Min klädstil

Längtar tills våren kommer så jag äntligen kan börja använda dessa underbara skor. Tills vidare får jag nöja mig med att ha de på mig hemma. De kommer från Asos och på tal om Asos så måste jag faktiskt säga att jag gång på gång blir så överraskad över hur stort och bra deras sortiment är. Älskar Asos! Älskar! Beställde även hem ett par sneakers, ett par silkesbyxor och en blazer i stunden hetta men skorna och byxorna ska tyvärr åka tillbaka.

Bestämde mig i december att jag bara får köpa vårkläder från och med nu, inga mer vinterkläder. Har tom köpt en del sommarplagg och det är väl lite väl tidigt kanske.. Ska rusta upp min garderob rejält! Har kommit en bra bit på vägen måste jag säga. Har även hittat ett par väldigt snygga sneakers som jag antagligen ska köpa i veckan om jag inte hittar några snyggare. :)

Likes

Comments

Livsstil

Igår firade fina Kristin som fyllde 20 år!! Vi var Puta Madre och drack drinkar och hade roligt. Det dracks cava, sangria, caprina och margaritas. Jag älskar drinkar med smak av kokos och ananas så jag beställde en frozen margarita med just de smakerna. Den var jääättegod verkligen! Ska lägga det på minnet så jag kan beställa det någon mer gång. Det är så fint inne på Puta Madre verkligen. Har aldrig varit där inne förut, bara på deras uteservering. Vill dit och äta middag, älskar mexikansk mat!

Likes

Comments

Vaknade idag vid 10 och har sedan dess tagit det väldigt lugnt. Har läst ikapp alla bloggar jag inte tittat in på sedan långt innan Paris, klickat mig runt på metro mode och lyssnat på Earl Sweatshirt. Det är väl så långt jag hunnit på min söndag. Idag ska jag bara fokusera på att samla inspiration till livet, det är det söndagar är till för tycker jag. Ska gå ut och ta en tidig "vår-promenad" i solen med en pod i lurarna snart eftersom det är så fint väder. Har aldrig längtat så här mycket till våren!

Likes

Comments

Om mig

Har spenderat min onsdagskväll med att söka runt och titta på lite olika utbildningar som skulle vara något för mig. Jag vill inte plugga i Göteborg så de städer jag har börjat sikta in mig på är Stockholm, Köpenhamn eller London. Varför jag valt just dessa städer är för att jag vill kunna språket i staden jag studerar i eftersom jag kommer bo där. Nu kan ju inte jag danska men jag förstår språket även om jag inte själv pratar det. Alla tre städer är även relativt nära hem vilket känns skönt. Blev nästan stressad över all information om alla olika programlinjer men eftersom jag ungefär vet vad jag ska plugga så skalas en del utbildningar av på vägen. Jag får nog sätta mig med detta imorgon med för att få en klarare bild av allt.

Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på ljudbok på BookBeat som jag alltid gör tills jag somnar. Somnar trippelt så snabbt när jag lyssnar till något. Just nu är jag mitt uppe i GW's nyaste bok!. Började lyssna precis när den hade släpptes, i September om jag inte minns fel, men eftersom jag somnar efter ca 7 minuter nästan varje gång kommer jag ingen vart. :/ Jag vet också att jag alltid hinner somna såpass snabbt eftersom jag sätter timern på 10 minuter och det händer inte ofta att jag har hört att boken stannat upp.

Likes

Comments

Om mig

I november/december började jag sitta och måla när jag när jag inte hade något bättre för mig. Om jag tittar på en serie sitter jag oftast och målar under tiden. Tycker det är så harmoniskt. Började med blyerts och sen gick jag över till sneskuren tush (så som på bilderna ovan) och nu ska jag börja med målarfärger och pensel istället. Köpte det idag efter jag varit med Sandra i stan. Det blir så mycket lättare med pensel istället så är glad att jag kom på att jag skulle ta tag och köpa det idag! Målar mestadels modeller utan ansikte eller bara ett svävande ansikte haha. Är riktigt kass på att måla egentligen men hoppas på att bli bättre :)

Likes

Comments

Livsstil

Idag har varit en lite trist dag i livet som Frida Hjelte, iallafall till en början. Fick ett jättetråkigt besked imorse som var en våg av ångest. Det var såpass längesedan jag hade ångest nu, iallafall i större drag. Så när jag väl får ångest får jag ångest för att jag känner av ångest. Det är något som gör saken bättre precis.. Men för att göra denna dagen bättre träffade jag Sandra i stan för lunch. Vi satte oss på Taverna Averna och åt deras pasta. Det är ju relativt lätt att göra en god pasta men vi tyckte faktiskt den va sådär. Efter det gick vi till Kafé Magasinet och tog en fika på maten.

Efter det sprang vi snabbt in på Massimo Dutti för att lämna tillbaka en jacka som jag absolut inte hade någon användning för. Såg framför mig att jag hade den när jag är ute och går med hunden eller när vi hjälper farmor att klippa häcken. Men jag har ingen hund och klippa häcken hos farmor gör jag liksom en gång vart annat år. Så det kändes smart att lämna tillbaka den!

Likes

Comments

Min klädstil

Älskar min nya kjol från Massimo Dutti! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Såg den hängandes så fint i affären någon dag innan jul då jag letade julklappar i sista minuten men hade inte tid att köpa den då. Några dagar senare, på annandagen för att vara precis, sprang jag in snabbt efter jobbet och då var den på rea dessutom. Från 999 till 699! Inte ofta jag har turen att hitta saker på rean men hade jag verkligen det. Köpte även en jättefin vårkappa, en vårjacka och ännu en kjol men jackan ska jag nog lämna tillbaka. Inget av plaggen är något jag kan använda riktigt än. Det är plagg som får vänta tills våren och kanske till och med sommaren på att bli använda.

Likes

Comments

 • New shoes

  "Längtar tills våren kommer så jag äntligen kan börja använda dessa underbara skor. Tills vidare får…"

 • Birthday celebration

  "Igår firade fina Kristin som fyllde 20 år!! Vi var Puta Madre och drack drinkar och hade roligt. De…"

 • Sunday

  "Vaknade idag vid 10 och har sedan dess tagit det väldigt lugnt. Har läst ikapp alla bloggar jag int…"

 • Wednesday evening

  "Har spenderat min onsdagskväll med att söka runt och titta på lite olika utbildningar som skulle va…"

 • Sysselsättning

  "I november/december började jag sitta och måla när jag när jag inte hade något bättre för mig. Om j…"

 • Lunch på Averna

  "Idag har varit en lite trist dag i livet som Frida Hjelte, iallafall till en början. Fick ett jätte…"

 • New skirt

  "Älskar min nya kjol från Massimo Dutti! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Såg den hän…"

 • Första kvällen i paris

  "Efter middagen första kvällen satte vi oss på en restaurang som låg mitt emot vår lägenhet och fira…"

Instagram@fridahjelte