Header
Min klädstil

1. Dunjacka. Tycker det är jättesnyggt med dunjackor. Inte alla vill jag vara noga med att påpeka men jackor som är i samma stuk som de nedanför tycke jag är coola. Trivs inte i långa jackor så tänker att det kanske inte är så passande att jag köper flera långa höst- och vinterkappor. Kappor är jättesnyggt, verkligen, men tycker att det ibland gömmer en för mycket, man blir lite instängd som en burrito.

Har inte bestämt mig vilken jag ska jag ska ha ännu så ska beställa hem båda och bestämma när jag ser dem.

2. Ankellåga nylonsockor. Vet att jag lagt upp bild på det tidigare i somras och det passar in så bra på hösten så ska köpa mig ett gäng med lite olika mönster. Såg att Gina Tricot har fått in några roliga, HÄR!

Bild 1: Tilda Bjärsmyr, bild 2: Monikh, min favorit <3

3. Scarfs! Jag är militant motståndare mot jackor överlag, och kör istället på tjocktröjor fram till mitten av november.. Halsduk, vantar och framförallt mössa är bland de obekvämaste jag vet. Har inte haft på mig en mössa sen femman och planerar inte att börja med det i år. Halsduk är däremot ganska praktiskt på vintern även men jag får oerhörda nackproblem av att bara komma nära en :/ Får istället köpa några fler scarfs i med några roliga mönster, helst i blått!

4. Skjortor. Är fortfarande besatt av skjortor som kanske syntes i mitt tidigare inlägg. Jag har turen att ha en pappa med alldeles för många skjortor så jag fick ett par av honom. Några blå och rosa, de snyggaste färgerna! Oversize också som alltid är snyggt och bekvämt till hösten!

5. Silkes byxor! Helst ett par med mönster, kanske blommor eller ett par i någon rosa/röd ton? Kan tänka mig att det är helt otroligt bekvämt med. Har ett par silkes tröjor och de är verkligen de mysigaste som finns!

Likes

Comments

Instagram@fridahjelte