Og plutselig er enda et år ved å ende.

Jeg kan ikke si annet enn at det virkelig har vært et innholdsrikt år, på mange ulike måter. Jeg har hatt noen fantastiske stunder med de herligste menneskene. Samtidig har jeg hatt perioder med mye stress, det er virkelig noe kroppen har fått kjenne på. Men selvsagt er det litt opp og nedturer gjennom et år, det skal en regne med.

Det er også gått over ett år siden jeg flyttet til København - det har ikke vært et eneste sekund hvor jeg har angret på den avgjørelsen. Bare tanken på alt det nye jeg har fått opplevd, alle de menneske jeg har møtt og blitt kjent med, alt det jeg lærer meg - altså, det gjør meg så ufattelig glad. Jeg har også vært utrolig heldig med alt siden jeg flyttet hit. Med tanke på stedet jeg bor på, de jeg bor sammen med(selv om det har blitt byttet ut 3 roomies, og jeg er den eneste av de "originale" igjen"). Men, nå har det seg sånn at jeg må finne meg et nytt sted, men faktisk så gleder jeg meg. Det blir som en ny start. Og jeg elsker å starte fresh. Jeg vil så gjerne oppleve mer av denne byen, og mer perfekt blir det ikke enn å skulle flytte da. Om det blir sammen med dem jeg bor med nå, eller ikke, det vet jeg ikke, men bra skal det bli uansett.

Nå drar jeg snart hjem til jul. Det er bare en siste oppgave på skolen som skal leveres, og så er jeg klar for delux hygge med familien. Men feiringen av nyttår blir her i København, som jeg virkelig ser fram til.

Og ja, kanskje er jeg tilbake her på bloggen.. Har ikke bestemt meg enda. Det vil tiden vise.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

bladene svirrer rundt føttene fra kalde vindkast

aldri er vel verden finere, enn når høstens solnedganger kaster sitt lys over himmelen

hva er så bedre, enn å komme inn til et varmt hjem, når mørket trenger seg på

gatelyktene tennes

og der sitter man, med et pledd rundt seg og en varmt kopp te som varmer sine hender

det er vel vinteren i horisonten vi kan se

men akkurat nå, ja nå nyter jeg høsten og nuet

Likes

Comments

Det er ofte om jeg blir spurt om jeg har hatt en god dag, at svaret automatisk blir ja, selv om faktumet er det at den har vært som alle andre dager -helt grei. Men, om noen hadde spurt meg i dag om jeg har hatt en god dag, så er svaret JA, og jeg mener det med 112%. Og det er fader meg en god følelse. Startet dagen ekstra sent, som gav meg deilige 10 timer med søvn. Møttes med en venninne før skolen, hvor jeg brukte penger på en alt for dyr caffe latte, men som til gjengjeld var utrolig god. Fikk så høre noen tilbakemeldinger på skolen som bare virkelig fikk meg til å smile fra øre til øre, og har boostet motivasjonen min for å designe med 5 hakk. Det er en deilig følelse å kunne kjenne på at man er på rett vei. Og dette lot jeg mer selv feire litt for, så da spanderte jeg en pølse og en denim skjorte på meg selv. Lenge leve studentøkonomien min, så det blir nudler de neste dagene.

Likes

Comments

Jeg starter høstferien min med en ny frisyre, et stykke fantastisk eple smuldrepai(den ultimate høst desserten, og velfortjent i dag) og seneste episode av Designated Survivor. Hvem skulle tro at fredag den 13 kunne være så god mot meg. Det var så deilig å kunne leve inn en oppgave vi har holdt på med i 3 uker nå, og vite at jeg kan slappe av 110% i en uke nå. Det venter en liten tur hjem til Bergen for med neste uke, som jeg selvsagt ser fram til. Men, før den tid så har jeg noen dager her i Køben, så skal virkelig prøve å få noe ut av de dagene. Jeg har også fått mange bestillinger av folk som ønsker mine malerier, som jeg synes er fantastisk gøy! Så ser for meg at noen timer kommer til å gå til maling, med god musikk i ørene, stearinlys tent og en kopp kopp te ved siden av. Da har jeg det godt kan du tro.

