underbar dag! klarade idrotts provet :D och sen följde jag med elin till darkwell för hon skulle pierca läppen, och då hittade jag en asfin navel piercing, eller ja 2 men köpte bara en, så köpte jag nya kulor till tungan, blå som glittrar (a) blev jätte nöjd. kom hem, då blev de asgod mat! :D skön dag imorgon och sen kanske suuuuuupa :D 

pusshej :*

 Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hallooo! min helg har varit ganska bra, men lite ''crazy'' oxå... i fredags så åkte jag hem till min syster i börje, det började med gott käk från sibylla, sen så tog vi hästarna på en liten tur i skogen, asmysigt! sen på kvällen så blev de lite öl och bra sällskap. 

I lördags så gick vi ut ganska tidigt, och gjorde lite saker ute, sen hade vi lite övningar med hästarna. På kvällen sen när vi skulle hämta min systers pojkvän som hade varit hos en kompis och druckit så kom de här lite ''galna'', jag och johanna såg en reflex på vägen, när vi kommer fram så ser vi att det är 5 ganska unga tjejer som står på vägen, sen ser vi att det är en av dom som ligger ner på marken som om hon vore död. Vi stannar och johanna frågar om dom behöver någon hjälp, dom svarar att det är lugnt och att vi kan åka iväg. Så vi åkte för johanna visste att vi åker förbi alldelles strax igen. Så när vi kommer tillbaka dit så ligger samma tjej fortfarande på marken, så vi går ut och kollar, och det visar sig att hon verkligen är dygnrak! Så vi försöker få kontakt med henne men de gick inte så bra, hon va typ genomfrusen så johnanna la henne i bilen och ringde ambulans, så man vet aldrig vi kanske räddade ett liv den kvällen! 

haha bjussar på snygga bilden!

men nu ska jag inte tråka ut er mer! godnatt pösss! :*  

Likes

Comments