Header

Hej!

Idag fotade jag i Essex, var exakt är jag inte säker på men stationen hette iallafall southend Victoria. Tog ungefär 2 timmar dit och såklart 2 timmar hem vilket är lååång tid. Men det var dock JÄÄÄÄTTEkul och märket jag fotade för var The ragged priest och kläderna var hur coola som helst och jag skulle helst viljat a med mig alla kläder hem! Det vi fotade för var deras online webbshop.

Puss <33

Ok jag är 10000% kär i denna jackan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag åkte jag till saint paul's cathedral för att kolla på en trappa där de spela in the astronomy tower i Harry Potter. När jag kom till katedralen så jag jag upp för hur många trappor som helst, och när man kom till första stoppet var vii SÅÅÅÅ högt upp, usssch höll på att börja gråta men vad gör man inte för en trappa i Harry potter?!??!?? Så jag fortsatte och allt blev värre och högst upp vad de värsta jag varit med om, folk flyttade inte på sig?!?? så de gick inte att komma ner. Jag insåg också när jag kom högst upp att jag inte alls sett trappan i Harry Potter, så jag skyndar ner och försöker att inte kolla neråt. När jag kommer ner frågar jag var trapporna är och de som jobbade på katedralen sa, "jo men de är där borta". Såååå jag hade alltså inte behövt riskera mitt liv i en jäättegammal kyrka, helt ärligt man ger ju inte så mycket creed till ett gammalt hus att hålla. Men men jag fick iallafall se trapporna som jag kom dit för att se för och sen gick jag på the millenium bridge, också för att den varit med i Harry Potter, HAHAHA Frida=NÖRD

Puss <333

Här är trapporna jag riskera mitt liv för :))))

Likes

Comments

Hej!

Idag åkte jag till min shoot men 0 expectations så när jag frågade makeup artisten hur många looks vi skulle göra sa hon att det bara va en, för de vi skulle göra var COVERN?!??? Vi fotade alltså omslaget till tidningen, jag har gjort mitt första omslag?? Jag försökte verka cool samtidigt som jag panik sms mamma. Meeeen det gick jättebra och tidningen kommer ut i September.

Puss <33

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit på en plåtning. Vi var 7 modeller så det var roligt! Idag har jag också kollat det sista Gossip Girl avsnittet. Igen. Kollat den serien 7 gånger nu meeen den är ju den bääästa som finns så what to do?? Jag har också bokat min flygbiljett hem???!??? om ni visste hur glad jag är just nu hahah men Sverige jag kommer om en vecka.

Puss och see youu soooooon <333

Can you find me????

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit på en visning för London College of Fashion!!! Det var jättekul meeen nu är jag död. Det var 4 shower sammanlagt men alla shower hade olika outfits, jag räknade precis ihop alla outfits och kom fram till att jag har haft 18 outift byten?!?? Så många har jag inte ens på mornar då jag inte kan komma på vad jag ska ha på mig. Nu ska jag sova och kommer somna på stuts.

Pussss <333

Soooorry pappa men jag kommer fortsätta att ha min tunga ute <333

2 olika outifts av de 18 olika

Denna ouutfiten måste ändå varit den bästa??

Likes

Comments