Hej och förlåt för dålig uppdatering, jag har börjat skolan och gör väl som de flesta och skyller på det haha nej men vi har kommit hem efter en toppenvistelse i fjällen med skidor både i backen och i spåren osv. Efter det åkte vi till Uppsala och hade det jättebra, jag köpte bland annat ett par jeans och en tröja på Gina.

helgen som var tillbringade jag med en av mina bästa vänner, vi bowlade och åt pizzabuffe på lördagen vilket va superkul, rekomenderar starkt. (skorna är dock så fula, fattar inte grejen?) Men resten av helgen tog vi det mest lugnt och kollade serier.

Juste! Hur kunde jag glömma? Min familj har bokat en resa till Mallorca med lite av släkten, det ska bli såå kul! Jag älskar att resa, bara att koppla av och släppa vardagen ett tag behövs. Men innan ska jag och en av mina bästa vänner på två konserter, först ska vi se Marcus och Martinus på Globen vilket ska bli hur kul som helst jag lyssnar på dom typ hela tiden så det ser vi fram emot jättemycket! Sedan blir det som planerat ett besök på mall of scandinavia. Vi ska även se Shawn Mendes i Globen precis innan jag åker till mallorca, det ska också bli hur kul som helst!

Jaja haha tillbaka till nuet skolan har ändå börjat som nog alla vet, enligt mig väcker det både possitiva och negativa känslor. Det är ju såklart kul att träffa sina vänner igen men alla sovmornar och att vara ledig saknar man ju vad som. Jag tycker att alla ska peppa varandra och kämpa sig igenom skolan. Huvudsaken är att man presterar sitt eget bästa och känner sig nöjd med det man själv gjort, man ska inte behöva jämföra sig med andra hela tiden, ingen kan prestera som du liksom du inte kan prestera som någon annan, detta gäller inte bara skolan utan allt! Bry dig inte om vad alla andra ska tycka om den du är eller det du gör hela tiden, jaja jag tror ni fattar:)

Innan jag säger hejdå för detta inlägg vill jag bara berätta att jag ska försöka uppdatera bloggen mer och bättre! (Och att jag ska till gymmet imorgon HAHA) Nej men ha det bäst så hörs vi!

Likes

Comments

Gott nytt år! Hoppas ni hade ett bra 2016 och en bra start på 2017, det hade iallafall jag med underbara människor omkring mig hela året. Mitt 2016 kommer jag minnas och sakna endel, och jag hoppas att 2017 blir lika bra om inte bättre. Önskar er ett gott nytt år så hörs vi!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg, här kommer ni få läsa om min vardag och massa annat! Ha det bra så hörs vi

Likes

Comments