Og så er jeg i gang med årets siste prosjekt. Det er tid for eksamen. Jeg er i full gang i å fordype meg i 1950-tallet. De neste 7 ukene bli spennende.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er så heldig. Det må jeg bare si. Noen dager er bare så bra, at det ikke helt går opp for meg at det faktisk er livet mitt. Og i dag har vært en slik dag. Med en råtøff roomie som har vært i strikkhopp(med water dip), en herlig lang sykkeltur som har latt meg utforske byen litt mer, og en god time ute på stand-up brett med bare ro og frem på vannet - så har det blitt en sinnsykt god dag. Ikke nok med det, da vi skulle ta en liten pause etter alt adrenalinet fra strikkhoppet, befant vi oss plutselig i en bryllup. Det er så mye man kan oppleve på en dag(og den er bare halvveis). Det føles så godt å oppleve nye ting. Nyte livet på en litt ny måte for hver dag som går. Det er ganske nøyaktig ett år siden jeg fant ut at jeg skulle flytte til København, men hadde så aldri sett for meg at jeg kunne ha en så god, gøy og innholdsrik dag som dette.Likes

Comments

Livet.

Lukten av en nydusjet og parfyme omringer meg i det en syklist suser forbi meg. Jeg girer ned fra tredje til andre. Motvinden senker farten min, og jeg må trø hardere på pedalene for å få sykkelen fremover. Fremfor meg prøver en dame å ta av skjerfet sitt og legge det i kurven bakpå sykkelen. Hun sliter. Farten blir senket. Skolen begynner om 10 minutter. Jeg kikker raskt bakover før jeg svinger ut til venstre for å komme meg forbi henne. Lysene skiftes fra oransje til rød. Lyden av alle som girer ned fyller luften i det jeg bremser ned. Jeg lar sykkelen min gli sakte fram mot krysset. Heldigvis er jeg langt bak. Prøver å ikke stoppe før lyset blir grønt igjen. Ved siden av meg kommer en mann i dress. Headset og Ray-Ban solbriller. Jeg lurer på hva han hører på. Grønt.

Likes

Comments

@fridahustig på instagram.

Om det er noe jeg aldri blir fornøyd med lenger, så er det håret. Jeg lengter hele tiden etter å prøve noe nytt. Så - i går tok jeg sak(se)en i egne hender, og klippet lugg på meg selv. I flere måneder har jeg ønsket meg lugg, og i går under matlagingen, fant meg og min roomie ut at vi skulle klippe det selv. Det eneste jeg tenker nå er - hvorfor har jeg ikke gjort det før? Nå håper jeg bare at jeg ikke vil forandre frisyren min på en stund(som om det kommer til å skje).

Likes

Comments

Outfit

Etter sist tur hjemme i Norge, hadde jeg pakket med meg noen av pappa sine skjorter på veien tilbake. Om det er noe jeg elsker, så er det oversized tøj(helst i gråskalaen) - det er lett å bevege seg i, blir ikke like fort varm, mye mer behagelig og ser som oftest bra ut. Så nå som jeg har fått kapret med meg en del skjorter hjem, så er jeg meget fornøyd.

Likes

Comments

Livet.

Hvor blir tiden av? Jeg klarer ikke lenger å henge med. Det er faktisk hele 9 måneder siden jeg flyttet til København. Folk sa at de tre årene mine her nede kom til å gå fort, og jeg tenkte selvsagt at det bare er noe alle sier. Men herlighet, det kunne ikke vært mer sant. Tiden siden jeg flyttet har bare flydd forbi, virkelig. Det har kanskje med at det også har vært den beste tiden i mitt liv så lang. Som man sier, tiden går fort når man har det gøy - og det er ingen tvil om at København virkelig gjør meg glad, og får meg til å elske livet.

Jeg er flyttet innpå nytt værelse, eksamen skal leveres om to måneder, jeg har en vinduskarm å sitte i, sommeren nærmer seg og jeg har masse energi og motivasjon for tiden fremover. Satser på at Mai blir bra!


Likes

Comments

Det er så deilig å våkne opp til solskinn og fuglekvitter, jeg får med en gang energi og klarer å stå opp tidlig(ere). Jeg har ikke vært noe god på å oppdatere denne bloggen siden starten, men på en dag som dette fikk jeg plutselig motivasjon for å virkelig gjøre en innsats igjen. De neste uker vil nok vil veldig travle, nå som jeg er igang med eksamen, men det skal gå fint.

Vanligvis pleier mine søndager å være veldig rolige - men ikke denne. Uheldigvis så flytter min gode roomie hjem igjen til Norge i dag, så i skrivende øyeblikk hører jeg hun pakke klar sine saker, som absolutt ikke er noe gøy. Det er merkelig hvordan vi for 8 måneder siden flyttet sammen som to helt fremmede, og hun nå er blitt en virkelig god venn og har vært en super roomie. Det som også skjer i dag er at jeg flytter! Men ikke langt - det er bare til rommet ved siden av. Haha. Det vil uansett si at denne dagen går til innredning av rommet. Gøy! Klarte å svi av noen hundrelapper på Ikea her om dagen. Altså, den butikken er farlig.

Nå skal jeg ta med meg min elskede 80-talls musikk inn på kjøkkenet og lage med en god frokost!


Likes

Comments

Om ikke lenge skal jeg flytte - helt over til naborommet mitt. Okei, så er det ikke snakk om den lange distansen, men om å flytte alle møblene mine fra det ene rommet til det andre. Uansett, det er et helt nytt rom, som vil si, tid for innredning! Denne gangen får jeg et litt mindre rom, med et vindu jeg kan sitte i, som jeg alltid har drømt om. Jeg har store planer om å fylle rommet med grønne planter(om jeg så klarer å la de leve), min egen kunst på veggene og finne en ny liten krok for min kjære symaskin. Denne gangen føler jeg for å fylle rommet mitt med farger. Tror jeg trenger det i livet mitt akkurat nå.

Likes

Comments

By Frida Hustig

De fire siste ukene har vi arbeidet med et jakke prosjekt på skolen, og på fredag var jeg endelig ferdig. Oppgaven gikk ut på å lage en skreddersydd jakke - men med å bruke moderne metoder. Det er ingen tvil om at det har vært den mest utfordrende oppgaven så lang, men også utrolig spennende. Jeg valgte å gå for en sort, litt maskulin jakke med rette linjer. Men for å gjøre den litt mer interessant å se på, la en til noen detaljer ved lommene, og hvordan lukningen er. Det er også håndsydde stikninger rundt kragen og jakke reversen. Jeg kunne faktisk ikke vært med fornøyd med resultatet - spesielt når det ligger SÅ mye arbeid bak.

Likes

Comments