View tracker

En ledig dag som började tidigt i backen med hela gänget. Det har varit väldigt kallt men snöat fint hela dagen. Nu på eftermiddagen har jag och Amanda städat och fixat här hemma. Gjort det lite mysigt tills vår nya roomie som kommer om en timme, Emma. Det ska bli jätte roligt att hon kommer. Ska bli härligt med en ny frisk fläkt här hemma. Kan behövas just nu känns de som. Vi har precis tänt massor med ljus, hällt upp varsitt glas julmust, tagit fram pepparkaksburken och satt på första avsnittet av julkalendern. Nu kom julkänslan fram kan man säga! Senare ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och få Emma att känna sig välkommen. Det blir mysigt.

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 35 readers

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hon, som jag inte träffat på 8 veckor, men hängde/jobbade med i stort sätt sex dagar i veckan med förut är äntligen hos oss!

Efter en lång jobbdag drog vi i oss en varsin pizza och pratade ikapp alla dessa veckor. Det känns så konstigt att hon är här, men samtidigt precis som det brukar vara. Riktigt kul att träffa både henne och Viktoria igen, energikick ger det, må jag säga.

Imorgon blir det skidor för hela slanten. Jag klagar inte ett dugg.


  • 55 readers

Likes

Comments

Finns inte så mycket att skriva om den här dagen, förutom att vädret har briljerat och att det var en väldigt rolig dag på jobbet.

Go'kväll.

  • 97 readers

Likes

Comments

Dagen startade med lite träning, för att efter det bege mig ut i backen med Sofia. Det blev några tunga åk, som slutade med en fika på Sindre. När hungern tog över traskade vi hem, var och en till sig. Jag bjöd mig själv på sötpotatis med chevre och sallad. Jag var hemma själv hela eftermiddagen, så jag tog vara på den ensamtiden genom att äta lunch, städa lite och slutade i soffan somnandes till Netflix. Fantastiskt egentligen hur man kan njuta så mycket av en lugn och skön eftermiddag, för sig själv. Guldvärt.

Dagen slutade inte där. Efter en timmes vila, gjorde jag ett ryck för att fixa till mig. Amanda kom hem efter en stund för att sedan vända upp igen till fjället. Vi mötte upp gänget på Radisson för pizza och rödvin (ska nämligen lära mig att tycka om rödvin under den här säsongen). Chevre älskare som jag är, tog jag en chevre/honung/soltorkade tomater/salsiccia pizza. Det var utan tvekan den godaste pizzan jag ätit någonsin. Absolut inte sista gången jag beställer den.

Dom andra fortsatte till skipubben. Klantig som jag är så låg legitimationen hemma, vilket resultera till att även jag gör det nu. Men ska jag vara ärlig, så gör det mig ingenting. Känns som att kroppen behöver det här.

God natt.

  • 108 readers

Likes

Comments

Fredag, IGEN. Och jag är ledig. Idag blir det åka av i backen för inatt kom det minst 10 cm snö här i Trysil.

Ciao.

  • 111 readers

Likes

Comments

Finally!!!! Jag kan åka skidor, jag är så j*ävla glad. Förstår verkligen inte att det är sant. Tänkte först att jag bara ska åka i barnbacken några få åk, och väldigt sakta. Det sluta med att jag åkt hela dagen i alla backar, precis som jag brukar göra.
När jag låg på marken för fem veckor sedan när jag skadade mig på Actionrun, var det första jag tänkte på: jag kommer inte kunna åka skidor i Trysil, över huvudtaget. Usch, kommer verkligen ihåg känslan. Sen händer det här. Vilken dag. Är så lycklig att jag gått och köpt mig ett par nya skidor. Det är jag allt värd.

This is a halleluja moment.

  • 170 readers

Likes

Comments

Fredag!

Tre timmars jobb startade dagen. Jag och Amanda fick gå tidigare då det var väldigt lugnt. Rätt skönt faktiskt. Vi gick hem och passade på att andas och tog det lugnt en stund.

Efter en dusch och lite fixning till skön musik vandrade vi upp i snön till Sindre för "Grand Opening". Det innebar att Klas och Åsa bjöd in massor med människor som jobbar på fjället, men också nära vänner för att visa det nya Sindre. Såklart var vi som jobbar där också välkomna. Det bjöds på bubbel, snittar och "småtugg". Väldigt vackert upplagt alltihop, mysig musik och härlig atmosfär.

När vi kände oss färdiga där pallrade vi oss ner till Radisson och mötte upp Eddy och Lena. Vi åt en jätte god och trevlig middag. Det tackar jag familjen Slättenhäll för!

Våra kära familjer har tagit med massor med inredning och julsaker. Så nu har vi fixat till här hemma så det är mycket hemtrevligare. Jätte skönt och viktigt enligt mig. 

Nu tackar jag för mig och säger god natt.

  • 206 readers

Likes

Comments

Sitter för tillfället och käkar lunch, stuvad pytt med rödbetor. Det är ganska lugnt med folk just idag, även fast det är fredag. Men imorgon blir det mer fart! Eftersom att det är lördag och för att snön just nu gör backarna grymma, har jag hört. Blir sååå sugen!

  • 215 readers

Likes

Comments

(Sitter och väntar på att tacosgänget ska anlända, tyvärr fastnade i stort sätt inga bilder på kameran, men en kan jag bjuda på.)

God kväll, igen.

Jag startade dagen med jobb, då jag faktiskt i stort sätt jobbade själv. I början var det svårt att komma in i kassan igen, eftersom att jag varit ledig i två dagar, men efter en stund gick det galant. Plus att det är lagom mycket folk nu eftersom att säsongen inte dragit igång än, så det är skönt. Iallafall nu i början, för då hinner man träna på kassan, språket och rutinerna.

Ikväll har vi varit hemma hos oss för att bjuda kollegorna på taco-kväll och för att välkomna Viktor och hans tjej till gänget. En riktigt mysig kväll som innehöll god mat, trevliga "lära känna" lekar och dryck i olika form.
Det är så roligt att man kan komma folk så nära bara på några dagar. Något som jag verkligen inte är van vid hemma. Inget jag trodde skulle vara min grej, men den känslan har förändrats ganska snabbt.

Imorgon är jag ledig igen. Vilket betyder torsdag, vilket betyder städdag för Frida Engström. Hela lägenheten ska städas. Ska bli riktigt skönt faktiskt! Efter de möter jag nog upp Joel på Sindre. Brukar gå i dom takterna.

See you.

  • 230 readers

Likes

Comments