allmänt

Sitter just nu i skolan med myskläder för är sjuk men måste till skolan för viktiga lektioner..... Simma efter skolan sen gå och lägga sig direkt! Ha en bra dag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

allmänt

Hej! De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket mer än i tisdags så fick jag en träningsinstruktion av min kompis. Vi har gjort upp ett schema som jag ska följa i 1 månad, taggad för en gång skull! Idag har jag varit i skolan och tidningen kom för att prata och fota om ett arbete vår klass har gjort till gymnasie SM. Jag och en annan ska upp till Stockholm i mars och presentera vårt arbete och andra aktiviteter, så hoppas det går bra men är nervös! Sen kom jag hem och fick hem mina paket från DM retro, en svart klänning och ett par snygga solbrillor för en gång skull haha.
Fick bra besked idag angående praktik och jobb efter student? Lägger mig tidigt, för skola, träning och plugg står på schemat imorgon!

Inga fula solbrillor mer / black Only / en söt present

Likes

Comments

allmänt

Fredag - kom hem efter skolan och sov lite, så skönt! Efter det så drog jag, Felicia, Albina och Jenny till Växjö och käkade på pizzahut, det var så gott och man bara satt och fick massa olika pizzor hela tiden och glass som efteråt. Sen så va jag med Nellie och vi sov lite innan vi hämtade några från en fest. Körde sen hem och la mig direkt.
Lördag - gjorde verkligen ingenting den dagen mer än att tog det lugnt och sen kl 10 så körde jag till jobbet, fullt kaos på Harrys så kom hem vid 4 ungefär.
Idag så vaknade jag vid 11 sen körde in mot stan för att skaffa gymkort på Actic, tur man har en kompis som jobbar så får man lite rabatt :) Har kommit hem nu och ska ta det lugnt, planera veckan och min bror kommer hem och hälsa på. Sen får man se hur kvällen blir?

Likes

Comments

Träning/kost

Träning för mig är inte vilken storlek på kläder man ska ha, och hur man ska se ut? Träning för mig är personligt. Man ska träna för sig själv, ingen annan. Alla tränar olika och alla utvecklas olika. Man ska hitta sitt egna sätt hur man vill och varför?

Jag vill inte imponera på någon, jag gör det endast för min skull. Jag vill se resultat men även ha roligt och få kunskaper.

Om man inte vill träna? Ja självklart ska man inte behöva göra det för man ska se ut på ett visst sett, gör det om du vill eller inte. Man väljer själv och det är ingen som tvingar en och träna.

Jag tränar inte för att få den perfekta kroppen, jag tränar för jag tycker det är kul och för det är ett måste men den ryggen jag har och för min hälsa. Självklart kan jag sitta ner vid tv:n och vräka i mig massa nutella om jag vill. haha what (hungrig)?

Om man vill, gör det annars gör inte det!


Likes

Comments

allmänt

I tisdag klockan 8 så gick bussen mot Göteborg, på förmiddagen så var vi på ekocentrum och fick en föreläsning. Vi åt sen gick vi runt omkring i Göteborg och alla fick guida varandra, skitväder! Sen gick vi och fikade hela klassen och det var jättetrevligt! Vi åkte hem typ halv 4 men fick sitta i en bilkö mer än en timme så kom hem 8 tror jag.

Idag så är jag hemma för mår inte bra men hoppas jag kan gå till skolan imorgon för det här är drygt hahaha.

Likes

Comments

allmänt

Hopppas inte alla e bakfulla idag? Haha
Igår så åkte jag in till Ljungby och mötte upp Nellie och då beställde vi Chinamat. Det skulle ta 25 minuter men tog 45 min så vårt humör var inte på topp, men gott var det hahaha. Lovisa kom sen och vi tittade på skräck, sen körde vi lite i stan och hade allmänt trevligt. Kl 1 körde jag hem en kompis som hade varit ute sen lämnade jag av Nellie hos sig och körde hem :) kom hem vi halv 2 kanske och la mig direkt! Skön lördag!
Just nu sitter jag och ska klä på mig och köra till stan sen köra och hämta en kompis lite längre bort, så blir en roadtrip med Felicia. När jag kommer hem så får man väl ta tag i sitt liv och börjar plugga!
Vi hörs

Likes

Comments

allmänt

Hej idag så har jag gått i skolan till halv 12 sen så körde jag, Nellie och Lovisa och köpte massa godis för imon ska vi ha filmkväll tillsammans så vi laddar upp, haha. Kom hem ungefär vid 2 och sov lite sen åkte jag till min kompis jobb och satt och snackade med henne, hade mycket och prata om för har inte sätt varandra på hur länge som helst! Nu har jag kommit hem om lyssna på musik och ska ta det lugnt för är helt slut efter veckan. Blir nog lite filmer! Blev även lite fattigare idag för köpte spotify/surf och hörlurar, kan inte gå en dag utan musik :)

Hoppas ni får en trevlig fredag, hemma eller så kanske man festa? hörs imorgon!

Likes

Comments

allmänt

Hej igår så åkte jag till Nathalie efter skolan och vi snackade och hade det allmänt trevligt. Vi åkte även i till Samarkand i Växjö och jag köpte en skjorta och svarta byxor som man alltid behöver. Vi tog även kaffe och mötte upp en och stod och snacka i evigheter. Kom hem vid halv 11 så la mig direkt ;) idag så vaknade jag vid halv 8 och duschade och fixade mig ganska långsamt sen tog jag bilen till skolan! Varit en onödig dag i skolan för läraren var sjuk så fick åka hem tidigt efter jag och några andra åkte upp till McDonalds och åt lite mat, så gott! Är hemma nu och har fått hem mina två paket från Fyndiq och ska ta det lugnt sen måste jag läsa lite och förmodligen lägga mig tidigt, men får se hur det går haha.

Väldigt nöjd med köpen!

Likes

Comments

allmänt

Har inte sovit alls mycket i natt men jag och Simon steg upp vi halv 12 och bestämde oss för att köpa mat på McDonalds, sen efter det åkte han hem. Mamma är sjuk så ska nu åka till hennes häst och hjälpa henne, efter det så ska jag antingen titta på film eller sova lite. Ikväll blir det att äta gott och göra klart svenskan och mitt gymnasiearbete.

Hörs under dagen :)

Likes

Comments