Contains affiliate links

Asså OJ! Har följt https://www.jfr.se/ på Instagram länge och vetat om deras webbshop ett bra tag men aldrig tänkt på att dem har så GRYMT snygga jackor. Gick in där för att titta lite på vinterjacka men helt plötsligt ville jag ha alla jackor hahaha..

Dessa blev jag i alla fall mest sugen på att beställa hem!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På fredag åker jag och min pojkvän med hans mamma och pappa utomlands och oj vad jag längtar! Då de varit mycket med körkort och jobb nu sedan studenten så känns de faktiskt välbehövligt. Trots de ska bli skönt att bara ha semester så längtar jag nog mest till att bli brun haha.. Just nu är jag så blek att jag tror att jag är sjuk varje gång jag kollar mig i spegeln.

Jag tycker de är skönt när man har en resa bokad framför sig, halva resan är liksom all tid innan man väl reser. Jag menar då har man något att se fram emot och längta till så allt som man tycker är jobbigt att göra blir plötsligt mycket enklare. Så på ett sätt får tiden nu innan resan gärna gå lite långsamt så inte semestern försvinner för snabbt eller får jag helt enkelt boka en ny resa haha...

Likes

Comments

Contains affiliate links

Beställde lite saker från https://www.cocopanda.se/ här om dagen, bland annat ett silverschampo från Fudge som jag hört mycket bra om

och en conour palett från Nyx professional makeup som jag för länge sen blev sugen på när Misslisibell testade och sa att den var riktigt bra!

Kan berätta senare i ett inlägg vad jag mer beställde hem och vad jag tycker om produkterna :)

Peace!

För att komma till dem olika produkterna är de bara att klicka på bilderna.

Likes

Comments

Jag vet inte hur många gånger jag ska blir försenad, stressa ihjäl mig eller glömma någonting på morgon för att jag ska lära mig att börja förbereda mig i tid, egentligen i god tid för de sker nästan alltid något oväntat haha ..
I morse började de med en lugn och mysig frallefrukost i vanlig ordning - och slutade med ett kaotiskt stress för att hinna med bussen som vanligt haha :(
Trots all stress har jag alltid någon från mina nära och köra som räddar mig för att komma försent till jobbet och i de ligger nog en stor del till att jag inte lär mig men men ..

Likes

Comments

Det finns inget i mitt liv nu som sker som är utöver de vanliga. De händer absolut saker!

Jag jobbar...

... Jag festar (ibland)...

.... Ibland händer de ingenting och ibland dyker de upp spontana saker.

Men jag vet inte hur jag ska gå vidare, är de så här livet ska se ut? Är de bara detta som händer? Om inte, vad är nästa steg?

Bloggandet har länge varit ett intresse och har alltid velat göra något där jag kan vara kreativ och bestämma själv. Men jag har verkligen inte vågat! Vågar gör jag fortfarande inte men jag har typ helt enkelt slutat bryr mig om vad folk tycker :) Bloggandet verkar spännande och jag ska se vad jag tycker om det.

Peace!

Likes

Comments