View tracker

Nu sitter jag och Emma i soffan efter en storstädning av lägenheten. Finns ingen bättre känsla efteråt.
Idag har varit en sån där riktigt skön ledig dag. Började med frukost i sängen till serien "The 100". Efter de städade jag rummet, och avslutade med en dusch. Lunch åt jag hemma, mammas fetaostbiffar, fåååår inte nog, mums. Med musik i öronen tog jag mig en lite längre promenad till Sindre. Tänkte inte åka skidor idag (själv), men vädret fick mig att ändra mig ganska snabbt. Sen tog jag en fika med Emma och Maja, för att sedan dra oss hemåt för städningen.
Ikväll blir det tjej/spa kväll med ansiktsmask och häng. Ser mycket fram emot de!

  • 56 readers

Likes

Comments

Nu har Sindre varit på Sälen-äventyr. Först var vi på systemet, efter de stadium och sen handlade vi mat. Att gå och handla hungrig är som vanligt ingen hit, så efter de så åkte vi till MC Donalds. Det var vi värda tyckte vi. Nu sitter vi i bilen påväg hem, med mysmusik i bakgrunden. Imorgon är jag ledig, en fredag. Det är inge dåligt. Det ska vara strålande sol och -10. Så längtar gör jag allt. Ska inte bara fira min ledighet, utan att jag också fått två kusinbarn idag. Nu längtar jag plötsligt hem väldigt mycket.

  • 68 readers

Likes

Comments

Idag var vi lediga några tjejer av oss. Så vi startade dagen 8.30 med frukostbuffé på Radisson. Känns väldigt lyxigt då frukostarna annars inte är mycket för världen. Mätta och belåtna tog vi oss ut i backen. Vi har varit överallt på hela fjället idag. Jag har bland annat tappat bort mig i skogen. Men det löste sig då jag kom ut till en puckelpist där Amanda och Maja stod och vänta så glatt.
Vet inte hur kvällen ser ut, men någonting hittar vi la på. Om inte, så kör jag och Amanda Potterkväll.

Hej.

  • 79 readers

Likes

Comments

  • 126 readers

Likes

Comments

  • 156 readers

Likes

Comments

Inte alls roliga bilder att dela med mig ut av, detta får duga. Idag har jag jobbat, som dom flesta andra dagar. När jag gick ifrån Sindre snöade det sååå mycket och så fint. Skönt nog så fick jag skjuts av Emmisen då jag, hon, Maja och Emelie skulle handla till vår taco-kväll. Till en början hade vi frisörsalong då flera av Sindrestuas personal behövde en omgång i svallet. Inte jag dock. Skulle nog behövas, men ni (vissa av er) vet hur jag är.
Efter det blev det tacos i mängder. Alla var så hungriga, men matkoman infann sig ganska snabbt. Vi rundade av kvällen med film. Som en familjekväll ska va, typ.

  • 160 readers

Likes

Comments

Det känns som att jag lever i en bubbla här borta. Att livet hemma bara står på paus ett halv år. Och att jag ska komma tillbaka precis så som jag lämnade de. En väldigt konstig känsla, och så kommer de ju absolut inte vara, men så har det känts sedan dag ett här. Trysil blir varje dag, mer och mer som mitt hem. Även fast jag vet att min mest trygga punkt är hemma på Fogdegatan.

Vissa dagar går bättre än andra. Men saknaden efter dessa ovanför och många många fler blir starkare hela tiden. Det är nog det som gör att jag ibland förstår att livet hemma faktiskt fortsätter utan mig.

  • 169 readers

Likes

Comments

Ikväll var Jägermeister på besök här i Trysil. Sindregänget anslöt först till Maja och Emelie i källaren efter en härlig och hyfsat stillsam jobbdag, för att sedan dra oss vidare till Sagbruket. Trevligt va det, några jägershots slank ned. Men vi har haft ett varv av feber och förkylning allihop, så vi var inte så partysugna någon av oss. Tråkigt, men samtidigt väldigt skönt känner jag nu när jag ligger här i sängen. En lång och tuff jobbvecka väntar. Så jag är rätt nöjd ändå faktiskt.

God natt.

  • 197 readers

Likes

Comments

Här va det glatt och härligt.
Trevliga jenter de där.

  • 199 readers

Likes

Comments