New in

Heej gänget!!

Okej, jag tänkte gå på stan en bra stund innan jobbet idag för att bara få lite inspiration. Inte shoppa. Bara inspiration. Haha, så bra gick min plan.. jag vaknade för det första alldeles för sent från vad jag hade tänkt och låg sedan kvar i sängen, och igen, alldeles för länge. När jag väl kom ut så tog det två sekunder och då hade jag köpt två nya saker. En jättefin vas (det var sjukt bra pris på den så var ju tvungen, eller hur?)

Köpte även en hamam handduk som jag tänkte ha under min "riktiga" handduk på stranden i sommar och den ska självklart med på semestern!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mat & Dryck, Vardag

Fredag: vårkonferens med jobbet. Började 08.00 på Radisson med föreläsningar, lunch och mer föreläsningar. Sedan vidare till stranden där vi lekte lekar och drack lite.
Efter det åt vi alla middag på en supermysig restaurang på stranden. Trodde aldrig jag skulle säga detta om en konferens: men alltså herregud(!!) va kul jag hade! Jag har träningsvärk i magen efter alla skratt. Tack!

Lördag: min absolut bästa vän fyllde 26! Vi åkte ner ett gäng till Malmö för att fira henne med massor av bubbel, mat och beerpong. Need I say more? 💃🏼

Söndag: oj vilken helg! Den avslutades på absolut bästa sätt. Carro åkte med tillbaka till Helsingborg från Malmö och vi spenderade hela dagen på stranden med sol, mat och en massa(!!) skratt! Vilken tjej alltså!

Likes

Comments