Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min storebror 22 år. Det är även idag 6 månader sen jag sist såg dig. Även om vi inte bott under samma tak på flera år så har jag aldrig varit ifrån dig såhär länge. Jag är evigt tacksam att få ha dig som bror. Att ha en bror som jag vet alltid finns där om något händer är underbart. För även om vi inte pratar så ofta så vet jag om att du alltid är ett samtal bort. Du har alltid varit en av de personerna som jag ser upp till mest i livet.

Jag är imponerad av hur du klarade av att bo i Falköping när livet hemma rasade ihop. Jag är imponerad av hur du som 18 åring tog på dig rollen som en extra pappa. Du fanns där, Du kram mig, Du höll min hand och du gjorde att jag kände mig trygg.

Jag vet om att jag kan skratta mig lycklig över att ha fått en bror som dig. Du är helt klart bäst och jag är stolt över att få vara din syster.


Likes

Comments

Sara och Monica har varit hör över helgen!! Har sjukt är inte de?? De bästa är att det inte känns konstigt alls även om man inte träffats på 6 månader!

Likes

Comments

Igår tog jag och Jamie oss ner till 9/11 memorial och museumet som finns där!! Museumet va hur fint som helst och man har svårt att ta in att de faktiskt har hänt på riktigt!? Man kan inte tänka sig att de stått två skyskrapors där det nu är fontäner. I museumet fick man höra berättelser, se filmklipp från dagen, man fick se bilder och man fick se delar av saker som dom sparar. T.ex fanns där kläder fulla av damm, en krossad brandbil och plånböcker med id från personer som miste sina liv. Det fanns även ett runt med bilder på alla dom 2977 personerna som dog under 9/11. Bilder och små berättelser dom deras liv.

Likes

Comments

I lördag tog jag och Victoria tåget in till city. Med ganska oklara planer om vad vi skulle göra hamnade vi tillslut i central park! Kan nu checka av att jag åkt skridskor i New York och central park! Ganska dyrt men helt klart värt de!

Likes

Comments

I fredags mötte jag upp Jamie, Linnea och Johanna. Käkade först middag tillsammans innan vi såg på Hidden figures på bion!
Lätt en av dom bästa filmerna någonsin! Riktigt jäkla sköna power kvinnor som bara äger!! Alla borde se den!

Likes

Comments

Vaknade imorse och såg att de snöat under natten! Det har inte snöat så mycket, men hur fint är de inte när de ligger på träden?

Likes

Comments

2016 har lätt varit bästa året i mitt liv hittills! Tagit studenten, chillat (druckit) en vecka i Spanien! Flyttat till USA!! Och umgåtts med massa underbara människor!

TACK till alla som gjorde 2016 till ett fantastiskt år!

Likes

Comments

Lycklig och glad över att två av mina bästa vänner är här!!

Likes

Comments

22 december idag vilket betyder att jag har varit i USA i 4 månader! 25% av tiden är nu färdig!! Och nu är det endast 3 dagar kvar tills vi firar jul här.
Även om de har snöat lite, julgranen är klädd och jag är färdig med alla julklappar så har jag ingen julkänsla alls? Vet inte om de beror på att man inte får känslan av att man har lov längre? Eller så är de vädrets fel då de just nu bara blir varmare igen!

Förra lördagen spenderade jag dagen i city med Jamie och Linnea! Gick runt och myste och tittade på all julbelysning som just nu lyser upp hela New York! Gick även på en liten julmarknad för att försöka få en julkänsla men de hjälpte inte så mycket!

Likes

Comments