Outfit
alt fra H&M.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Om ikke lenge skal jeg flytte - helt over til naborommet mitt. Okei, så er det ikke snakk om den lange distansen, men om å flytte alle møblene mine fra det ene rommet til det andre. Uansett, det er et helt nytt rom, som vil si, tid for innredning! Denne gangen får jeg et litt mindre rom, med et vindu jeg kan sitte i, som jeg alltid har drømt om. Jeg har store planer om å fylle rommet med grønne planter(om jeg så klarer å la de leve), min egen kunst på veggene og finne en ny liten krok for min kjære symaskin. Denne gangen føler jeg for å fylle rommet mitt med farger. Tror jeg trenger det i livet mitt akkurat nå.

Likes

Comments

By Frida Hustig

De fire siste ukene har vi arbeidet med et jakke prosjekt på skolen, og på fredag var jeg endelig ferdig. Oppgaven gikk ut på å lage en skreddersydd jakke - men med å bruke moderne metoder. Det er ingen tvil om at det har vært den mest utfordrende oppgaven så lang, men også utrolig spennende. Jeg valgte å gå for en sort, litt maskulin jakke med rette linjer. Men for å gjøre den litt mer interessant å se på, la en til noen detaljer ved lommene, og hvordan lukningen er. Det er også håndsydde stikninger rundt kragen og jakke reversen. Jeg kunne faktisk ikke vært med fornøyd med resultatet - spesielt når det ligger SÅ mye arbeid bak.

Likes

Comments

Dress by Isabella Barghi

Likes

Comments

Likes

Comments

By Frida Hustig

Det er en merkelig og samtidig deilig følelse å kunne vandre rundt i sitt eget design. Ovenfor ser dere mitt siste prosjekt - ett par blå bukser. De er virkelig de mest behagelige buksene jeg har og jeg er så fornøyd med de.

Likes

Comments

Travel

Fashion week. Kaffe. Vin. Deilig mat. Regn. Hygge. Det er hvordan jeg vil beskrive min lille uke i Paris. Jeg har tatt meg selv i å bare stirre ut vinduene når jeg har spist eller drukket kaffe, og bare blitt fascinert over menneske og alt som har skjedd rundt meg. Det er ingen tvil om at Paris er en flott by - og det sier jeg uten å ha besøkt Eiffeltårnet på nært hold. Arkitekturen er så utrolig flott og språket er så deilig å høre på. Og i og med at jeg har vært så heldig å være der for fashion week, har det vært så utrolig mye kult og spennende å se av moten i gatene. Kameraet har gått i ett, så det er ingen tvil om at jeg har mye å vise. Jeg har blitt fylt opp med inspirasjon, og gleder meg til å komme i gang med de neste prosjektene på skolen. Hjemover fulgte det med noen meter med stoff(bare farger, hvem skulle trodd det), så det blir spennende å se hva jeg lager ut av det.


Likes

Comments

EVERYDAY


Jeg vet ikke hvor lenge jeg har snakket om å klippe håret mitt(for lenge), så i går fikk jeg endelig gjort det. Det er så deilig å ha det over skuldrene igjen. Nå er jeg i alle fall ett steg nærmere for å være klar til Paris. Det som gjenstår er pakking. Alle klærene som jeg har sydd den siste tiden ligger klar - så er det bare resten igjen. Nå kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg! Jeg reiser ilag med klassen, og vi har 5 veldig spennende dager i Paris i vente.

Likes

Comments

EVERYDAY

Om det er noe jeg ikke får nok at for tiden, så er det øreringer. Tror jeg har blitt fint påvirket av danskene her, for de bruker det virkelig mye. Det var faktisk noe av det første jeg la merke til da jeg flyttet til København - det, og at de er veldig glad i øl. 

Likes

Comments