hej

fredag: jag och mina kompisar åt pizza spela massa spel och sen kolla vi på film. dom sov kvar och vi va 7 personer som sov oss mig och vi hade jätte kul. vi somna runt 3 kanske minns inte riktigt.

lördag: först åt vi frukost sen fixa vi oss sen gick vi till bussen och åkte till Västerås och där shoppa vi och fika, åt mat och gick runt. sen på kvällen skulle jag och några av mina vänner hem till mig och plugga men det gick inte så bra så vi kolla på youtube istället.

söndag: min söndag var inte så rolig var bara hemma och kolla typ på tv och satt vid datorn hela dagen.

jag skrev ett inlägg i fredags som vart lite fel för att jag trodde det var lördag så det blev väldigt fel. men sa också att jag skulle lägga upp bilder från helgen tog inga bilder så det blir några andra bilder.

FRIDA IDÉN


Likes

Comments

hej

jag heter Frida iden och är 16 år och har bloggat förut men det gick lite så där men nu ska jag försöka blogg ingen. när jag blogga förut skrev jag väldigt mycket om vad jag hade gjort om dagarna och det var typ inget jag hade gjort så det var inte så kul att läsa.

men den här gången ska jag skriva om lite roligare grejer som saker jag har gjort med mina vänner osv. något jag vet att jag ska ha på min blogg som jag hade förut är när jag visar vilka min favorit låtar är varje månad det tyckte jag var ganska rolig.

nu i början kanske det inte kommer upp så mycket inlägg för nu tänkte jag bara lägga upp saker på bloggen jag har gjort som är roligt och saker jag vill visa på min blogg.

FRIDA IDÉN

INSTAGRAM: FRIDAIDEN

TWITTER: ADIRF01 

bilderna har inget med inlägget att gör ville bara ha några bilder!!

Likes

Comments