Likes

CommentsJeg er tydeligvis en person som elsker forandringer. Tror jeg bare ikke har villet innrømme det for meg selv, før nå. Tror ikke det går en eneste dag, hvor jeg ikke tenker på noe som jeg kunne tenkt å endre på. Det kan være alt i fra min stil, livsstil, boplass, hva som helst. Eller, det er jo egentlig ikke forandring det er snakk om, det er vel egentlig forbedring? Så, i dag var intet unntak. Da vekkerklokken ringte 07.20 i dag, og jeg klarte å legge fra meg den fantastiske drømmen jeg hadde hatt i natt, var det første jeg tenkte - "jeg vil ha lugg i dag". Så, etter at havregrøten var spist, sminken var satt og jeg hadde kastet jeg halvt klesskap ut over gulvet mitt, satt jeg meg ned fremfor speilet med saksen i hånden og wops, klippet lugg. Det skal jeg si, det er virkelig deilig å ha et avslappet forhold til hår. Jeg har virkelig begynt å forstå at livet er for kort til å ikke gjøre ting en ønsker, bare for det er en sjanse for å angre. Men hallo, hva så om en angrer. Så vet jo man bare at en ikke skal gjøre den tingen igjen, haha.

Jeg er i en periode hvor jeg virkelig er i gang med å finne meg selv. Min stil. Min måte å formidle, uttrykke meg på. Jeg elsker å oppdage nye ting med meg selv.

Likes

Comments

Søndag. Det er virkelig en deilig dag. Verden er ekstra stille og rolig. Atmosfæren rundt er litt mer behageligere enn vanlig. Og ting kjennes ekstra bra ut etter en treningsøkt på morgenen, etterfulgt av en stor og deilig frokost sammen med en god film og kopp te. The Devil wears Prada gav meg akkurat det jeg trengte i dag, litt inspirasjon og motivasjon til å kunne gjøre ferdig skoleoppgaven min senere. Men før den tid nyter jeg sjokolade og ser på noen videoer av Jeanne Damas og drømmer meg bort i den franske skjønnheten og språket. Jeg har virkelig fått en ting for fransk. Blir mer og mer fascinert. Til neste år, om jeg har mulighet, så blir det forhåpentligvis en tur til Paris. Det skal bare begynnes å spares nå, haha.

Likes

Comments

Jeg var ikke sikker på om jeg skulle komme tilbake. Vet egentlig ikke om jeg er det nå heller. Men som titals av andre ganger i livet mitt, så føler jeg plutselig for å være ekstra kreativ en periode. Skrive. Ta bilder igjen. Male. Lese. Rett og slett bruke hodet og fantasien min litt igjen. For å være helt ærlig, så har det ikke hendt så mye siden sist jeg la igjen noen ord her inne. Det som jeg egentlig sitter å tenker på, er hvor skremmende fort tiden har gått siden sist. Men, det er også godt på en måte, for jeg er klar for jul nå. Okei, først er det vel greit at jeg kan nyte de tidlige sykkelturene til skolen og kjenne den friske og skarpe høstluften treffe ansiktet mitt. Se hvordan bladene på trærne forvandles til de flotteste fargene. Fremdeles ha de vanlige jakkene mine på, bare med en ekstra tykk trøje under. Ja, denne tiden er så fantastisk, og hadde vært greit om tiden holdt et normalt tempo akkurat nå.

