I lördag tog jag och Victoria tåget in till city. Med ganska oklara planer om vad vi skulle göra hamnade vi tillslut i central park! Kan nu checka av att jag åkt skridskor i New York och central park! Ganska dyrt men helt klart värt de!

Likes

Comments

I fredags mötte jag upp Jamie, Linnea och Johanna. Käkade först middag tillsammans innan vi såg på Hidden figures på bion!
Lätt en av dom bästa filmerna någonsin! Riktigt jäkla sköna power kvinnor som bara äger!! Alla borde se den!

Likes

Comments

Vaknade imorse och såg att de snöat under natten! Det har inte snöat så mycket, men hur fint är de inte när de ligger på träden?

Likes

Comments

2016 har lätt varit bästa året i mitt liv hittills! Tagit studenten, chillat (druckit) en vecka i Spanien! Flyttat till USA!! Och umgåtts med massa underbara människor!

TACK till alla som gjorde 2016 till ett fantastiskt år!

Likes

Comments

Lycklig och glad över att två av mina bästa vänner är här!!

Likes

Comments

22 december idag vilket betyder att jag har varit i USA i 4 månader! 25% av tiden är nu färdig!! Och nu är det endast 3 dagar kvar tills vi firar jul här.
Även om de har snöat lite, julgranen är klädd och jag är färdig med alla julklappar så har jag ingen julkänsla alls? Vet inte om de beror på att man inte får känslan av att man har lov längre? Eller så är de vädrets fel då de just nu bara blir varmare igen!

Förra lördagen spenderade jag dagen i city med Jamie och Linnea! Gick runt och myste och tittade på all julbelysning som just nu lyser upp hela New York! Gick även på en liten julmarknad för att försöka få en julkänsla men de hjälpte inte så mycket!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår fick jag vara med om något häftigt!! Victoria o Emilia hade fixat biljetter till nya F8 trailern. Tur som jag har fick jag följa med och det blev en upplevelse jag sent kommer glömma!!! Förutom att vi fick varsin tröja o mössa fick vi även se skådespelarna på riktigt nära håll! Då menar jag typ 30 cm!!

Likes

Comments