View tracker
Livsstil

Förra helgen träffades vi alla hos Kristin för att klirra och ha det roligt som man har. Tror den ursprungliga planen var att planera nyår då vi alla ska till Sälen men någonstans under vägen blev tét utbytt mot prosecco och uggsen mot klackar! Så mycket roligare!! Jag och Emilia kom dit lite senare eftersom vi båda jobbat. Så jag kom och hämtade upp Emilia med uber och lyckades plinga på fel hus. Förstår fortfarande inte hur det gick till, inte alls likt mig men det var mörkt och jag bara skuttade fram till första bästa i dörr och knackade på och tänkte inte mer på saken.

Mitt under klirrandes hos Kristin slängde vi på skorna och gick ner till en bar för att ta en "flying fuck" som deras shots kallas där, och sen sprang vi upp igen och fortsatte skåla. Efter det gick vi till The Box och fortsatte där. Stället heter inte The Box egentligen men vi kallar det för det eftersom det inte står något namn någonstans och det är en box - därav namnet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

@hannastefansson //@camillecharriere En underbart fin lägenhet i Le Marais

@imamhammam Måste vara en av de snyggaste jag följer på instagram// @_jeanettemadsen_ Älskar dessa underbart fina byxor!

@kyliejenner // @sophiaroe

@ciciliehjorgensen // @sophiaroe Saknar NY :(

Likes

Comments

View tracker

Har kommit in i julandan så bra eftersom jag i veckan flängt fram och tillbaka på olika julbord som jobbet arrangerat. Jag har därav varit på plats och har såklart smakat på alla goda janssons frestelser, köttbullar och julskinkor. Har länge levt i lögnen om att jag inte gillar julmat men det har sedan förra julen kommit till min kännedom att jag faktiskt gör det! Har därför varit en helt ok jobbvecka!

I fredags var jag hos Emilia och åt middag och för att prata om Paris men samtalen skenade iväg till annat som i vanlig ordning. Hade verkligen så roligt och det var helt fruktansvärt att stiga ut i vinterkylen sen när jag skulle bege mig hemåt. Var dock helt fruktansvärt trött morse och frågade mig själv tio gånger varför jag inte hade gått och lagt mig tidigare haha.. Som jag gör varje morgon.

Likes

Comments

Mode

Något jag absolut hoppas på att komma hem med från Paris är en päls. Helst i favorit färgen blå! Var inne på pintarest och tittade runt som man gör och av en slump har jag bara pinnat blå pälsar, Måste vara ett ganska starkt tecken på att det är blått som gäller för min del.

Likes

Comments

Mode

Hade mer än allt slängt på mig den här outfiten imorgon och promenerat runt på stan i 28 grader och sol. Men morgondagen består av jobb precis som idag och även de kommande nio dagarna. Sen blir det en liten paus på två dagar och sen är det jobb varje dag ändå fram tills det bär av till Paris! Det får bli belöningen för allt jobb.

Likes

Comments

Livsstil, Om mig

Första advent välkomnades med sol. Kul ju, för den har man inte sett på ett tag :) Började dagen med att åka och kolla på min kusins ishockeymatch. Efter det åkte vi vidare hem till min faster för att fira första advent med stora släkten. Älskar den traditionen! Så så mysigt! Känner verkligen att jag är redo för decembermyset.

De som känner mig vet vid det här laget att jag är väldigt dramatisk som person haha. Därför kan jag bli helt galen under julen! Julmusik ska spelas från 9.00 till 22.00 på kvällen, varje dag! Jag är dessutom stolt ägare till Sveriges bästa jul-spellista på spotify! :) Jag måste äta minst en lussebulle per dag. Måste även följa en julkalender, helst en gammal eftersom de är klart bäst. Måste hinna titta på alla mina favorit julfilmer innan julafton, de är en del men det ska nog gå att ordna. Vill alltid ha det jättestädet hemma under julen så måste dra igång ett storstäd här hemma alldeles snart. Känner mig redo för allt detta denna mysiga invigning på julen 2016! :)

Likes

Comments

Instagram@fridahjelte