Alltså takbjälkarna!! Den här lägenheten är en superfin 3a på 138kvm och byggdes 1906 men är nyrenoverad 2016. Här har man en utebalkong och en inglasad vinterträdgård. Här hade jag kunnat tänka mig att bo 😍.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag är alltid i tankar kring att göra om och fixa nytt och denna gången landade det på mitt kök.

Jag har kollat runt lite och fastnat lite för öppen förvaring i köket. Men vet egentligen inte vad jag tycker om det.. Jag tror att det lätt kan se rörigt ut och jag antar att det blir en hel del damm med öppen förvaring.

Hur som helst, beroende på hur man gör det så kan man nog lyckas att få till det utan den "röriga" känslan. Det beror ju verkligen på vad man ställer på hyllorna och hur mycket.

Dessa inspirationsbilder var de som föll mig i smaken mest, de är minimalistiska samtidigt som de fyller en funktion. Jag hittade en hel del bilder på öppen förvaring i kök som var alldeles fulla med saker och det hade jag inte fixat. Så om överskåpen ska tas bort, så är det något i denna stilen som jag tänker att jag vill ha.


Kram

(Bilder från skönahem)


Likes

Comments

Hej finisar,

Jag måste köpa en ny och mindre soffa till mitt vardagsrum då den soffan som jag har är alldeles för stor. Jag tror att jag ska köpa en mindre två- eller tre-sists soffa i antingen beige, grått eller någon fräck mörk färg, kanske grönt? eller blått?

När jag köpt en ny soffa, så kommer jag vilja ha ett nytt soffbord. Det är hur svårt som helst att hitta rätt... Jag pendlar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Vad ska man välja? rektangulärt? runt? ovalt?

Jag har verkligen ingen aning. Men det kanske kommer när soffan är på plats?

Det jobbiga är att jag egentligen behöver byta ut alla "stora" möbler mot nya.

Jag behöver också en ny säng (vi håller på att rita på ett sovloft så att jag kan utnyttja takhöjden i sovrummet) så kanske inte en hel säng, men ny madrass med en annan storlek, ny sängbotten osv.

Tips någon på antingen en snygg soffa eller soffbord? Eller båda? haha.

Nu ska jag fortsätta leta på nätet och hoppas att jag hittar något där det säger "KLICK".

Hoppas ni får en fortsatt bra lördag

Kram


(Om ni vill komma till dessa soffbord, klicka på bilderna)Likes

Comments

Hej loves!

Jag har fått en rabattkod till NA-KD.com som jag tänkte att jag skulle dela med mig utav till er.

Jag tänkte även visa några utav mina favoriter från deras hemsida.

Rabattkoden är "Newyear" och ger er 20% på NA-KD.com.

Happy shopping!!

Likes

Comments

Detta överkast står högst uppe på min önskelista nu.
Jag har velat ha det ett tag men har inte vetat vart det kom ifrån, nu äntligen hittade jag det och jag vill att det ska bli mitt så fort som möjligt!

Likes

Comments

View tracker