Efter en skön jobbdag satte jag mig i en sackosäck utanför jobbet med en podcast i öronen i solen. Så skönt, underbart verkligen. Victor (födelsedagsbarnet) kom och gjorde mig sällskap, sen kom Sofia och Emelie.

Jag försöker att hela tiden uppskatta och ta vara på dom här stunderna. För att jag vet hur mycket jag kommer sakna allt när jag kommer hem. Jag har svårt att slappna av när jag är ledig.
Men idag gjorde jag de.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken dag<3

Likes

Comments

Mammsen och Anna är här och hälsar på. Idag har vi suttit i solen på Sindre hela dagen. Väldigt skönt och härligt. Ikväll var vi på Brasserie T. Åt god mat och myste.

Imorgon startar vi dagen med frukost på hotellet och jag skulle tro att dagen fortsätter i solen.
Blir så lugn och avslappnad när dom är här. Det är bra för mig, speciellt att få ladda inför den sista tiden,
27 dagar kvar?!?!?

Likes

Comments

Svart på en kvart i fejjan hela långa dagen. Vi njöt som ba den. Aldrig uppskattat en ledig dag så mycket som idag efter 9 dagar jobb.

(Fyra veckor kvar, nuuu får dagarna gå lite saktare tack så mycket)

Likes

Comments

Nu börjar snön smälta på terassen utanför oss på Sindre. Påsken är snart hääär! 

Tog bilden i soluppgången igår innan jobbet, myys

Likes

Comments

Likes

Comments

Visst ser de väl härligt ut?! Vilken kväll. Vi satte oss allesammans runt favoritbordet i restaurangen, då Klas kommer in med en 2 meter lång planka med olika ostar, skinkor, korvar, oliver och Roffes hemkokta fikonmarmelad. Han hällde upp ett rött vin, ett portvin och ett vitt vin, och förklarade sedan om allt vi hade fått framför oss. Bland annat så var de en älgkorv, en blåmögelost som vunnit i VM i Norge, en gruyere och en lagrad lufttorkad skinka från Norge. Allt detta och lite annat har vi då på menyn i olika varianter.

Att få uppleva olika smakkombinationer mellan vin och ostar som jag inte visste fanns var så häftigt. Allt var så gott och vi har suttit i timmar och plockat, smakat och pratat.

Dom sista timmarna satt vi och skratta så vi grät åt Roffes sjuka historier, spelade olika spel och bara mös.

En viktig kväll på många sätt som jag kommer komma ihåg länge!

Likes

Comments

Jag, Maja, Emelie & Amanda tog idag en tripp till Sälen. Lindvallen närmare bestämt. Eftersom att vi jobbar inom SkiStar så får vi åka gratis i Sälen en dag. Vi visste att backarna va korta i Sälen, men jämfört med Trysil så blev vi så chockade. Man hann inte ens börja ta ut svängarna innan backen va slut. Det är alltid kul att åka skidor, men Trysil är absolut bättre.

 Vi styrde skutan dit imorse vid 9 och har varit där hela dagen. En räkmacka på Gustavs fick de bli. Otroligt gott va de! Efter de åkte vi till systemet en sväng och till Concept Store. Jag fick med mig ett par nya skidbyxor därifrån. 

Ikväll ska vi ha vin och ost kväll på Sindre för att få lära oss mer om de vi faktiskt säljer. Det ska bli intressant och trevligt att få lära sig mer, men också umgås med la familia.

Vi höres.

Likes

Comments

Att facetimea med Alfons är inte jätte lätt. Men jag tycker att de är kul iallafall :)

Denna, ursäkta ordvalet, men hemska helg och måndag är över. Långa/tidiga/sena dagar som fått mig att känna mig som en zombie. En ledig dag den här veckan kommer göra susen imorgon.

Den här sömnen är jag så värd. Tack och hej!

Likes

Comments