Dette er også en god tid, for jeg føler meg så mye bedre enn hva jeg gjorde få måneder tilbake. Vil ikke si at jeg har endret livsstil, men kan si at jeg har blitt bedre på enkelte områder, og har mer kontroll over meg selv. Noe som føles virkelig bra. Tror det også er derfor jeg plutselig har valgt gi fra meg et lite livstegn her igjen. Men, så får jeg jo se hvor lenge det varer. Akkurat nå er ting bra, jeg er i godt humør, og livet i København blir vel egentlig bare bedre og bedre. Og en sang som har gått på repeat den siste tiden, som får meg til å lage noen dancemoves mens jeg designer på skolen er Dancing in the Moonlight med Thin Lizzy. Lytt til den, så skjønner dere hvorfor.

Likes

Comments

Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal beskrive denne plassen for dere. Det eneste jeg kan si er at det finnes ingen annen plass i verden som gir meg en så god følelse, og ro i kroppen. Og en mer idyllisk plass skal en lete lenge etter. I hvertfall i mine øyner. Som liten har jeg hatt mange stunder her, både om sommer og vinteren. Vi har en familiehytte her, som er en av veldig få i denne dalen. Og jeg kan enda huske de somrene, hvor jeg våknet tidlig opp av lyden til fossen. Åpnet opp det lille vinduet som hadde utsikt over hele dalen, og bare kjenne den friske fjell luften. Som liten tenkte jeg ikke over hvor fantastisk denne plassen faktisk er. Men nå, når det er år og dag siden jeg har vært her, og jeg er blitt en god del eldre, så har jeg virkelig, altså virkelig savnet dette stedet. Så da vi i dag tok med oss kajakkene våre, og bare kunne gli gjennom vannet og kjenne den deilige stillheten fylle området, ah, da var jeg lykkelig. Det var SÅ godt å komme tilbake. Vi klarte å komme oss ganske langt opp mot fossen, hvor vi tok oss en liten pause, fikk i oss noe niste og bare beundret den vakre omgivelsen rundt oss - eller, jeg gjorde hvertfall det.

Likes

Comments

REISE

Nå som jeg har bodd i København i nesten ett år, har jeg jo prøvd ut litt ulike resturanter og caféer, og tenkte dermed at det kan jo være greit å dele noen av mine favoritt steder.

Så, førstemann ut er Olivers Garage, som du finner i(på?) Charlottenlund. Det er da en Café hvor du blant annet kan kjøpe is, sandwiches, smoothie og milkshake. Jeg har bare vært her én gang, men det var nok til å falle for stedet. Jeg valgte da å kjøpe en milkshake - og tingen er den at du kan velge akkurat de smakene du selv vil ha. Jeg tok hasselnøtt og kokos is. Fyttikatta, det var godt skal jeg si. Og isvalget er stort og bra, så det skal nok ikke være noe problem å finne en god kombinasjon. Prisen er kanskje litt høy, men det er verdt det. Olivers Garage hører sammen med en tankstasjon, og ser ut som at den er tatt rett ut fra 50-tallet. Bare et utrolig kult og enkelt sted. Anbefales!

Likes

Comments

For meg så betyr sommer sol, musikk og total avslapping. Og det er akkurat slik jeg har det nå. Jeg er tilbake i Bergen for noen uker, og er virkelig kommet i feriemodus. Sitte oppe sent og se en god film, stå sent opp, spise god mad dagen lang, høre på musikk 24/7 og bare nyte live litt ekstra med å ta det helt med ro. For meg så blir det ikke bedre(om jeg ser bort i fra at den tur til varmere strøk hadde vært godt for sjelen). Ovenfor er en liten liste på de sangene som har vært på repeat den siste tiden.

Nå som jeg faktisk endelig har ferie, og tid til å blogge, har jeg tenkt å så smått få bloggen i gang igjen. Kjenner jeg savner å ha kameraet i hånden, og å skrive. Er merkelig å tenke på hvor mange år jeg har holdt på med det - men fremdeles glemmer jeg at andre enn meg leser og ser det jeg legger ut. Jeg klarer bare ikke å se for meg andre øyner være bak en annen skjerm, og som leser mine ord. Merkelig. Men, nok om det. I morgen følger hvertfall kameraet mitt med meg igjen.


Likes

Comments