Header

Texter

Jag orkar inte med det här något mer, hur jag än vrider på mig så styrs jag av ångest. Så fort det känns lite bra är jag tillbaka på ruta ett igen. Jag kommer aldrig loss. Hur mycket jag än sliter och hur mycket jag än skriker. Jag är fast. Fast i en stor cirkel som snurrar om och om och om igen. Och jag hänger med, utan att rynka på näsan. Jag bara glider med som i ett ekorrhjul.

Jag vill inget mer, det känns så. Det känns verkligen så. Det finns ingenting som lockar mig till framtiden. Det är bara jobb, skaffa pengar, äta, sova, jobba. Det är allt jag ser. Sen ser jag alla som har det bra, gör det dom vill och njuter av livet varje sekund. Kanske på en strand, i en bar, i en bil. Det vill jag också göra, men jag kan inte. Jag är fast i någonting som inte är jag. Och jag sätter mig fast bara djupare. Det är som om jag vill må dåligt, känna ångestens tryck över bröstet och höra mitt onda jag klanka ner på mig själv. Det är som om jag njuter av det, och jag skulle ljuga om jag inte sa att det var bekvämt.

Ja det är bekvämt för mig att må dåligt, det känns mest naturligt i min värld.
Jag minns knappt senast jag kände mig lycklig. För mig är lycka, glädje och allt sånt skrämmande. Jag vet inte varför, det bara känns så. Varje gång jag haft några bättre dagar, kanske några bättre veckor så kommer jag tillslut på mig själv.
​"Hur kan jag ha det så här bra? Oj snart händer det nog något riktigt jobbigt".

Jag lever till och med, med inställning att mitt liv inte kan bli bra.
Och hur långt tror ni man kommer då? Inte långt alls. Jag står och stampar på samma plats som för ca 2 år sen. Och jag har inte kommit längre. Det skrämmer mig. Men jag vill ändå inte ta tag i det. Det känns för jobbigt, för långt bort och hur ska JAG klara det? Men jag vill inte bli en dalkulla som har varit på samma jävla jobb i 10år och egentligen har andra drömmar.
JAG VÄGRAR BLI SÅN

En dag ska jag se världen från det perspektiv jag egentligen vill. Jag lär bara orka dit först.
Och det är bara jag som kan ta mig dit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Texter

​Jag försöker se positivt, försöker se chanserna och möjligheterna som jag har framför mig. Men det tar stopp, det känns som en så stor process att ta mig dit och maybe it is, men kan det inte bara kännas enkelt bara en dag. En enda dag som känns riktigt bra och inspirerande, det var så längesen jag såg en sån dag. Det var så längesen jag kände mig bra och inspirerande.

Men kanske är morgondagen just den dagen. Det är det jag hoppas innerligt varje dag och så länge jag har det hoppet uppe så känns det plötsligt lite okej. En aningen bättre. Så jag fortsätter på den vägen så kanske morgonen dagen är just den dagen jag känner mig bra och ser inspirationen framför mig.

❤️

Likes

Comments

Frida

Jag dör för dessa! Det är dags att bli miljonär så jag kan ha tusen såna här.

Lånade bilder från ELLY PISTOL.

Finns HÄR!

​Lånade bilder från ELLY PISTOL

Finns HÄR!

Likes

Comments

Texter

Söndags känslor.
Dom finns inte riktigt. Idag är jag bara. Enkelt.
Ibland behöver jag såna här dagar.
Fast nu på slutet har dom varit här allt för ofta.
Men jag behöver dom.
Mitt psyke behöver dom.
Eller jag kanske bara tror mig behöva dom.

❤️

Likes

Comments

Frida

Hejsan!

Det har känts i någon vecka att det är dags för mig att ta tag i bloggandet igen. Men det har känts så drygt att hela tiden börja om i den här bloggen och samtidigt kolla tillbaka på allt gammalt som varit. Jag vet inte varför jag inte raderat inläggen, det har liksom inte ens funnits i mina tankar. Tills idag. Jag är väldigt duktig på att älta saker och jag tror att det är det jag gjort med bloggen, gått in och läst om det förflutna ibland och gömt mig där en stund, grävt ner mitt trasiga jag lite längre ner. 

Men nu orkar jag inte vara elak mot mig själv något mer. Jag är så duktig på att pressa mig själv, ENDAST för att jag ska vara bra inför alla andra runt om mig. Jag vet det är sjukt, men jag har ett sånt otroligt bekräftelsebehov ifrån andra. För i mig själv duger ingenting jag gör. Men det är något jag gått och fått hjälp för och håller på att jobba på. Plus att jag fått lov att sjukskriva mig pga att jag ska orka med mig själv. Mer om det i ett annat inlägg. 

Nu försöker jag göra saker jag mår bra utav och inte försöka stressa. Men det är svårt, speciellt när man gått emot sig själv konstant i ca 1års tid. Jag har fortfarande dagar då jag verkligen inte vill gå ut eller göra någonting som jag måste göra men jag försöker ta mig igenom dom med ro och försöker komma på sätt att göra saker annorlunda. Även om det bara funkar 2/10 gånger.  But I still try. 

❤️

Likes

Comments