Header
View tracker

Var med mamma på jobbet igår, hade en hemsk utväxt på mina naglar (har normalt permanent lack på dem) så vi tog bort lacket. Jag sa adjö till mina äckligt långa, formlösa naglar och filade ner dem rejält. Känns så skönt att kunna spela gitarr igen! Lär nog be mamma fixa dem snart för mina naglar är lite för svaga för att klara sig med nagellack. Men för stunden tänker jag måla dem i tråkiga färger och längta efter höst.

Likes

Comments

Ligger i sängen och äter choklad, har man mensvärk så får man det.

Kom ganska nyss hem från min syster, det blev en liten mysig kräftskiva och som vanligt har vi töntat oss massor. Vi kastade vatten på varandra, jag hällde olja över Elin och hon slog mig med handdukar. Har lite saker att göra imorgon så jag ska läsa klart min tidning, skriva i 10-års dagboken, läsa lite bloggar och sen lägga mig.

Likes

Comments

Solo och en kopp kaffe är en bra start på dagen, ska hoppa i duschen och sen åka till syster. Förhoppningsvis blir det kräftskiva ikväll!

Likes

Comments

Jag vet att bloggen ser konstig ut. Det står att jag börjat om med att blogga någon gång osv och det har jag gjort, jag har avpublicerat och raderat inläggen innan men nu har jag uppenbarligen återpublicerat det jag inte raderat och därmed blir allting lite konstigt. Det som finns nu tidigare än detta inlägg är helt enkelt sånt som jag tagit ner från bloggen för att jag antingen skämts eller för att jag inte sett någon mening i att ha kvar. Men nu tänker jag att vad spelar det egentligen för roll, jag skrev det där en gång för länge sen och jag skäms inte längre. Det är vad det är.

Det känns som att när jag låter mig själv sitta här och gå igenom allt detta skräp och alla konstiga inlägg så accepterar jag var jag varit och var jag är nu, rensar historien lite. Allt låter så konstigt men istället för att ta bort och ignorera det som varit innan som jag gjort förr blottar jag det förflutna och fortsätter från nutid.

Har suttit sen 7-tiden och återpublicerat alla inlägg, nu är jag trött och tänker sova.

Likes

Comments

Uträttade ärenden på stan med Klara, bilden är ungefär lika glamorös som mitt liv! Nej men det var mysigt, handla, dricka kaffe, snacka lite skit och bara vara. Var på umo och apoteket också, festligt det där med p-piller.

Vad gulliga folk är, välkommen till Östersund.

Likes

Comments

View tracker