Header
View tracker

Allmänt

idag har jag spenderat hela dagen åt att kolla på Modern Family och kollat runt lite på internet för att hitta något att köpa till mamma som fyller år nu i veckan. blir väl något från lush om jag kan bestämma mig vad av alla bra produkter de har. nu ska jag göra mig klar för att sova eftersom jag kliver upp typ 05:00 under veckodagarna. 


Likes

Comments

View tracker

TIPS
Tips 1

såg denna film i veckan och tyckte på något mörkt sätt att den var så himla fin. + att soundtracket är väl ca bäst.

Tips 2

bild från lyko.se

ett superbra topplack som gör nagellacket under matt, fungerar inte bara med IsaDoras egna nagellack. love it.

Tips 3

en lista med alla tips och tricks inom skönhet. här har ni den(och skit i rubriken den e för den som vill använda sig av den): http://stylecaster.com/beauty/beauty-tips/

Tips 4

en av dem roligaste tv-serien som finns. så här är beskrivningen på imdb: "After a bad break-up, Jess, an offbeat young woman, moves into an apartment loft with three single men. Although they find her behavior very unusual, the men support her - most of the time."

Tips 5

och sista är ett peppigt inlägg av Annica Englund: http://annicaenglund.se/ge-inte-upp-era-drommar/


Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Okej nu när jag precis tagit studenten och även blivit arbetslös(Wiho wiho) tänkte jag passa på att testa blogga igen!! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om för att det ska bli intressant att läsa, så ge gärna tips.

Jag och min systerson x

Likes

Comments


Likes

Comments

Denna vecka har jag bara haft spanska och matte då det varit olika klasser med nior som besökt skolan. Är hemma idag för jag hade inga lektioner. Sedan jag vaknade har jag beställt småsaker från eBay, kollat på musikvideos och läst bloggar.

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag pluggat lite och just nu kollar jag på "Thor"(2011).
Bilder från orienteringen i tisdags:
Likes

Comments

Beställde lite produkter för någon dag sedan och idag var mamma och hämtade ut dem! Idag har jag bl.a. städat och nu kollar jag på "The leftovers".


Likes

Comments

Idag hade jag nationella i Engelska vilket var jobbigt med inte så jättesvårt. Till lunch åt jag sallad och efter det gick vi till kulturmagasinet för att jag tänkte låna någon bok. Tråkigt nog var det något fel på mitt lånekort så det fungerade FAN inte.


Likes

Comments
Likes

Comments