Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

By Frida Hustig

Det er en merkelig og samtidig deilig følelse å kunne vandre rundt i sitt eget design. Ovenfor ser dere mitt siste prosjekt - ett par blå bukser. De er virkelig de mest behagelige buksene jeg har og jeg er så fornøyd med de.

Likes

Comments

Travel

Fashion week. Kaffe. Vin. Deilig mat. Regn. Hygge. Det er hvordan jeg vil beskrive min lille uke i Paris. Jeg har tatt meg selv i å bare stirre ut vinduene når jeg har spist eller drukket kaffe, og bare blitt fascinert over menneske og alt som har skjedd rundt meg. Det er ingen tvil om at Paris er en flott by - og det sier jeg uten å ha besøkt Eiffeltårnet på nært hold. Arkitekturen er så utrolig flott og språket er så deilig å høre på. Og i og med at jeg har vært så heldig å være der for fashion week, har det vært så utrolig mye kult og spennende å se av moten i gatene. Kameraet har gått i ett, så det er ingen tvil om at jeg har mye å vise. Jeg har blitt fylt opp med inspirasjon, og gleder meg til å komme i gang med de neste prosjektene på skolen. Hjemover fulgte det med noen meter med stoff(bare farger, hvem skulle trodd det), så det blir spennende å se hva jeg lager ut av det.


Likes

Comments

EVERYDAY


Jeg vet ikke hvor lenge jeg har snakket om å klippe håret mitt(for lenge), så i går fikk jeg endelig gjort det. Det er så deilig å ha det over skuldrene igjen. Nå er jeg i alle fall ett steg nærmere for å være klar til Paris. Det som gjenstår er pakking. Alle klærene som jeg har sydd den siste tiden ligger klar - så er det bare resten igjen. Nå kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg! Jeg reiser ilag med klassen, og vi har 5 veldig spennende dager i Paris i vente.

Likes

Comments

EVERYDAY

Om det er noe jeg ikke får nok at for tiden, så er det øreringer. Tror jeg har blitt fint påvirket av danskene her, for de bruker det virkelig mye. Det var faktisk noe av det første jeg la merke til da jeg flyttet til København - det, og at de er veldig glad i øl. 

Likes

Comments

By Frida Hustig
"Deconstruction is a way of understanding how something was created. Deconstruction is breaking something down into smaller parts. Deconstruction looks at the smaller parts that were used to create an object. The smaller parts are usually ideas."

For noen uker tilbake hadde vi et rekonstruksjonsprosjekt, hvor oppgaven var å lage 3 nye antrekk. Vi kunne bruke alt i fra stoff, gamle klær og materialer som vi ville. Jeg valgte å arbeide med gamle gardiner og den klassiske dressjakken til herrer, for å så finne en måte disse kunne settes sammen. Ovenfor ser dere mitt resultat. En absolutt spennende oppgave. Jeg var nødt til å tenke kreativt på en helt annen måte, som absolutt var utfordrende til tider. Men jeg er veldig fornøyd med resultatet mitt, og gleder meg til å kunne bruke det.

Likes

Comments

EVERYDAY

Det er alltid deilig med en ny start. Så, her er jeg! Ny plattform og jeg har mer motivasjon enn jeg har hatt på lenge. Jeg følte plutselig at det var på tide med en liten forandring. Tidligere har jeg blogget på blogg.no og wordpress, men det har bare ikke fungert helt slik som jeg ønsket. Det blir dermed spennende å se hvordan dette blir.

For de som ikke vet hvem jeg er, så heter jeg Frida Hustig, er 19 år gammel og kommer fra Norge. Når bor jeg derimot i København og studerer klesdesign på Margrethe-skolen. Dagene mine går til skole, venner, klær, musikk og utforsking av denne fantastiske byen. Det er godt å være norsk i København, og dere skal få se en liten bit av hvordan det er å leve her. 


Likes

Comments