View tracker

Igår började jag mitt nya jobb i Malmö och då också min utbildning för jobbet.
Utbildningen är i fyra dagar och är alltså slut på fredag. Så himla roligt och utmanande. Berättar om jobbet längre fram.

Bilden är 3 gigantiska amaryllis som jag fick av Petra i present på min julfest.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

I lördagskväll träffade jag Emma och vi begav oss in till Göteborg. Vi började med några drinkar på Vigårda och sedan fortsatte vi vidare. Träffade på några kompisar som också var ute. Sedan drog vi och kollade på DJ:n R3HAB som spelade på Trädgårn. Riktigt lyckad och rolig kväll.
Igår vankades det ett helt annan typ av kalas. Våran kära mormor fyllde 80år. Vi började dagen med att dricka champagne hemma hos mina kusiner där hela mammas sida av släkten samlades. Sedan begav vi oss till ett jättemysigt ställe i Onsala där morfar bjöd alla på ett jättegott och fint julbord.
Jag är fortfarande mätt typ, haha!
Hoppas ni hade en bra helg

Likes

Comments

Nu är jag hemma hos mamma och pappa efter en dag på stan med min kusin. Köpte en jättefin kofta i alcantara, den är verkligen supermjuk!
Dricker champagne med mamma medan vi väntar på middag. Sedan kommer Emma och hämtar upp mig så ska vi dricka lite drinkar i Göteborg.
Hoppas ni haft en mysig dag.
Kram

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Göteborg igen för att fira mormors 80årsdag på söndag! Jag köpte med mig blommor och gjorde en bukett till mamma och pappa, och såhär blev resultatet.
Märks det att jag älskar sånt här?😍
Kram

Likes

Comments