Jag är så himla sugen på att resa iväg nån stans just nu, helst till ett varmt ställe då jag är fruktansvärt trött på vädret just nu. Snön smälte bort på en natt och nu är det slaskigt och grått ute. Men nu har min familj börjat planera resor för i år. Vi är en familj som älskar att resa så vi reser än hel del. Jag och min pappa tänkte kanske ta en weekend till New York på sportlovet.

Tänk vad Nice med lite shopping in för våren , och bara vara och kolla runt i hela storstaden.
Har faktiskt aldrig varit där och jag har velat åka dit så länge nu , och att få åka dit vore verkligen en dröm. Vi får se , hoppas resan blir av i allafall. Jag får slänga in ett inlägg om hur det blir med resan senare.

Sen håller min familj med mamma på att försöka boka en resa till USA, bara att vi i familjen inte har bestämt oss om vi ska till Los angeles eller Florida. Det är lite fifty-fifty så vi får se hur det blir med det. Jag har redan varit i Florida , älskar verkligen Florida. Så det skulle vara kul att åka till ett annat ställe än där jag redan varit. Skulle gärna vilja besöka Las vegas , San Francisco, Beverly Hills, Hollywood, Ja hela Kalifornien.

Jag och min Bästavän Isabelle försöker boka resa med min pappa också. Nån 2 veckors resa direkt efter sommarlovet börjar. Kanske Kanarieöarna eller Grekland.

Sen tänkte vi även åka till Portugal i slutet av sommarlovet då Isabelle har ett hus där. Det blir mycket resor, massa skoj, och fantastiska upplevelser. Är så taggad på sommaren nu. Har ni några dröm resemål? Kommentera dom så jag kan få lite tips på vad man kan resa i framtiden. Jag tänkte kanske göra ett inlägg om drömresor, så kommentera. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget på väg till skolan kommer nog bli en lugn dag idag.
Efter skolan kanske jag ska till Stureplan för att köpa en sak som jag kommer visa lite senare i ett inlägg. Hoppas ni får en bra dag

Likes

Comments