halloo, jag har varit jätte duktig idag o slängt kläder o grejer som ja egentligen inte ville slänga men sånt som jag aldrig använder, så passade på att städa hela rummet oxå, men inte klart än... måste ha paus :)

de kommer lite bilder! pöss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hallooo, tänkte att ja skiter i den där dag grejen för det va bara tråkiga saker man skulle skriva om osv! men en sak som har varit bra idag är ju vädret! helt underbart! och fick sluta en timme tidigare oxå, så det är ju awesome!


i helgen så är det bilträff i västerås, så det kommer ju bli as nice! så kommer nog upp lite bilder på det så småningom!

pusshej :*

Likes

Comments

ja, jag har typ inga gröna saker så det får bli på en smarrig glass istället.

funderar på att skita i dom här dagarna för det va inget roligt att lägga ut bilder på!

det va ju mors dag idag så följde med storebror o köpte lite blommor till mamsen!


pööössssLikes

Comments

hade ingen bild på moln på telen haha, så tog en från Google :)

Likes

Comments

såhär blev de att man såg ut idag.

svarta thigts
rosa linne
vit "tjocktröja".

pööösssss

Likes

Comments

öhm, nåt självportätt har jag inte, eller ja det kanske räknas som en egobild, men de blir en bild iallafall! 

 Likes

Comments

hejhej, jag har ingen aning om vad jag ska blogga om haha, det händer inte så mycket just nu.. så tänkte köra igång en sån här typ 20 dagars grej när man lägger upp bilder 1. vad har du på dig.. typ en sån! så har jag nåt att göra i några dagar haha :) 

tog bilden från google, så ignorera datumen! :) Likes

Comments

hallooo, känner mig asduktig, varit ute o powerwalkat & joggat i en o en halv timme! haha kommer ha världens träningsvärk imorgon, vet att ja inte uppdaterat på ett tag men har haft fullt upp, i fredags så red jag i 4 timmar, sen åkte jag hem till lollo så har jag varit där och myst hela helgen! sen så idag så hade vi typ ingenting att göra i skolan så fick sluta tidigare, asskönt! sen så blev det min lilla promenad nu på kvällen! så beach 2013, jag är snart redo!

pusshej :*Likes

Comments

hallooo, får väl dra ett snabbt inlägg nu eftersom tessh sa idag att jag inte hade uppdaterat på ett tag! :p

jag känner att jag har varit riktigt duktig idag! först i skolan idag så hade vi orientering så då gick ja och elin 6km! sen när jag kom hem o hade käkat o grejat så tog jag en liten powerwalk/jogg tur! blev 6km igen haha! sen har jag gjort 50 situpps, gör ont som fan i magen, men tänkte ju vara redo till beach 2013!

pusshej :*

Likes

Comments

tjabba! åkte till ramhäll igår kväll, vid 7 kanske! det va helt underbart, har aldrig varit där förut på den tiden! vi gick ut och satte oss på ett tak och njöt av solen! åh måste göras om! tack för sällskapet, tobbe dennis viktor & rikard!

Likes

Comments