Som ni vet kom min mamma till mig i fredagskväll. När jag kom hem från jobbet hade hon redan kommit.
Hon väntade hos mig och hade pysslat lite. Hon hade köpt fantastiska rosa tulpaner som hon hade satt i en vas på matbordet och i en liten vas i badrummet. Hon hade även köpt en rosa champagne som hon ställde på min Vinkyl i min champagnekylare. Detta fick jag som en lite sen alla hjärtans dag-present.
Hur fin är hon inte då?!

Sen i lördags fick jag en lite mindre chock, haha. Mamma skulle vara hos mig hela helgen och vi skulle bara mysa. Men så plötsligt säger hon: Fabian (min lillebror) kommer ju hem ikväll från sin skidresa, vill du åka med hem idag istället så kan du träffa hela familjen och så kan vi hämta Fabbe på Landvetter?".
Självklart säger jag aldrig nej till att åka hem till familjen och vovvarna. Så sagt och gjort; vi strosade runt i Helsingborg på dagen och några timmar senare var vi i Kungsbacka.
Och som grädden på moset: hade pappa fixat raclette (min favoritmat) för att jag skulle komma hem till middag.
Det blev alltså 24timmar hemma hos familjen och sen tog jag bussen hem till Helsingborg vid 18 igen.

Hoppas ni haft en mysig helg,
Puss och kram

Likes

Comments

Hej finisar!

Ni har väl inte glömt min rabattkod som jag har hos mat.se till er?

Ni får 170kr att handla för när ni använder min länk : HÄR

Det är så himla smidigt att handla hos mat.se och jag rekommenderar det till alla!

Det är även ett bra sätt att få kontroll över sin matbudget på, då man efter varje vara ser hur mycket man har "handlat för" i sin kundkorg.

Jag har dragit ner på mina matkostnader genom mat.se eftersom jag endast handlar det som jag behöver. När man går i en fysisk butik så är det så lätt att "onödiga" saker åker ner i korgen som man inte hade planerat från början.

Ett stort plus är att det levereras enda fram till dörren.

Happy shopping!

Puss och Kram

Likes

Comments

Igår fick jag besök av mami som kom ner efter jobbet. Vi lagade en såå god middag (recept kommer imorgon) och bara slappade framför tvn (väldigt behövligt efter en lång arbetsvecka).
Nu på morgonen gjorde vi en mysig brunch och har njutit av den i någon timma. Det är min namnsdag idag, vilket är en dag som mamma aldrig glömmer så hon skämde bort mig med massa gott till brunchen😍🍓🍇.
Om en liten stund ska vi nog ta en sväng på stan och bara mysa.

Hoppas ni får en fin dag,
Puss och kram.

Likes

Comments

Alltså vilken läcker lampa... Denna lampan är ifrån CB2.com som är en hemsida med sin bas i Chicago. De fraktar även till Sverige och denna lampan kostar 2387kr på ordinariepris men är nu på rean och kostar endast 1908kr nu (inte så bara kanske, men ändå).

Den är en blandning av "gammalt" och "nytt". På hemsidan beskriver dem den som: "Vintage on the top, modern on the bottom" vilket jag helt och hållet håller med om.

En unik och riktigt tjusig (haha ja, jag är 80år ibland) design.

Länk till lampan: HÄR

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag nästan hade gjort vad som helst för att få ligga på en strand eller i en solstol, vid poolen och bara njuta av solen med min bästa vän.

Behöver verkligen en stor dos utav Vitamin D- och gärna typ.. NU!

Jag förstår egentligen inte vad jag gör i Sverige.. haha, jag är inte gjord för detta klimatet och väder. Så fort utbildningen är klar är väl planen att inte stanna i Sverige. Jag ska berätta mer ingående om mina planer eller drömmar någon annan dag.

Nu ska jag fortsätta att drömma om palmer, sol och klarblått vatten.

Puss och Kram


Likes

Comments