Nu har jag inte gjort ett inlägg på ett bra tag men nu tyckte jag faktist att det var dag.

Jag har inte gjort något inlägg för att det är ganska jobbigt just nu. Men jag tänkte försöka vara lite mer aktiv.

Jag har inte tränat fotboll på en vecka ungefär för att vi har haft ett litet uppehåll under påsklovet. Men jag har tränat lite styrka och jag har cyklat väldigt mycket. Jag kommer fortsätta med det för att jag tycker att det fungerar bra om man vill rensa tankarna. Jag var även ute och sprang 5 kilometer med en kompis för några dagar sedan. Det var väldigt skönt och uppfriskande kan jag säga. Just nu vill jag bara ha tisdag för då börjar jag träna igen. Vi ska gå ut på grus nu så det ska bli riktigt skönt.

Min dag har varit väldigt bra. Jag sov hos min syster natten som var och idag har hon och jag varit hemma hos hennes grannar och kastat frispy. Det var väldigt kul. Just nu sitter jag hemma hos min mamma och äter kött, potatisgratäng och sallad. Det är väldigt gott.

Senare så ska jag se på serie och jag gillar verkligen den serien.

Ha en bra fortsatt lördag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I detta inlägg tänkte jag skriva om lite allt möjligt. Kanske blir lite långt men men..

Jag var ju förkyld hela förra veckan så det blev ingen träning för mig. Men i söndags så tränade jag. Jag tränade också igår. Jag kände mig rätt bra i söndags så därför tränade jag. Och igår kände jag att jag fortfarande hade ont i halsen. Så jag är sjuk ännu en gång. Men imorgon ska jag försöka vara med då vi ska görs något nytt på träningen.

Min dag har varit lite upp och ner. Har fått lite dåliga nyheter men det tänker jag i te ta upp här.

Skoldagen var rätt okej. Vi hade svenska, matte, gemensam tid med klassen, musik och engelska tror Jag att det var. Slutade klockan kvart i två så det var skönt.

Igår slutade jag 11 eftersom att min svenska/so lärare blev sjuk.

Men det blev iallafall ett bra slut på denna dag. Sover hos en av mina systrar inatt så har haft roligt nu på kvällskvisten med henne.

Snart så ska jag sova men först ska jag och syrran ut på promenad med hennes hund.

Så jag säger godnatt nu.

Likes

Comments

Idag ska jag äntligen träna!
Har inte tränat på länge pågrund av att jag varit förkyld och haft ont i halsen. Men nu är förkylningen borta sån äntligen får jag träna 😄👌✌️👍⚽️

Likes

Comments

Nu har jag inte tränat på snart 2 veckor..
Det är för att jag åkte till Hassela förra helgen och efter blev jag förkyld.
Jag känner att jag ligger efter som in in i bomben jämfört med dom andra i laget..
Men på söndag om jag är riktigt frisk så blir det träning! Jag älskar verkligen att träna. Man får annat att tänka på.

Just nu sitter jag och ser på tv. Kanske kommer ett till inlägg senare ikväll

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Dagen började med att jag gjorde mig klar och gick till bussen och åkte till skolan. Idag slutade jag kvart i 2. Sedan åkte jag in till stan med Emma och åt på donken och gick och kolla lite i affärer. Efter det åkte vi och bada och efter det så åt vi på Sibylla. Så nu känns det som att jag gått upp 10. Nu tittar jag på Biggest loser och snart ska jag ut och mata min kanin Egon. Sen efter det så ska jag sova. Ha en bra fortsatt kväll :)

Likes

Comments