig, jag har inte använt något recept i boken på säkert 6 månader. Måste bli ändring på detta för det är bara gudomliga recept som hamnar i min recept bok 😊. Dom andra ligger i en plastmapp i köksskåpet.

Är helt mör i kroppen idag. Gick av 3 nattpass på jobbet i morse. Sov bara 2 timmar för annars kan jag inte sova i natt. Har ont i hela kroppen känns som värdens baksmälla. Känner alltid såhär så treskift jobb kanske inte är min grej allså.

Likes

Comments

I denna blogg kommer jag skriva om min resa till familjelyckan. Det finns egentligen 4 agendor som jag hade tänkt att dela med mig av här.

Först

Jag lider av en sjukdom som heter PCOS som innebär glesa menstruationer eller inga alls. (kommer skriva mer om detta i andra inlägg). Jag och min sambo har försökt att skaffa barn i flera år men min PCOS har verkligen gjort detta svårt för oss. Efter 1 år och ingen mens så tog vi kontakt med min gynekolog som gjorde några undersökningar och tog massa prover. Hon skicka en remiss till Sahlgrenska i Göteborg för att få starta med IVF behandlingar. Det skulle ta ca 1.5 år innan vi skulle få först tiden dit för inskrivning för dom hade så lång vänteköer fick vi till oss. Men....... MEN redan efter 2 månader fick vi en tid. Jätte glada blev som fick komma så snabbt. Vi har redan gjort 2 omgångar med IVF som tyvärr slutade i 1 missfall, 1 uteblivet missfall ( fostret har dött men kroppen har inte stött ut det så man måste göra en "abort") och 1 omgång som inte tog sig. Kommer berätta hela denna historian lite senare. Vi har bara ett försök kvar så jag känner att jag vill att både kropp å själ ska vara på sin bästa sida inför den sista omgången. Så detta leder till agenda nr 2.

Andra

För att första grejen ska fungera måste jag gå ner i vikt för att "kanske" mina menstruationer kan bli lite mer regelbundna så att det ska öka chanserna för oss att bli gravida. Jag är inte jätte fet utan har några extra kilon på kroppen som är onödiga att ha där 😉. Detta innebär träning och kost. Maten har jag inte jätte mycket problem med men det är träningen som är mitt stora hinder. Vill träna, vill inte träna. Vill inte träna ensam, vill träna ensam. Har motivationen, har inte motivationen. Tycker detta med träning är jätte jobbigt. Har varken lust eller ork men om det kan ge mig och min sambo ett älskat barn så måste det va den största motivationen, och det är det MEN ibland oftast känner jag mig väldigt ledsen och hopplös och då blir det att då skiter jag i allt i stället och vräker i mig skit. Detta har ju samband med agenda nr 3.

Tredje

KOSTEN. Det stora intresset i mitt liv. Älskar att exprementera i köket och laga nya rätter. Här är det inga bekymmer alls bara att jag är ju verkligen ett kakmoster och glass freak. Som ni förstår så går inte detta hand i hand 😊 men det ska det bli ändring på. Agenda nr 4.

Fjärde

Mitt social liv med vänner och den största kärleken i mitt liv min sambo Toni och våra 2 katter Hedda och Sune. ❤Likes

Comments