Igår var jag och några tjejkompisar på en grej fritidsgårdarna hade ordnat. Cherrie var där och uppträde och det var superkul men också jättejobbigt. Jag o mina vänner känner oss väldigt nere efter denna kväll. När vi drog ut på dansgolvet och dansade blev vi direkt tafsade på. Vi försökte ta bort händer och säga åt alla men det var så svårt att veta vem/ vilka det var.

Mina andra två kompisar drog efter en stund, så jag och min andra tjejkompis var kvar. Det blev mycket värre efter en stund eftersom det var lättare att gå på två tjejer än fyra. Killar kom och bilda en liten ring runt om oss som var omöjlig att ta sig ut från, där dom bara stod o tog på oss. Vi fick panik och det sluta med att jag vart så jävla arg och skrek på dom att dom skulle släppa ut oss och då blev jag slagen av en kille. Han tog nån tröja eller något och piska typ till mig med den jättehårt.

Dom nöp även tag i mitt bröst så himla hårt att jag bara skrek rakt ut. Vi mådde så dåligt så vi gick därifrån. Massa killar följde efter oss och så fort dom såg oss försökte dom göra samma sak igen. Man känner sig smutsig och äcklig fast man inte ens gjort något. Vi prata med en ledare och han sa att man skulle kunna snacka med alla killar på alla gårdar. Det var absolut inte alla killar som var såhär vidriga utan många hjälpte oss också och var jättetrevliga men det var alldeles för många som tog sig friheten att röra oss utan tillåtelse. Idag när jag vakna bestämde jag mig för att maila chefen över just den här fritidsgården för att berätta allt som hade hänt och ge som förslag att alla gårdar skulle prata om det här med alla killar som går på deras gårdar.

Jag blir påriktigt rädd och känner mig otroligt kränkt. Jag tycker också synd om alla killar som blir som offer för dom vidriga killarna som är såhär.Det känns bara som att det blir värre och värre jag minns att man blev tafsad på när man typ var 10 år och gick på något disco. Tjejer blir bara mer sedda som objekt. Jag vet inte vad lösningen är men vi måste börja göra något. Jag är glad att jag bestämde mig för att maila chefen och han tog vår upplevelse på väldigt stort allvar.Vi måste börja göra något, lära dom här killarna respekt för det är inte okej som tjej att bli utsatt för sånt här när man bara vill gå ut och ha roligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments