Header
View tracker

Okej nu när jag precis tagit studenten och även blivit arbetslös(Wiho wiho) tänkte jag passa på att testa blogga igen!! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om för att det ska bli intressant att läsa, så ge gärna tips.

Jag och min systerson x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Likes

Comments

View tracker

Denna vecka har jag bara haft spanska och matte då det varit olika klasser med nior som besökt skolan. Är hemma idag för jag hade inga lektioner. Sedan jag vaknade har jag beställt småsaker från eBay, kollat på musikvideos och läst bloggar.

Likes

Comments

Idag har jag pluggat lite och just nu kollar jag på "Thor"(2011).
Bilder från orienteringen i tisdags:
Likes

Comments

Beställde lite produkter för någon dag sedan och idag var mamma och hämtade ut dem! Idag har jag bl.a. städat och nu kollar jag på "The leftovers".


Likes

Comments

Idag hade jag nationella i Engelska vilket var jobbigt med inte så jättesvårt. Till lunch åt jag sallad och efter det gick vi till kulturmagasinet för att jag tänkte låna någon bok. Tråkigt nog var det något fel på mitt lånekort så det fungerade FAN inte.


Likes

Comments
Likes

Comments

Idag åt jag sallad med Iza och Marija till lunch.

Efter skolan åkte jag hem och finslipade mina listor på Spotify. Åkte och handlade med mamma eftersom vi tänkte köra detox( http://www.detoxdiet.nu/program/ )! Kan inte minnas senaste gången jag inte åt snacka på 1 vecka. Om det ens hänt någon gång....

Likes

Comments

Somnade runt 4 igår och imorse vaknade jag 12. La mig i solen ett tag och sedan åt jag lunch.

Hittade en ljusslinga i källaren som jag nyss satt upp, orkar ej ta kort nu pga ligger så skönt i min säng :P<33Likes

Comments