Header

Jag är oförmögen att få min frukost att se bättre ut, speciellt när jag spenderat i stort sett hela dagen i sängen med huvudvärk. Så jag har inte gjort något, mailat några lärare angående extrauppgifter och fick ett samtal från min arbetsgivare angående ett anställningsavtal som ska skrivas under... en händelselös dag helt enkelt. Fortfarande huvudvärk så ska väl sova mig igenom resten av kvällen, dålig mobilbild av vattenflaskan men charmig demonvalp i bakgrunden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wow, min frukost var faktiskt godare än den ser ut.

Idag fyller Julia år och vi var nere på stan, fikade och provade bh-ar ihop. Jag kunde ju ha kommit på ett roligare sätt att fira henne men ibland passar det inte. Kom hem och upptäckte att Henrik svällt upp som en ballong, promenerade med honom ett tag i hopp om att det skulle gå ner men nejdå. Får vänta och se om han ser bättre ut imorgon och sen kanske kontakta en veterinär.

Bjuder på en mysig bild av prinsen och mig från igår.

Likes

Comments

Dämpade söndagsångesten med lite valpmys på morgonen och en promenad till Ica, det är något fridfullt över att handla frukt. Mamma är i Stockholm på opera och Pappa i Italien så har varit en föräldralös helg. Jobbat lite, borde ha tvättat och städat men något ska man ju ha kvar att ha ångest över. Kanske tar tag i det snart.

Likes

Comments

Var med mamma på jobbet igår, hade en hemsk utväxt på mina naglar (har normalt permanent lack på dem) så vi tog bort lacket. Jag sa adjö till mina äckligt långa, formlösa naglar och filade ner dem rejält. Känns så skönt att kunna spela gitarr igen! Lär nog be mamma fixa dem snart för mina naglar är lite för svaga för att klara sig med nagellack. Men för stunden tänker jag måla dem i tråkiga färger och längta efter höst.

Likes

Comments

Ligger i sängen och äter choklad, har man mensvärk så får man det.

Kom ganska nyss hem från min syster, det blev en liten mysig kräftskiva och som vanligt har vi töntat oss massor. Vi kastade vatten på varandra, jag hällde olja över Elin och hon slog mig med handdukar. Har lite saker att göra imorgon så jag ska läsa klart min tidning, skriva i 10-års dagboken, läsa lite bloggar och sen lägga mig.

Likes

Comments