Hej alla! Hoppas ni haft en underbar helg och inte går med allt för mycket stress inför skolveckan, det för inte jag mest för att vi knappt har några läxor eller prov just nu.

Som ni säkert redan läst i titeln har jag och en kompis provat på att vara veganer för en kväll i fredags! Det gick förvånansvärt bra trots chokladkakan jag hade i väskan hehe.. Men vi klarade det hela kvällen!

Igår, alltså lördag va jag med Ebba! Vi gick på pinchos och det va sååå gott! Jag älskar pinchos mat, och hela idén med att alla beställningar osv sker genom mobilen är ju hur kul och annorlunda som helst! Efter pinchos tog vi en promenad och cyklade sedan hem till mig där vi sov.

Hoppas ni får en fortsatt bra söndag så hörs vi imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, igår skrev jag ju att vi skulle på basketmatch med skolan. Det va ganska kul faktiskt, främst för att man får ledigt nån lektion nästa vecka vilket blir så skönt!

Det är inte långt kvar till påsklovet och alltså jag taggar så mycket då jag ska hälsa på min släkt och Märta igen! Varesig ni bara ska vara hemma under lovet eller resa bort hoppas jag ni får det fantastiskt bra, så nu kämpar vi på innan lovet! Kom ihåg att inte jämföra er med andra och låt heller inte folk trycka ner dig för den du är! Du är starkast och bäst för den du är!

Hörs!!

Likes

Comments

Hej alla, hoppas ni mår bra trots måndag!

Idag hade jag tänkt att recensera en film jag såg på sportlovet som jag bara älskade! Safe Haven heter det och jag såg den på netflix. Filmen har några år på nacken då den släpptes 2013, men enligt mig är filmen ändå sjukt bra gjord och handlingen verkar verkligen genomtänkt. Safe haven är regisserad av Lasse Hallström och i rollerna finns bland annat Julianne Hough och Josh Duhamel mf.

En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till den lilla havsstaden Southport, North Carolina. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som förföljer henne.

Likes

Comments

Hej alla!

Jag har inte bloggat på ett tag på grund av lov mm. Men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera varje dag ett tag så länge jag tycker det är kul. Kommentera gärna förslag till olika inlägg jag skulle kunna lägga upp, jag har typ inga idéer utom vad jag gör om dagarna vilket kanske kan bli lite tjatigt haha.

Idag har jag och min kompis Ebba kollat stan och gått en promenad i solen, och ja det är sol! Så mysigt! Senare idag ska vi bada jacuzzi och se mello, är så taggad! Jag tycker årets bidrag är väldigt bra så det blir ju automatiskt kul att kolla på haha. Men jag infogar foton från ikväll så hörs vi, höööörs!


Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg, här kommer ni få läsa om min vardag och massa annat! Ha det bra så hörs vi

Likes

Comments