Inlägget sker i samarbete med Posterstore.se och är sponsrat. Inlägget innehåller länkar till posterstores hemsida.


Fick hem ett paket idag i samarbete med bästa POSTERSTORE.SE Paketet innehöll en superfin poster på en magnoliablomma.

Jag skulle verkligen vilja tipsa er om deras fantastiska stilrena tavlor som man kan kombinera tillsammans i oändliga varianter. De har även ett stort utbud på tavelramar som är formanpassade till deras fina posters så det blir lätt att veta vilken ram som passar till vilken poster. Det är även ett riktigt stort plus för mig som är student att det är så himla prisvärt.

Anger ni koden: fridajarnberg så får ni 15% på deras snygga posters fram till den 30/9. Erbjudandet gäller på ett obegränsat antal ordrar så passa på nu om ni vill uppdatera era tavelväggar eller få in lite färg i hemmet inför hösten och vintern.

Och hur fint är inte paketet som postern kommer i? Man blir ju så glad.

Ramarna finns i de urläckra metallicfärgerna: Guld, Rosé och Silver
Och även i Ek, Svart och Vit
Alltså kolla hur fin min magnoliaposter är! Den kommer att få pryda min vägg inne i sovrummet tror jag. Åh är så nöjd!

Likes

Comments

Morgonens promenad blev en timma längst strandpromenaden. Så mysigt att ha Charlie här. Ett plus är ju att man verkligen kommer ut på promenad minst 3 gånger per dag också!

Idag ska jag bara plugga och tvätta, kul, haha.

Det är superfint väder så får gå låånga promenader idag så man är ute så mycket som möjligt och tar in det sista av D-vitaminen.

Hoppas ni får en mysig dag,
Kram

Likes

Comments

Just nu är jag och Charlie ute på promenad och upptäcker nya mysiga gator här i stan. Vi har varit ute i ca en timma nu och vädret är helt fantastiskt.

Likes

Comments